WOONZORGCENTRA, WIJKVERPLEGING, THUISBEGELEIDING EN DAGBESTEDING

Thebe levert wijkverpleging, specialistische zorg, thuisbegeleiding en dagbesteding in 19 gemeenten in West- en Midden-Brabant. Daarnaast bieden we zorg in 25 woonzorgcentra in de regio. Wij staan voor professionele zorg en leggen de nadruk op zelf, thuis & technologie. Juist ook in Breda zijn we heel actief met ongeveer 12 teams voor de wijkverpleging en ruim 10 woonzorgcentra.

Waarom is het zo fijn om nou juist bij Thebe aan de slag te gaan? Iedere medewerker heeft zijn of haar persoonlijke ‘WAUW’. De een vindt het bijvoorbeeld fijn om zichzelf continu te blijven ontwikkelen en de ander houdt van de zelfstandigheid binnen het team. En dat kan allemaal bij Thebe. Zo is er voor iedereen een ‘WAUW’! En natuurlijk staat bij iedereen de cliënt centraal en draag je bij aan de kwaliteit van het leven van de cliënten. Dat is waar je het uiteindelijk voor doet.

‘Je mag een invulling zijn op iemands dag’

De Bedoeling van Thebe

Werken bij Thebe betekent werken volgens De Bedoeling. Dat betekent o.a. dat we staan voor professionele zorg en de nadruk leggen op zelf, thuis & technologie. Om dat goed te kunnen doen, kan iedereen bij ons ontwikkelen en meegroeien bij veranderende omstandigheden. We bieden hier volop de ruimte en de mogelijkheden voor.

De kernwaarden van Thebe spelen een belangrijk rol in het werk. Binnen het werk voel je je verantwoordelijk om de juiste dingen te doen en haal je dagelijks het beste uit jezelf. De mens staat altijd centraal en samen met de cliënt, naasten en vrijwilligers geef je professionele zorg op maat. Zo werk je verbindend met de cliënten en naasten, maar ook met je collega’s. Je bent altijd op zoek naar vernieuwing. Je wacht niet af, maar durft de dingen die beter of anders kunnen te benoemen en aan te pakken. 

‘Ik ben trots op mijn werk en ga er fluitend naar toe’

Brede doelgroep

Thebe biedt met name zorg aan ouderen, maar dat is niet alles. De doelgroep bij Thebe is breed. We bieden noodzakelijke en professionele zorg op diverse gebieden. We stimuleren cliënten zo lang mogelijk zelfstandig thuis te blijven wonen. Samen met cliënten en naasten wordt bekeken wat nodig is om zelfstandig thuis te blijven wonen. Ook bieden we gespecialiseerde zorg thuis. Bijvoorbeeld longverpleging, wondzorg, zorg bij de behandeling met een infuus, pijnbestrijding, sondes, etc.

Is thuis wonen niet meer mogelijk, dan is wonen in o.a. één van de  woonzorgcentra van Thebe mogelijk voor mensen met somatische klachten, mensen met dementie, niet aangeboren hersenletsel, of psychiatrische problemen. Maar ook revalidatiezorg en palliatieve zorg. Op www.thebe.nl lees je alles over de zorg die we bieden.

‘Ik heb voor Thebe gekozen omdat het de beste plek is om te leren’

De wauw van Thebe

Iedereen die werkt bij Thebe bepaalt zijn eigen WAUW. Maar we zetten wel graag even op een rijtje wat volgens onze medewerkers de belangrijkste redenen zijn om nou juist bij Thebe aan de slag te gaan. Dit zou ook jouw WAUW kunnen zijn:

  • Wij bieden de uitdaging, vrijheid en verantwoordelijkheid om verder te groeien als zorgprofessional. We bieden volop mogelijkheden voor scholing en ontwikkeling.
  • Je werkt met collega’s in een zelfstandig team, waarin je samen de zorg voor je cliënten regelt. Er heerst een fijne teamdynamiek waarbij sfeer en vertrouwen heel belangrijk zijn.
  • Je geniet van de voordelen van een grootschalige organisatie en ervaart tegelijkertijd de eigenheid van een kleinschalig team of kleinschalige locatie. Dit betekent uitstekende secundaire voorwaarden en een uitgebreid voordeelpakket van Thebe Extra.
  • Thebe geeft jou de mogelijkheid om mee te denken en te werken aan nieuw beleid en de manier waarop we werken.
  • Thebe loopt voorop als het gaat om ontwikkelingen in de zorg. Daarin blijven we ontwikkelen.  

‘Je bent echt nuttig en doet afwisselend werk’

Ontwikkel mogelijkheden

Als je eenmaal bij Thebe werkt, dan zijn er veel mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen als je dat wilt. Dan kan onder de vlag van Thebe Leert. Dit is een beweging binnen Thebe die zich richt op de ontwikkeling van nieuwe en bestaande medewerkers. Er zijn legio mogelijkheden om je -om, -bij en te herscholen.Ook zijn er mogelijkheden in de vorm van een leerwerktraject (BBL), als stagiair (BOL) of als zij-instromer.

Kom je bij Thebe werken? Dan kun jij jouw persoonlijke WAUW van Thebe ontdekken!

Wil je alles weten over werken bij Thebe? Bezoek dan onze website.

De Werkspoorkathedraal, gelegen in Utrecht en onderdeel van Hutten Food & Design, is een industrieel erfgoed dat teruggaat tot de vroege 20e eeuw. Het is een iconische locatie die rijk is aan geschiedenis en karakter, en vormt het perfecte decor voor evenementen van elke omvang. Met zijn imposante architectuur, hoge plafonds en ruime indeling biedt de Werkspoorkathedraal een unieke en inspirerende omgeving voor allerlei soorten evenementen, van conferenties en beurzen tot, bedrijfsfeesten en festivals.
In een tijd van toenemende maatschappelijke betrokkenheid en morele ambitie is vrijwilligerswerk essentieel geworden. Een leidend platform hierin is De Nieuwe Gevers, gevestigd in Utrecht. Wat is de missie, impact en rol van De Nieuwe Gevers in het verbinden van professionals met maatschappelijke organisaties en goede doelen?
Voetbalshop.nl overstijgt de typische online voetbalwinkel. Als een dynamisch bedrijf met sterke betrokkenheid bij grote sportevenementen zoals de Champions league & het EK voetbal, en met samenwerkingen met o.a. Nike, Adidas en Puma, zijn Voetbalshop.nl & Voetbalshop.be de onbetwiste marktleider in de Benelux. In dit artikel verkennen we de wereld van Voetbalshop.nl, inclusief hun betrokkenheid bij het Nederlands Voetbal Elftal voor het aankomende EK in Duitsland.