ULC: TOTAALINSTALLATEUR VOOR MAATWERKOPLOSSINGEN IS OP ZOEK NAAR JOU!

ULC, de Utrechtse Loodgieters Combinatie, begon in 1923 als loodgietersbedrijf aan de Oudegracht te Utrecht. Vandaag de dag is ULC uitgegroeid tot een krachtige totaalinstallateur met een rijke geschiedenis en een breed portfolio. Als specialist in het ontwerpen, realiseren en onderhouden van technische Installaties binnen ziekenhuizen en andere gebouwen biedt ULC maatwerkoplossingen die zorgen voor een perfect duurzaam (binnen)klimaat voor iedere eindgebruiker. Met een stabiele positie in de markt, met name in de zorgsector, hanteert ULC duurzaamheid als norm in al haar activiteiten en staan medewerkers bij ons centraal.

HENK STEGEMAN: TOEGEWIJD IN DUURZAAMHEID EN CIRCULARITEIT BIJ ULC

Henk Stegeman, pas anderhalf jaar de commercieel manager bij ULC, is een voortrekker in het streven naar een groenere toekomst. Met zijn passie voor duurzaamheid en circulaire toepassingen is hij de drijvende kracht achter ULC’s inzet voor positieve verandering.

EEN PERSOONLIJKE OVERTUIGING

Henk koos voor ULC vanwege de enthousiaste reacties van klanten en de reputatie van het bedrijf in het centraal stellen van klantbehoeften en het leveren van uitstekende service. Hij zag ULC als de ideale plek om zijn commerciële vaardigheden te combineren met zijn passie voor duurzaamheid. Duurzaamheid in actie: Henk is betrokken bij het bevorderen van duurzame bouw- en werkmethoden, zoals het minimaliseren van energieverbruik met behulp van zonnepanelen, warmtepompen en ledverlichting. We gaan zelfs verder door traditionele gasgestookte cv-ketels om te bouwen naar duurzame varianten, waardoor ecologische voetafdruk wordt verkleind.

ENERGIE-EFFICIËNTIE ALS UITDAGING

ULC zet zich volledig in om te voldoen aan de nieuwe voorschriften die energielabel C vereisen voor kantoorpanden. Henk en zijn team staan klaar om klanten te ondersteunen bij het verbeteren van de energie-efficiëntie van hun gebouwen, zodat we gezamenlijk een groenere toekomst kunnen realiseren.

ULC ALS ROLMODEL

Henk: ULC onderscheidt zich door duurzaamheid niet alleen te prediken, maar ook in de praktijk te brengen. Ons nieuwe pand is voorzien van zonnepanelen en diverse collega’s rijden in elektrische voertuigen, en dienen als rolmodel voor onze klanten, waarbij we bewijzen dat duurzaamheid een haalbare en lonende keuze is. Martin Koelewijn: Mijn Persoonlijke Reis in Technisch Beheer Met trots kijk ik terug op mijn afgelopen jaar als Directeur Technisch Beheer bij ULC. Mijn passie voor techniek heeft me gedreven om deze rol te vervullen, en ik ben dankbaar voor de kansen en ervaringen die ik bij ULC heb gekregen.

ULC: WAAR PASSIE EN FAMILIALE BANDEN SAMENKOMEN

ULC is niet zomaar een bedrijf; het is als een familie. We hebben een unieke positie als een toonaangevende speler in de zorgsector, met name in ziekenhuizen waar hoogwaardige techniek van levensbelang is. Wat ons onderscheidt, is de warme en hechte werkomgeving waarin personeelsleden zich thuis voelen. Het is niet ongewoon dat vaders en zonen hier samenwerken, wat onze familiale band versterkt, aldus Martin Koelewijn.

JOUW EXPERTISE EN ORGANISATORISCHE SKILLS ZIJN GEWILD BIJ ULC!

Bij ULC geloven we in de kracht van een hecht team. We zoeken mensen die niet alleen technische kennis en organisatorische vaardigheden hebben, maar ook genieten van een familiaire omgeving. Als je denkt in oplossingen, over enige technische achtergrond beschikt en graag deel wilt uitmaken van ons familiebedrijf, ben je meer dan welkom. Martin: Ik nodig je persoonlijk uit om deel te worden van ULC en samen met ons gepassioneerde team en mij te werken aan het bieden van uitmuntende technische technische werkzaamheden in de zorgsector. Laten we bouwen aan onze leidende positie en onze klanten volledig ontzorgen. Kom bij onze familie en ervaar de voldoening van het werken in een hechte en ondersteunende omgeving.

EDWIN HOVIUS: VAN VAKANTIEBAANTJE TOT DIRECTEUR

Mijn carrière bij ULC Installatie techniek is een inspirerend verhaal van persoonlijke groei. Het begon allemaal toen ik tijdens mijn studie als autocad tekenaar bij ULC kwam voor een vakantiebaantje. Ik werd meteen gegrepen door de bedrijfscultuur en de mogelijkheden die ULC bood. Ik heb op alle afdeling gewerkt en stap voor stap klom ik op tot mijn huidige functie als directeur ULC Installatietechniek. Intussen 30 jaar verder heeft ULC bewezen een ideale werkgever te zijn voor mensen die verantwoordelijkheid willen dragen en maatschappelijk betrokken willen zijn.

ULC VIERDE HAAR 100-JARIG BESTAAN MET VERNIEUWING EN FEEST

In juni 2023 vieren we het 100-jarig bestaan van ULC Installatietechniek met een groots feest voor onze medewerkers. Tegelijkertijd introduceren we een nieuwe website en versterken we onze aanwezigheid op sociale media. Daarnaast hebben we ons pand verbouwd, waardoor het een moderne, huiselijke uitstraling heeft gekregen. Moderne technieken stellen ons in staat om vanuit huis te werken, wat flexibiliteit en efficiëntie bevordert, aldus Edwin.

KLANTTEVREDENHEID EN PROBLEEMOPLOSSING ALS PRIORITEITEN

Bij ULC staat de klant altijd centraal. We streven ernaar om altijd een antwoord te geven en iedereen, inclusief de directie is altijd goed bereikbaar. We zijn trots op onze proactieve aanpak en onze toewijding om problemen op te lossen. ULC Installatietechniek biedt niet alleen een baan, maar een gemeenschap waarin iedereen de mogelijkheid heeft om te groeien en bij te dragen aan het succes van het bedrijf.

MARCO DE RUIJTER: ULC IS EEN WARME WERKOMGEVING WAAR IK THUIS BEN

Adjunct Directeur Marco de Ruijter voelde zich bij ULC al vanaf zijn 24e, toen ik als werkvoorbereider begon, direct op zijn plek. Deze warme werkomgeving zit in mijn haarvaten en voelt als een hechte gemeenschap waar iedereen elkaar kent. ULC maakt geen onderscheid tussen mensen; hier doen we gewoon wat nodig is en werken we samen. De mogelijkheden binnen ULC zijn eindeloos en afhankelijk van je inzet en prestaties. Als je laat zien wat je kunt en bereid bent hard te werken, liggen de kansen voor het oprapen. Als adjunct-directeur heb ik zelf ervaren hoe hoog je de lat kunt leggen en welke groeimogelijkheden er zijn. Wat ULC uniek maakt, aldus Marco, is de cultuur van plezier, betrokkenheid en openheid. Fouten maken mag, omdat we geloven dat dit leidt tot groei. Het management is toegankelijk en de deur staat altijd open voor een praatje. Wij hebben superinteressante technische projecten vooral in de zorgsector. Of je nu een specialist bent in een bepaald vakgebied of juist verschillende aspecten van techniek wilt ontdekken, wij bieden je de kans om jezelf te ontwikkelen. Marco: Voor mij is ULC meer dan een werkplek; het is mijn thuis. Hier voel ik me gewaardeerd, gesteund en uitgedaagd. ULC is de plek waar ik mezelf kan zijn en waar plezier en prestaties hand in hand gaan.

Eltra Engineering biedt een breed scala aan complete oplossingen voor productie- en procesautomatisering. Van ontwerp en installatie tot service en onderhoud, hun expertise omvat software, besturingspanelen, IT-systemen en ATEX-installaties, waardoor ze een uitgebreide ondersteuning bieden voor diverse automatiseringsbehoeften.
De Organisatie achter Hotel Mercure Tilburg Centrum en ibis hotel Tilburg. GenM Hotels is de overkoepelende organisatie die zowel Hotel Mercure Tilburg Centrum als ibis hotel Tilburg omvat. De HR-visie wordt geleid door Carriereindehoreca.nl, en daarbij maakt ook Parkeergarage Heuvelpoort deel uit van de GenM organisatie.
Tilburg, met zijn meer dan 217.000 inwoners, kent een boeiende geschiedenis. Ooit het epicentrum van de Nederlandse textielindustrie, heeft de stad zich getransformeerd tot een bruisend centrum van creativiteit en innovatie. De Tilburgers zijn gewend om de handen uit de mouwen te steken en samen te werken, wat heeft geleid tot nieuwe initiatieven zoals de 'community school' en een persoonlijke benadering om inwoners die hulp nodig hebben verder te helpen. Als gemeente streven we naar een stad waar gezondheid en geluk van de inwoners centraal staan.