VERSTEGEN ACCOUNTANTS EN ADVISEURS: EEN COMPACTE ORGANISATIE MET EEN GROOT HART VOOR CIJFERS EN MEER

Met in totaal 8 werklocaties en ruim 200 medewerkers, met hoofdkantoor in het bruisende hart van Dordrecht, heeft Verstegen Accountants en Adviseurs zich een gevestigde naam verworven in de wereld van de financiële dienstverlening. Het full-service accountantskantoor bedient klanten in het MKB en de publieke sector.

Verstegen Accountants en Adviseurs heeft een reputatie opgebouwd als een betrouwbare partner voor hun klanten, die verder reikt dan de traditionele rol van een accountant. De organisatie begrijpt dat cijfers slechts een onderdeel zijn van het grotere geheel en dat het succes van hun klanten afhankelijk is van meer dan alleen financiële overzichten.

Een persoonlijke aanpak

Wat Verstegen onderscheidt van veel andere spelers in de branche, is hun persoonlijke aanpak. Omdat ze een compacte organisatie zijn, kunnen ze nauwe relaties opbouwen met hun klanten en begrijpen ze de unieke uitdagingen waarmee deze worden geconfronteerd. Dit stelt hen in staat om op maat gemaakte oplossingen te bieden die specifiek zijn afgestemd op de behoeften van elk bedrijf of elke instelling waarmee ze werken.

Waar persoonlijke groei en menselijke maat samenkomen

Het bedrijf benadrukt ‘de menselijke maat’ als een kernwaarde, wat zich vertaalt in een inclusieve en ondersteunende werkomgeving, waar je kunt doorgroeien, extra studies op HBO of Universitaire niveau kunt volgen en waar je werkt in een hecht teamverband. Collega’s Souliman Ettafahi, opdrachtleider Publieke Sector, Ruben Goedhart, assistent accountant, en Mohamed Ettafahi, branche coördinator, delen hun ervaring bij Verstegen.

Souliman Ettafahi heeft een diepgaande fascinatie voor het vak. Aanvankelijk begon hij met een HBO-accountancy opleiding, maar besloot zijn kennis verder te ontwikkelen aan de Nyenrode Business Universiteit. Al snel stonden accountantskantoren in de rij om hem binnen te halen. Echter, het was Verstegen waar Souliman zijn thuis vond. In slechts één gesprek voelde hij de warmte van de ‘menselijke maat’ en de “sterke teamgeest” die Verstegen kenmerkt. Hij startte zijn loopbaan als assistent-accountant en is in vijf jaar doorgegroeid naar opdrachtleider in de Publieke Sector.

Ruben Goedhart, die eerder dit jaar in vaste dienst kwam, liep tijdens zijn hbo-accountancy opleiding stage bij Verstegen. Voor Ruben was het de persoonlijke aandacht, de platte organisatiestructuur en de variatie tussen werken op kantoor en op locatie bij de klant die hem overtuigden om in vaste dienst te treden. Het contact met klanten, de kans om de theorie in praktijk te brengen en de ruimte om buiten werktijd te investeren in hobby’s zoals muziek, maakten Verstegen voor hem de ideale werkplek.

Mohamed Ettafahi, In 2021 voegde Mohamed Ettafahi zich bij Verstegen, nadat hij meer dan vier jaar bij een ander accountantskantoor had gewerkt. Hij bracht zijn expertise mee, ondersteund door een HBO-diploma finance & control.. Zijn interesse voor de zorg en welzijnssector speelde een grote rol in zijn overstap. Vanaf het allereerste moment voelt Mohamed zich als een volwaardig lid van het team binnen de hechte groep collega’s. Bij Verstegen bestaat er geen hiërarchie en krijg je alle vrijheid om jezelf verder te ontwikkelen.  Mohamed begon als assistent-accountant, maar heeft zich opgewerkt tot opdrachtleider en branchecoördinator binnen zorg & welzijn. Daarnaast combineert hij zijn werk met een masterstudie aan de Nyenrode Business Universiteit.

Verstegen is niet zomaar een accountantskantoor. Het is een plek waar individuen met passie voor het vak samenkomen, waar persoonlijke groei wordt aangemoedigd en waar de menselijke maat altijd voorop staat. Ook wanneer je een andere studieachtergrond of werkervaring hebt ben je bij Verstegen welkom. Collega’s Fatima Güç, Leoni van Eijk en Jacqueline Janssen zijn daar een goed voorbeeld van.

Fatima Güç, was voorheen apothekersassistente. In oktober 2021 besloot ze om haar interesse en affiniteit voor cijfers te volgen en aan de opleiding SPD Bedrijfsadministratie te beginnen. Uiteindelijk heeft ze de ambitie om door te studeren en de AA-titel te halen. “De combinatie van werken & leren bij Verstegen bevalt mij heel goed. Je bent al bekend met voorbeelden uit de praktijk, zoals het opstellen van een jaarrekening, en daar kan je theoretische kennis op aanvullen.”.

Leoni van Eijk, heeft 12 jaar lang als diëtiste gewerkt, maar zocht een nieuwe uitdaging waarbij ze alsnog kon blijven analyseren en meedenken met haar klant. In 2019 is ze begonnen met de hbo-opleiding accountancy van LOI en een jaar later solliciteerde ze bij Verstegen. Tijdens de kennismaking kwam haar achtergrond wel even ter sprake: “er werd mij gevraagd of ik er echt zeker van was dat accountancy bij mij paste, maar het is nooit een issue geweest, er werd vertrouwd op mijn keuze. Ik heb geen dag spijt gehad!”

Jacqueline Janssen begon met een bachelor hotelmanagement en werkte op de finance afdeling van een grote hotelketen. Zij kende Verstegen al omdat zij de account van het hotelketen waren, toen er een vacature voorbij kwam heeft ze gereageerd. “Verstegen stond heel erg open voor mijn ‘andere achtergrond’, hoewel ik wel een financiële basis had. Ik acht eerst ik ga nooit meer studeren maar ben toch in april 2019 aan de hbo-accountancy opleiding begonnen. Inmiddels ben ik afgestudeerd en wil ik doorgroeien tot relatiebeheerder. Als ik wil kan ik bij Verstegen ook weer verder studeren, maar nu leg ik eerst even de focus op werk en privé”.

Deze collega’s zijn het levende bewijs van Verstegen’s inzet voor hun medewerkers en hun betrokkenheid bij het maatschappelijk belang van hun werk. Samen met ruim 200 collega’s vormen zij de inspiratie dat de toekomst van Verstegen Accountants vormgeeft, en daar kun jij deel van zijn door onderstaande link te klikken en onder het genot van een kop koffie de mogelijkheden met ons te bespreken.

De Werkspoorkathedraal, gelegen in Utrecht en onderdeel van Hutten Food & Design, is een industrieel erfgoed dat teruggaat tot de vroege 20e eeuw. Het is een iconische locatie die rijk is aan geschiedenis en karakter, en vormt het perfecte decor voor evenementen van elke omvang. Met zijn imposante architectuur, hoge plafonds en ruime indeling biedt de Werkspoorkathedraal een unieke en inspirerende omgeving voor allerlei soorten evenementen, van conferenties en beurzen tot, bedrijfsfeesten en festivals.
In een tijd van toenemende maatschappelijke betrokkenheid en morele ambitie is vrijwilligerswerk essentieel geworden. Een leidend platform hierin is De Nieuwe Gevers, gevestigd in Utrecht. Wat is de missie, impact en rol van De Nieuwe Gevers in het verbinden van professionals met maatschappelijke organisaties en goede doelen?
Voetbalshop.nl overstijgt de typische online voetbalwinkel. Als een dynamisch bedrijf met sterke betrokkenheid bij grote sportevenementen zoals de Champions league & het EK voetbal, en met samenwerkingen met o.a. Nike, Adidas en Puma, zijn Voetbalshop.nl & Voetbalshop.be de onbetwiste marktleider in de Benelux. In dit artikel verkennen we de wereld van Voetbalshop.nl, inclusief hun betrokkenheid bij het Nederlands Voetbal Elftal voor het aankomende EK in Duitsland.