SUPERCHARGE YOUR POTENTIAL

Wij zijn Megawatt. Waar we geloven in het superchargen van potentieel. Zowel in de ontwikkeling van onze medewerkers als in het creëren van impactvolle strategieën voor onze klanten.

Onze energieke aanpak begint in het creëren van impactvolle strategieën en concepten. Met een 360-gradenvisie bedenken we concepten die de aandacht trekken, enthousiasmeren, overtuigen en verleiden. Vervolgens vertalen we deze concepten naar succesvolle on- en offlinecampagnes, met een vlekkeloze, efficiënte uitvoering door de specialisten binnen onze groep. We supercharge brands!

Bij Megawatt staat energie centraal, niet alleen als een miljoen Watt, maar ook in de vorm van energieke medewerkers. Onze focus op het superchargen van brands vraagt niet alleen om de juiste specialismes, maar vooral energieke en gedreven teams.

Maak kennis met Jitte Kleinbekman, onze enthousiaste People Development Manager. Dagelijks richt zij zich op het stimuleren van persoonlijke groei en ontwikkeling binnen onze organisatie. Met een verrassende carrièrewending van hotel- en eventmanagement naar HR, ontdekte zij bij Megawatt dat HR heel goed bij haar past. Haar opleiding in organisatiepsychologie was een logisch vervolg en paste perfect in de groei van de organisatie. ‘Megawatt was de plek waar ik ontdekte dat HR helemaal bij mij past,’ benadrukt Jitte. Het ontdekken van je eigen potentieel en deze kunnen benutten, sluit naadloos aan bij onze kernwaarde ‘Be Yourself’.

Ieders ontwikkelpad is uniek. Via Dialog creëren medewerkers een persoonlijk ontwikkelpad, waarbij we de ontwikkeling monitoren én dit top-of-mind houden. Om de gestelde doelen te bereiken en verdere professionele ontwikkeling te stimuleren, bieden wij trainingen via GoodHabitz, energieke kennissessies, en verschillende opleidingsmogelijkheden.

Energie is de gemene deler binnen Megawatt. Wij willen er alles aan doen om te zorgen dat medewerkers energie krijgen van wat ze doen, want dat werkt aanstekelijk! Om hieraan bij te dragen, sporten we samen op maandagmiddag onder begeleiding van een personal trainer. Daarnaast zijn wij ervan overtuigd dat ontspanning hierin heel belangrijk is. Om deze reden hanteren wij onbeperkt vakantiedagen, om op de momenten die jij écht belangrijk vindt, op te kunnen laden.

Werken voor toonaangevende merken zoals Netflix, Coca Cola en Brabantia versterkt onze motivatie, terwijl de Brabantse gezelligheid en cultuur een warm bad bieden voor iedereen die deel uitmaakt van Megawatt. Onze boog staat vaak gespannen maar gelachen wordt er. En veel. Work hard, play hard: daar geloven wij in. Waarom je bij Megawatt wilt werken? Omdat iedereen ambitieus is en elke dag streeft naar de beste versie van zichzelf. Bij Megawatt krijg je niet alleen de kans om te groeien in je carrière, maar ook als persoon. Het is de fijne omgeving, waarin we iedereen voldoende ruimte en tijd bieden om zichzelf te ontwikkelen en de gezamenlijke inzet om iedere dag met maximale energie te knallen, zowel op het werk als in ons privéleven. Join the energy, join Megawatt

De Werkspoorkathedraal, gelegen in Utrecht en onderdeel van Hutten Food & Design, is een industrieel erfgoed dat teruggaat tot de vroege 20e eeuw. Het is een iconische locatie die rijk is aan geschiedenis en karakter, en vormt het perfecte decor voor evenementen van elke omvang. Met zijn imposante architectuur, hoge plafonds en ruime indeling biedt de Werkspoorkathedraal een unieke en inspirerende omgeving voor allerlei soorten evenementen, van conferenties en beurzen tot, bedrijfsfeesten en festivals.
In een tijd van toenemende maatschappelijke betrokkenheid en morele ambitie is vrijwilligerswerk essentieel geworden. Een leidend platform hierin is De Nieuwe Gevers, gevestigd in Utrecht. Wat is de missie, impact en rol van De Nieuwe Gevers in het verbinden van professionals met maatschappelijke organisaties en goede doelen?
Voetbalshop.nl overstijgt de typische online voetbalwinkel. Als een dynamisch bedrijf met sterke betrokkenheid bij grote sportevenementen zoals de Champions league & het EK voetbal, en met samenwerkingen met o.a. Nike, Adidas en Puma, zijn Voetbalshop.nl & Voetbalshop.be de onbetwiste marktleider in de Benelux. In dit artikel verkennen we de wereld van Voetbalshop.nl, inclusief hun betrokkenheid bij het Nederlands Voetbal Elftal voor het aankomende EK in Duitsland.