VISMA ADVITRAE: OPTIMAAL GEORGANISEERDE ONDERWIJSLOGISTIEK

Visma Advitrae, met vestigingen in Eindhoven en Apeldoorn, staat aan de voorhoede van het optimaliseren van onderwijslogistiek door het leveren van geavanceerde softwareoplossingen. Hun missie gaat verder dan alleen het ontwikkelen van software; ze delen actief hun kennis over onderwijslogistiek met scholen.

Het hart van de diensten van Visma Advitrae ligt in het samenwerken met onderwijsinstellingen om de beste oplossingen te vinden voor hun formatie-, plan- en roosterbehoeften. Door gezamenlijk te kijken naar de unieke uitdagingen van elke instelling, leggen ze een stabiele basis. Een goed georganiseerde basis stelt scholen in staat zich met vertrouwen te richten op hun kernactiviteit: het bieden van hoogwaardig onderwijs.

DIEDE GHIELEN

Logistieke softwareoplossingen voor alle sectoren

Visma Advitrae onderscheidt zich door hun logistieke softwareoplossingen die geschikt zijn voor alle onderwijssectoren. Of het nu gaat om het primaire- en voortgezet onderwijs, het middelbaar- en hoger beroepsonderwijs of universiteiten, een vakkundig team van professionals werkt hard om de onderwijslogistiek nog beter te organiseren. Iedereen moet een leven lang goed georganiseerd kunnen leren. Daarom zijn zij voortdurend op zoek naar mensen die dit team komen versterken.

Consultancy en training voor optimaal softwaregebruik

Een essentieel aspect van de dienstverlening van Visma Advitrae is het streven naar het maximaliseren van de voordelen van hun software voor onderwijsinstellingen. Daarom bieden ze niet alleen krachtige software, maar ondersteunen ze scholen ook met consultancy en training. Hierdoor kunnen scholen het beste uit hun software halen en hun processen nog verder optimaliseren.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Als bedrijf hecht Visma Advitrae grote waarde aan maatschappelijk verantwoord ondernemen. Actief beleid op dit gebied onderstreept hun betrokkenheid bij de samenleving. Dit uit zich niet alleen in het ontwikkelen van innovatieve oplossingen, maar ook in de ondersteuning van goede doelen binnen en buiten het onderwijs. Een voorbeeld hiervan is de aanstaande deelname van een groep collega’s aan wielerevenement Alpe d’HuZes.

CHRISTIAN LOOTS

Christian Loots: Een toegewijde HR Advisor bij Visma Advitrae

Van Stage tot professionele roeping

Christian Loots, werkzaam als HR Advisor binnen Visma Advitrae, begon zijn carrière aan Fontys in Eindhoven, waar hij Human Resource Management (Personeelszaken) studeerde. Zijn eerste kennismaking met Visma Advitrae vond plaats tijdens een inspirerende stage, wat de start bleek van een boeiende carrière.

Van communicatiewetenschappen naar HRM

Ondanks zijn oorspronkelijke plan om communicatiewetenschappen te studeren aan de universiteit in Tilburg, nam Christian een ongewone afslag. Zijn afstudeerproject bij Visma Advitrae, gericht op de vraag “Wat maakt Visma Advitrae zo bijzonder om voor te willen werken?”, veranderde zijn perspectief. Gesprekken met medewerkers wezen uit dat deze plek meer dan speciaal was; het was een plek waar hij wilde blijven.

2,5 jaar van groei en voldoening

Nu, twee en een half jaar later, kijkt Christian terug op zijn beslissing met geen spijt. “Hier kan ik echt doen wat ik leuk vind en ambieer,” zegt hij. Tijdens zijn tijd bij Visma Advitrae zag hij het bedrijf groeien van 60 naar bijna 100 medewerkers. “We zijn een snelgroeiend bedrijf met een moderne, dynamische omgeving en een divers team, variërend van jong talent tot ervaren professionals.”

“People First”: De kern van onze bedrijfscultuur

Binnen de organisatie van Visma Advitrae staat “People First” centraal, legt Christian uit. “Iedereen wordt gewaardeerd, niet alleen om hun kwaliteiten, maar vooral ook als mens en collega.” De cultuur is kenmerkend open en familiair, met collega’s die bereid zijn elkaar te ondersteunen. “We bieden veel vrijheid, maar ook verantwoordelijkheid.”

Talent gezocht: Een uitnodiging aan HBO Professionals

Als onderdeel van een snelgroeiend bedrijf zoekt Visma Advitrae naar nieuwe collega’s op minimaal HBO werk- en denkniveau, of MBO met werkervaring. “We zoeken mensen die verantwoordelijkheid willen dragen, zowel goed zelfstandig als samen kunnen werken en sociaal betrokken zijn, omdat dat is wie we zijn,” benadrukt Christian. “Hier krijg je niet alleen de kans om te groeien in je carrière, maar ook om deel uit te maken van een ondersteunende en dynamische werkomgeving.” Binnenkort een bakkie doen? Klik hieronder op de link!

De Werkspoorkathedraal, gelegen in Utrecht en onderdeel van Hutten Food & Design, is een industrieel erfgoed dat teruggaat tot de vroege 20e eeuw. Het is een iconische locatie die rijk is aan geschiedenis en karakter, en vormt het perfecte decor voor evenementen van elke omvang. Met zijn imposante architectuur, hoge plafonds en ruime indeling biedt de Werkspoorkathedraal een unieke en inspirerende omgeving voor allerlei soorten evenementen, van conferenties en beurzen tot, bedrijfsfeesten en festivals.
In een tijd van toenemende maatschappelijke betrokkenheid en morele ambitie is vrijwilligerswerk essentieel geworden. Een leidend platform hierin is De Nieuwe Gevers, gevestigd in Utrecht. Wat is de missie, impact en rol van De Nieuwe Gevers in het verbinden van professionals met maatschappelijke organisaties en goede doelen?
Voetbalshop.nl overstijgt de typische online voetbalwinkel. Als een dynamisch bedrijf met sterke betrokkenheid bij grote sportevenementen zoals de Champions league & het EK voetbal, en met samenwerkingen met o.a. Nike, Adidas en Puma, zijn Voetbalshop.nl & Voetbalshop.be de onbetwiste marktleider in de Benelux. In dit artikel verkennen we de wereld van Voetbalshop.nl, inclusief hun betrokkenheid bij het Nederlands Voetbal Elftal voor het aankomende EK in Duitsland.