VAN MOSSEL MERCEDES-BENZ VANS EN TRUCKS

De transportindustrie is een essentiële motor achter onze moderne economie. In het goederenvervoer spelen betrouwbare en efficiënte voertuigen een cruciale rol. In de regio Groot-Rotterdam, Gouda en de Drechtsteden schittert Van Mossel Mercedes-Benz Vans & Trucks als een toonaangevende speler en betrouwbare partner voor mobiliteitsoplossingen, onderhoud en service.

ALLES DRAAIT OM MENSEN

Bij Van Mossel Mercedes-Benz Vans & Trucks draait alles om mensen. Het bedrijf telt dagelijks rond de 200 gemotiveerde medewerkers verspreid over vijf strategisch gelegen vestigingen in de omgeving van Groot-Rotterdam, Gouda en de Drechtsteden.

Bij Van Mossel Vans & Trucks Dordrecht zijn ze er vooral trots op dat ze vele ondernemers kunnen voorzien in mobiliteit. Dit omvat onderhoud, reparaties en verkoop uitgevoerd door specialisten. Klanten kunnen in de aftersales rekenen op de deskundigheid van een professioneel team om hun voertuigen in topconditie te houden, onder leiding van Brenda van Leeuwen (Service Manager), Rik Stolk (Chef Werkplaats Vans) en Jeroen Rietveld (Chef Werkplaats Trucks).

BRENDA VAN LEEUWEN: “IK BEN OPGEGROEID TUSSEN DE GEUR VAN BANDEN”

Mijn leven stond lange tijd in het teken van autobanden. Als kind bracht ik mijn dagen door tussen de bandenstapels en de geur van olie. Maar in 2022 begon er een nieuw hoofdstuk in mijn leven, toen ik hoorde dat ze een Service Manager zochten bij Van Mossel Vans & Trucks in Dordrecht.

Deze kans was een sprong in het diepe. Ik wist dat ik veel zou moeten leren, want servicemanagement was een wereld die ik niet eerder had betreden. De uitdaging was groot, maar mijn vastberadenheid nog groter. Met hulp van collega’s en diverse intensieve trainingen bij Mercedes-Benz en vanuit Van Mossel, groeide mijn kennis en kunde. Inmiddels ruim een jaar later kan ik terugkijken op een intensieve en enorm leerzame periode. Zonder de kansen en steun die ik van onze organisatie heb gekregen, had ik nooit op dit punt gestaan!

Wat mij enorm aanspreekt binnen de cultuur van Van Mossel Vans & Trucks is het no-nonsense karakter van het bedrijf. Hier werken we samen, zijn de lijntjes kort en heerst er een positieve werksfeer. Als team zetten wij ons dagelijks klant- en doelgericht in om ondernemers mobiel te houden. Tevreden klanten zijn voor ons van onschatbare waarde. ‘Ik heb mijn plek gevonden!’ aldus Brenda.

JEROEN RIETVELD: VAN DORPSGARAGE NAAR CHEF WERKPLAATS BIJ VAN MOSSEL VANS & TRUCKS

Jeroen: Zeven jaar lang werkte ik in een rustige dorpsgarage. Hoewel ik daar veel heb geleerd, keek ik uit naar een nieuwe uitdaging die mijn passie voor techniek echt zou voeden. Die uitdaging vond ik 16 jaar geleden bij Mercedes-Benz. Hier kon ik mijn liefde voor techniek omzetten in een carrière die me bleef inspireren.

Met vastberadenheid en enthousiasme klom ik op tot de functie van Chef Werkplaats Trucks in Dordrecht. Bij Van Mossel Vans & Trucks ontdekte ik niet alleen geavanceerde technologieën, maar ook een bedrijfscultuur die gedreven wordt door innovatie en klantgerichtheid, aldus Jeroen.

RIK STOLK: VAN LUXE AUTO’S NAAR BEDRIJFSWAGENS!

Mijn passie voor auto’s begon lang geleden. Na het doorlopen van alle mogelijke automonteursopleidingen, werkte ik zeven jaar lang als monteur met luxe auto’s. In het begin was het geweldig, maar al snel veranderde mijn werk in een routineklus. Ik zocht naar een bredere uitdaging met meer variatie.

Die uitdaging heb ik gevonden toen ik de overstap maakte naar Van Mossel Vans & Trucks.

HET WAS DE BESTE BESLISSING DIE IK OOIT HEB GENOMEN!

Door middel van interne opleidingen en hard werken, klom ik op tot de functie van Chef Werkplaats Vans in Dordrecht. Wat me hier zo aanspreekt zijn de professionele omstandigheden waarin ik, en mijn collega’s, kunnen werken. We hebben toegang tot de meest moderne apparatuur en er heerst een nuchtere ‘niet lullen maar poetsen’ cultuur.

De kans om te groeien en mijn passie voor techniek te blijven volgen, maakt mijn werk bij Van Mossel Vans & Trucks ongelooflijk bevredigend. Als je, net als ik, een liefde voor auto’s en techniek hebt en op zoek bent naar een plek waar je kunt groeien en jezelf kan blijven ontwikkelen, dan is dit de plek waar je moet zijn.

Wat wij zoeken bij van Mossel Vans & Trucks zijn aanpakkers met een passie voor techniek. We willen mensen die niet alleen oplossingsgericht denken en werken, maar ook enthousiast en gemotiveerd zijn, met een scherp oog voor onze klanten.

‘Als jij jezelf in deze beschrijving herkent en je wilt deel uitmaken van een team dat gedreven wordt door technische deskundigheid, dan nodig ik je uit om de wereld van Van Mossel Vans & Trucks in Dordrecht te komen ontdekken’

VAN MOSSEL MERCEDES-BENZ VANS EN TRUCKS

De transportindustrie is een essentiële motor achter onze moderne economie. In het goederenvervoer spelen betrouwbare en efficiënte voertuigen een cruciale rol. In de regio Groot-Rotterdam, Gouda en de Drechtsteden schittert Van Mossel Mercedes-Benz Vans & Trucks als een toonaangevende speler en betrouwbare partner voor mobiliteitsoplossingen, onderhoud en service.
De Werkspoorkathedraal, gelegen in Utrecht en onderdeel van Hutten Food & Design, is een industrieel erfgoed dat teruggaat tot de vroege 20e eeuw. Het is een iconische locatie die rijk is aan geschiedenis en karakter, en vormt het perfecte decor voor evenementen van elke omvang. Met zijn imposante architectuur, hoge plafonds en ruime indeling biedt de Werkspoorkathedraal een unieke en inspirerende omgeving voor allerlei soorten evenementen, van conferenties en beurzen tot, bedrijfsfeesten en festivals.
In een tijd van toenemende maatschappelijke betrokkenheid en morele ambitie is vrijwilligerswerk essentieel geworden. Een leidend platform hierin is De Nieuwe Gevers, gevestigd in Utrecht. Wat is de missie, impact en rol van De Nieuwe Gevers in het verbinden van professionals met maatschappelijke organisaties en goede doelen?
Voetbalshop.nl overstijgt de typische online voetbalwinkel. Als een dynamisch bedrijf met sterke betrokkenheid bij grote sportevenementen zoals de Champions league & het EK voetbal, en met samenwerkingen met o.a. Nike, Adidas en Puma, zijn Voetbalshop.nl & Voetbalshop.be de onbetwiste marktleider in de Benelux. In dit artikel verkennen we de wereld van Voetbalshop.nl, inclusief hun betrokkenheid bij het Nederlands Voetbal Elftal voor het aankomende EK in Duitsland.