WOONBEDRIJF EINDHOVEN

Als grootste woningcorporatie in Zuid-Nederland, werken wij aan fijn en ongestoord wonen voor een eerlijke prijs in een duurzame woning. Dat maken wij iedere dag weer waar voor onze 70.000 bewoners. Bij alles wat we doen, staan zij centraal.

Duurzaamheid en betaalbaarheid

We investeren fors in duurzaamheid, nieuwbouw, renovaties en in onze medewerkers. Dit doen we in ons kerngebied Eindhoven, Veldhoven, Best, Geldrop-Mierlo en Helmond. Met ons werk willen we een bijdrage leveren aan een betere wereld. We maken duurzame keuzes voor een inclusieve samenleving. Samen met bewoners, gemeenten en partners werken we dagelijks aan leefbare buurten.

Samen voor een betere toekomst

Wij vinden dat iedereen goed moet kunnen wonen en dat daarbij niemand mag worden uitgesloten.  Het begint met betaalbaar wonen voor mensen die zich bij ons thuis voelen. Want bij alles wat we doen, staan onze bewoners centraal.

Eva, Marcel en Adriënne zijn 3 van de ruim 380 bevlogen medewerkers die zich daar dagelijks voor inzetten.

EVA, SENIOR VERHUUR CONSULTENT

Eva: Mijn rol als senior verhuur consulent

Ik heb een boeiende uitdaging gevonden waarbij ik me vooral richt op de behoeften van onze bewoners. Mijn werk draait om het begrijpen van onze bewoners en ervoor te zorgen dat we als organisatie aansluiting vinden bij hun wensen en vragem. Wat mijn werk gevarieerd maakt is vooral de diversiteit en het meewerken in de processen in het contact te zijn met onze bewoners, hun vragen te beantwoorden en sociaal betrokken te zijn.

Vanuit bewoners perspectief

Een van de meest waardevolle aspecten van mijn werk is de mogelijkheid om vanuit het perspectief van de bewoner naar onze structuur en processen te kijken. Het is essentieel om te begrijpen wat onze bewoners nodig hebben en hoe we kunnen inspelen op hun behoeften.

Wat het werken bij Woonbedrijf Eindhoven zo bijzonder maakt, is de sterke collegialiteit die heerst binnen de organisatie. Iedereen is benaderbaar, en dit gevoel van openheid en samenwerking is cruciaal voor wat we waarmaken, aldus Eva.

Marcel: Senior adviseur duurzaam vastgoedbeheer

Na 2 jaar te werken als senior adviseur duurzaam vastgoedbeheer bij Woonbedrijf Eindhoven, kan ik met trots zeggen dat mijn overstap van de aannemerij naar een woningcorporatie in mijn huidige rol een geweldige beslissing is geweest.. Mijn focus ligt voornamelijk op duurzaamheid en het realiseren van onze ambitieuze doelstellingen, aldus Marcel.

MARCEL, SENIOR ADVISEUR DUURZAAM VASTGOEDBEHEER

Wij hebben onszelf ten doel gesteld om 750 woningen per jaar te renoveren. Hierdoor krijgen onze bewoners beter geïsoleerde woningen met lagere energiekosten en een positieve bijdrage aan het milieu.

Samenwerking en vertrouwen

Ik ervaar een opvallend hoge mate van vertrouwen en samenwerking tussen collega’s. Deze omgeving stelt me in staat om mijn werk met passie en toewijding te verrichten, terwijl we gezamenlijk werken aan het realiseren van onze ambities.

Met trots kijk ik terug op mijn eerste 2 jaar bij Woonbedrijf Eindhoven en ben ik enthousiast over de toekomst. Onze reis naar duurzaamheid en een verbeterde levenskwaliteit voor onze bewoners is nog maar net begonnen. Samen met een gedreven team  blijven we bouwen aan een groenere, duurzamere toekomst voor ons allemaal, aldus Marcel.

Adriënne: Vastgoedontwikkelaar

Mijn carrière pad begon met een bewuste keuze: architectuur studeren om de wereld om me heen vorm te geven. Die droom bracht me uiteindelijk bij Woonbedrijf in Eindhoven, waar ik nu werk als vastgoedontwikkelaar.

ADRIËNNE, VATSGOEDONTWIKKELAAR

Door met vakmensen mee te lopen, zag ik het belang van ontwerpen vanuit het perspectief van onze bewoners. Op dat moment begin besefte ik nog meer welke impact onze woningen hebben. Het draait zeker niet alleen om bouwen; het gaat om het creëren van een thuis.

Duurzaamheid en toekomstbestendigheid

Duurzaamheid betekent niet alleen aandacht voor materialen en installaties, maar ook het waarborgen dat de woningen die we bouwen levensvatbaar blijven, zelfs over vijftig jaar. Het is een verplichting aan de gemeenschap en toekomstige generaties.

Het gaat ons niet alleen om de fysieke structuren, maar ook om het creëren van een thuis voor mensen. We begrijpen de behoeften van bewoners en ontwerpen woningen die bijdragen aan de stad, buurten en wijken.

Help jij meebouwen?

Met elke woning die we bouwen, is mijn focus niet alleen om woongebouwen te realiseren, maar juist ook om buurten en gemeenschappen te versterken.. Het is deze missie die mijn werk bij Woonbedrijf Eindhoven zo betekenisvol maakt. En jij kunt meebouwen, aldus Adriënne.

Kom je jouw sociale talent inzetten en je loopbaan-dromen bij ons waarmaken? Je bent meer dan welkom!

De Werkspoorkathedraal, gelegen in Utrecht en onderdeel van Hutten Food & Design, is een industrieel erfgoed dat teruggaat tot de vroege 20e eeuw. Het is een iconische locatie die rijk is aan geschiedenis en karakter, en vormt het perfecte decor voor evenementen van elke omvang. Met zijn imposante architectuur, hoge plafonds en ruime indeling biedt de Werkspoorkathedraal een unieke en inspirerende omgeving voor allerlei soorten evenementen, van conferenties en beurzen tot, bedrijfsfeesten en festivals.
In een tijd van toenemende maatschappelijke betrokkenheid en morele ambitie is vrijwilligerswerk essentieel geworden. Een leidend platform hierin is De Nieuwe Gevers, gevestigd in Utrecht. Wat is de missie, impact en rol van De Nieuwe Gevers in het verbinden van professionals met maatschappelijke organisaties en goede doelen?
Voetbalshop.nl overstijgt de typische online voetbalwinkel. Als een dynamisch bedrijf met sterke betrokkenheid bij grote sportevenementen zoals de Champions league & het EK voetbal, en met samenwerkingen met o.a. Nike, Adidas en Puma, zijn Voetbalshop.nl & Voetbalshop.be de onbetwiste marktleider in de Benelux. In dit artikel verkennen we de wereld van Voetbalshop.nl, inclusief hun betrokkenheid bij het Nederlands Voetbal Elftal voor het aankomende EK in Duitsland.