VIAJOU WERVING & SELECTIE: Verbindingen smeden voor jouw droombaan

In de eindeloze doolhof van carrièrekansen en professionele groei is er één cruciaal element dat het verschil kan maken: connecties. Bij ViaJou draait alles om die connecties. Van het vinden van de ideale kandidaat voor een vacature tot het ontdekken van de perfecte baan, ons netwerk vormt de essentiële schakel die jouw loopbaan naar nieuwe hoogten kan tillen.

Ons krachtige netwerk

De essentie van ons succes ligt in de kracht van ons netwerk. We zijn niet zomaar een rekruteringsbureau; we zijn een gemeenschap van connecties, geworteld in de regio Breda. Elke straatsteen, elke bedrijfsontwikkeling – we kennen het. Onze vingertoppen zijn op de polsslag van het mkb, en dat stelt ons in staat om vooruit te denken, kansen te zien en de perfecte match te maken tussen bedrijf en kandidaat.

Jouw droom, onze missie

Ben je op zoek naar die ene droompositie waar je talent tot bloei komt? Of ben je een bedrijf dat verlangt naar die ene ontbrekende schakel in het team? Waar je ook bent in jouw loopbaantraject, wij vormen de brug die jouw professionele toekomst verbindt met mogelijkheden die elders misschien verborgen blijven.

Altijd en overal

Het is bijna onmogelijk om ons netwerk te missen. Wij zijn de constante factor, de kruispunten waar carrières en bedrijven samenkomen. Onze weg loopt recht door het hart van jouw ambities en doelen. Dit is waarom wij netwervers zijn – omdat we geloven dat de kracht van verbinding de kern vormt van elke succesvolle loopbaanreis.

ViaJou gaat verder dan enkel vacatures invullen. Wij zijn de architecten van professionele mogelijkheden, de ontdekkers van talent en de verbindende schakel die jouw droom en werkelijkheid samenbrengt. Waar de reis ook naartoe gaat, hij loopt ViaJou!

Van zolderkamer naar bedrijfssucces

Marike de Waard en Steven van Batenburg, de trotse eigenaren en consultants van ViaJou, delen hun inspirerende verhaal van een bescheiden zolderkamer tot een florerend bedrijf in het hart van Breda. Hun reis begon in de uitzendbranche, waar ze samen jaren actief waren in de arbeidsbemiddeling. Het idee om een eigen bedrijf te starten ontstond aan de keukentafel, gedreven door de wens om mensen samen te brengen en verbinding te creëren, een principe dat tot op de dag van vandaag de kern van ViaJou vormt, aldus Marike.

Carrièrepaden geweven in ervaring

Na zijn HBO-studie in HRM en enkele jaren werkzaam te zijn geweest voor een uitzendbureau, kreeg Steven de kans om leiding te geven aan een project met een pool van maar liefst 100 medewerkers. Een uitdaging die hij met vijf jaar enthousiasme en plezier aanging. Marike volgde een pad dat begon op de middelbare detailhandelsschool en via een opleiding toerisme leidde tot een positie bij een gerenommeerde reisorganisatie. Haar weg naar arbeidsbemiddeling begon na het volgen van een ARTRA-opleiding.

Maatschappelijke betrokkenheid

Wat begon als een ondernemersdroom op een zolderkamer, is nu uitgegroeid tot een prachtig kantoor in Breda, waar 8 toegewijde medewerkers dagelijks inzet tonen voor zowel klanten als werkzoekenden. Het hart van ViaJou klopt niet alleen voor succesvolle plaatsingen, maar ook voor het bevorderen van verbinding, zichtbaar in hun betrokkenheid bij lokale sportevenementen zoals die van NAC Breda en diverse sportverenigingen. Het jaarlijkse ViaJou Beachvolleybal toernooi, waaraan zo’n 30 bedrijven deelnemen, illustreert hun sterke verbinding met de lokale gemeenschap.

Ons DNA: Verbinding en karaktermatching

Marike: “Wij zoeken mensen die verantwoordelijkheid kunnen dragen, gepassioneerd zijn, enthousiast en eerlijk zijn, collegiaal en vooral het werk willen zien.” Steven benadrukt dat ViaJou geen afgebakende doelgroep heeft; onze specialisatie is Breda, waar we karakters matchen aan bedrijfsculturen.

Een fietsafstand verwijderd van succes ViaJou, ontstaan uit passie en gedreven door verbinding, blijft een lichtend voorbeeld van ondernemerschap in Breda en daarbuiten. Hun verhaal inspireert niet alleen op zakelijk gebied, maar herinnert ons er ook aan dat succes en verbinding hand in hand kunnen gaan. Van Zolderkamer naar Bedrijfssucces. “Als je bij ons een baan vindt, kun je op de fiets naar je werk!” aldus Marike en Steven.

De Werkspoorkathedraal, gelegen in Utrecht en onderdeel van Hutten Food & Design, is een industrieel erfgoed dat teruggaat tot de vroege 20e eeuw. Het is een iconische locatie die rijk is aan geschiedenis en karakter, en vormt het perfecte decor voor evenementen van elke omvang. Met zijn imposante architectuur, hoge plafonds en ruime indeling biedt de Werkspoorkathedraal een unieke en inspirerende omgeving voor allerlei soorten evenementen, van conferenties en beurzen tot, bedrijfsfeesten en festivals.
In een tijd van toenemende maatschappelijke betrokkenheid en morele ambitie is vrijwilligerswerk essentieel geworden. Een leidend platform hierin is De Nieuwe Gevers, gevestigd in Utrecht. Wat is de missie, impact en rol van De Nieuwe Gevers in het verbinden van professionals met maatschappelijke organisaties en goede doelen?
Voetbalshop.nl overstijgt de typische online voetbalwinkel. Als een dynamisch bedrijf met sterke betrokkenheid bij grote sportevenementen zoals de Champions league & het EK voetbal, en met samenwerkingen met o.a. Nike, Adidas en Puma, zijn Voetbalshop.nl & Voetbalshop.be de onbetwiste marktleider in de Benelux. In dit artikel verkennen we de wereld van Voetbalshop.nl, inclusief hun betrokkenheid bij het Nederlands Voetbal Elftal voor het aankomende EK in Duitsland.