VOETBALSHOP.NL MEER DAN EEN ONLINE VOETBALWINKEL

Voetbalshop.nl overstijgt de typische online voetbalwinkel. Als een dynamisch bedrijf met sterke betrokkenheid bij grote sportevenementen zoals de Champions league & het EK voetbal, en met samenwerkingen met o.a. Nike, Adidas en Puma, zijn Voetbalshop.nl & Voetbalshop.be de onbetwiste marktleider in de Benelux. In dit artikel verkennen we de wereld van Voetbalshop.nl, inclusief hun betrokkenheid bij het Nederlands Voetbal Elftal voor het aankomende EK in Duitsland.

VOETBALSHOP.NL ONDERDEEL VAN DE BADGE GROEP

Voetbalshop.nl en Voetbalshop.be maken deel uit van de Badge Groep, opgericht in 1977 door Roland M. Heerkens. Ooit als 15-jarige Utrechter oprichter van de Tonny van der Linden (DOS) fanclub en 45 jaar lang als sponsor/leverancier betrokken geweest bij FC Utrecht! Als dé Europese leverancier van merchandising voorzag de Badge Groep niet alleen voetbalbonden zoals KNVB, KBVB, UEFA, FIFA en de Champions League inclusief Nederlandse en Europese topclubs zoals FC Barcelona, Real Madrid en Man
United van merchandising. Zo introduceerde Badge in 1997 de beroemdste “Badge” in de wereld, de Champions League Badge welke in alle wedstrijden, op alle shirts, van alle spelers pronkt. Maar ook de OneLove band welke de voetbalwereld tijdens het WK in Quartar op zijn kop zette, kwam bij Badge vandaan. Reden voor de burgemeester van Utrecht een bezoek te brengen aan Voetbalshop.nl

Utrecht burgemeester Sharon Dijksma (rechts) bezocht in Utrecht Voetbalshop.nl tijdens het WK in Quatar. 2022 en de wereldwijde ophef rond de “OneLove” aanvoerdersband. Links Roland Heerkens.

Serdar Gözübüyük verzorgt presentties voor Voetbalshop.nl clubs en personeel over o.a. VAR en andere opmerkelijke momenten in zijn functie als Europees topscheidsrechter.

VAN PRODUCENT TOT CLUB & CONSUMENT.

Met meer dan 5.000 verschillende voetbalproducten op voorraad en méér dan een miljoen klanten welke jaarlijks via de webshops en/of een van de 25 Voetbalshop winkels koopt, biedt Voetbalshop® als “eerste de laatste voetbal producten”. Maar het bedrijf, met 250 + medewerkers en een omzet van zo’n 70 miljoen euro, gaat verder dan alleen het verkopen van producten – het is een bron van inspiratie en enthousiasme voor alle voetbalclubs en voetballiefhebbers! Kortom, via de KNVB-partnership, 450 gecontracteerde amateurclubs en de 10 betaald voetbalorganisaties in de Benelux is er genoeg beleving en betrokkenheid met alle segmenten van het voetballen.

EEN DRUKKE ZOMER MET EEN EK IN DUITSLAND EN OLYMPISCHE SPELEN IN PARIJS!

Het aankomende EK in Duitsland staat voor de deur en Voetbalshop.nl is er klaar voor om het Nederlands Voetbal Elftal en hun supporters te ondersteunen. Als de officiële KNVB-partner biedt Voetbalshop® fans de mogelijkheid om hun steun te tonen voor het Nederlandse elftal tijdens dit spannende toernooi. Maar de Badge Groep is ook voor TeamNL.shop (de officiële webshop van NOC*NSF) dé producent van de komende TeamNL merchandise voor de olympische spelen in Parijs.

VACATURES BIJ VOETBALSHOP.NL: MAAK VAN JE HOBBY JE WERK

En voor al deze voetbal en sport gerelateerde activiteiten is het bedrijf op zoekt ook naar nieuwe collega’s die hun passie voor voetbal & sport willen omzetten in een carrière. Voetbalshop.nl is
niet alleen een stage-leerbedrijf, maar ook op zoek naar nieuwe talenten op alle afdelingen. Van schoolverlaters tot mensen die een nieuwe uitdaging ambiëren, ongeacht leeftijd of achtergrond,
het bedrijf biedt een familiaire, open en verbindende werkomgeving waarin je je passie voor voetbal kunt omzetten in een carrière. En als kers op de taart, kun je regelmatig met klanten een bezoek brengen aan een van de vele voetbal- en sportevenementen waarbij Voetbalshop.nl betrokken is.

Bezoek bij Nike Magazijnen in Laakdal België

WIJ ZIJN OPZOEK NAAR NIEUWE COLLEGA’S
Wil jij werken bij dé voetbalspecialist van Benelux…? Voetbalshop.nl is constant op zoek naar nieuwe collega’s die willen werken in een dynamische en uitdagende werkomgeving. Van schoolverlaters
tot mensen die een nieuwe uitdaging ambiëren, ongeacht leeftijd of achtergrond, het bedrijf
verwelkomt iedereen die zijn passie voor voetbal en sport in het algemeen wil omzetten in een carrière.

ULC, de Utrechtse Loodgieters Combinatie, begon in 1923 als loodgietersbedrijf aan de Oudegracht te Utrecht. Vandaag de dag is ULC uitgegroeid tot een krachtige totaalinstallateur met een rijke geschiedenis en een breed portfolio. Als specialist in het ontwerpen, realiseren en onderhouden van technische Installaties binnen ziekenhuizen en andere gebouwen biedt ULC maatwerkoplossingen die zorgen voor een perfect duurzaam (binnen)klimaat voor iedere eindgebruiker. Met een stabiele positie in de markt, met name in de zorgsector, hanteert ULC duurzaamheid als norm in al haar activiteiten en staan medewerkers bij ons centraal.
Dianet zet zich in voor het verbeteren van de levenskwaliteit van mensen met nierfalen, en dat is meer dan een missie - het is hun passie.
Ontmoet Jasmijn Vermeulen en Yvanka Westerduin, twee recruiters bij het ROC Midden Nederland. Ze nemen je mee in hun persoonlijke ervaringen en betrokkenheid bij het werken bij deze onderwijsinstelling, die bekend staat om haar toewijding aan studenten en focus op de beroepspraktijk.