STICHTING BEGRAAFPLAATSEN & CREMATORIUM ZUYLEN

Stichting Begraafplaatsen & Crematorium Zuylen (SBC) is een volledig zelfstandige, regionaal werkende uitvaartorganisatie met diepgewortelde waarden. In onze dienstverlening staan respect, zorgvuldigheid, professionaliteit en duurzaamheid centraal. Onze missie is het verzorgen van uitvaarten op een wijze die nabestaanden in staat stelt het verlies te verweven met hun verdere leven. Met alle faciliteiten onder één dak bieden we overzicht, rust en duurzaamheid in het afscheidsproces.

Dé Brabantse Uitvaartorganisatie

Wij onderscheiden ons als dé Brabantse uitvaartorganisatie met drie essentiële onderdelen: crematorium, begraafplaatsen en uitvaartverzorging. Onze medewerkers in het crematorium verwelkomen families in een van onze drie gebouwen en verzorgen de afscheidsdienst, condoleance, crematie of begrafenis.

De begraafplaatsmedewerkers zijn verantwoordelijk voor het creëren van graven, infrastructuur en groenonderhoud. Met elf begraafplaatsen in en rondom Breda beheert Zuylen een omgeving waar rust en sereniteit samenkomen.

Ontzorgen op maat

Onze uitvaartverzorgers en mortuariummedewerkers bij Zuylen Uitvaartverzorging zorgen voor een persoonlijke en op maat gemaakte uitvaart. Met aandacht voor details en respect voor de wensen van de nabestaanden, streven wij ernaar om een passend afscheid te realiseren.

Ondersteuning en efficiëntie

Naast de kerndiensten zijn er twee ondersteunende afdelingen: het informatiecentrum en de financiële administratie. Deze afdelingen dragen bij aan een vlotte en gestroomlijnde afhandeling van alle zaken rondom een uitvaart.

 Toegewijde Teams

Met een team van 67 toegewijde professionals beschouwen wij het als onze roeping om elke uitvaart zorgvuldig, respectvol, gastvrij en op maat te verzorgen. Bij SBC Zuylen streven we ernaar om in moeilijke tijden een bron van steun te zijn voor nabestaanden en een gedenkwaardig afscheid te realiseren.

Sabrina Beks en Henny Spaan maken deel uit van één van onze deskundige teams en kijken enthousiast uit naar de komst van nieuwe collega’s op verschillende afdelingen binnen Zuylen.

Sabrina Beks: Toewijding aan het uitvaartwezen

Op een kwetsbaar moment op 14-jarige leeftijd ontstond bij Sabrina Beks de wens om in het uitvaartwezen te werken. Het overlijden van haar oma bracht een diep besef teweeg dat dit haar roeping was, een roeping die ze later in haar leven met vastberadenheid zou omarmen.

Ondanks haar liefde voor het uitvaartwezen koos Sabrina aanvankelijk een andere weg. Na haar middelbare school volgde ze een studie verpleegkunde en werkte ze jarenlang met toewijding in de thuiszorg. Haar ervaring in de zorgsector verrijkte haar perspectief en vormde een waardevolle aanvulling op haar huidige rol in het uitvaartwezen.

De sprong naar Zuylen

Sabrina zette vijf jaar geleden de stap om haar hart te volgen. Door middel van een gedurfde open sollicitatie kwam ze terecht bij Zuylen, met het aanzienlijke risico dat ze haar fulltimebaan inruilde voor een nul uren contract. Ondanks dit risico heeft Sabrina zich nu ontwikkeld tot een gewaardeerde medewerker binnen het mortuarium van Zuylen uitvaartverzorging.

Vanaf dag één werd Sabrina warm verwelkomd door hartelijke collega’s bij Zuylen. Het team bood de nodige ondersteuning in de vaak emotionele context van haar werkzaamheden. Zuylen bleek meer dan een werkplek; het voelde als een familie, een warm bad waarin Sabrina zich snel thuis voelde.

Groei en ontwikkeling

In de vijf jaar dat Sabrina bij Zuylen werkt, heeft ze de organisatie leren kennen als een plek van groei en ontwikkeling. Zuylen waakt over het welzijn van haar medewerkers en biedt mogelijkheden voor externe scholing en verdere persoonlijke ontwikkeling. Het is een omgeving waarin Sabrina niet alleen haar professionele vaardigheden heeft aangescherpt, maar ook als individu is gegroeid.

 “My Way of Life”

Voor Sabrina is haar werk bij Zuylen niet zomaar een baan; het is haar “way of life”. Hier heeft ze niet alleen haar passie voor de uitvaartbranche tot uiting kunnen brengen, maar heeft ze ook een thuis gevonden. Zuylen, met haar warme collega’s en ondersteunende omgeving, heeft Sabrina’s roeping verwezenlijkt en haar het gevoel gegeven dat ze op haar plek is.

Henny Spaan: Mijn succesvolle overstap naar Zuylen

Algemeen medewerker bij het crematorium Zuylen, Henny Spaan, is nog maar 8 maanden in dienst bij Zuylen. Met een indrukwekkende carrière van 30 jaar in de retail en horeca, besloot ze een nieuwe weg in te slaan en koos voor Zuylen.

Henny’s pad naar Zuylen begon dankzij een oud-collega die al voor het bedrijf werkte. Aangemoedigd door deze connectie waagde ze de sprong en solliciteerde met succes. “Vanaf het moment dat ik een dag mee mocht lopen werd ik al meteen heel plezierig opgevangen door mijn huidige collega’s,” deelt Henny. Het voelde als thuis, de onderlinge sfeer was geweldig, en vooral het werken in teamverband sprak me enorm aan.

Het voelt als thuiskomen

Henny benadrukt dat Zuylen meteen als thuis voelde, dankzij een warme ontvangst en een geweldige teamgeest. De nadruk op openheid en het gevoel van waardering, samen met de mogelijkheid om haar kwaliteiten optimaal te benutten, maakten de overstap een schot in de roos.

Na 8 maanden kijkt Henny enthousiast terug, verheugd dat haar keuze boven verwachting is verlopen. Bij Zuylen voelt ze zich belangrijk en gewaardeerd, en het is duidelijk dat ze haar plek heeft gevonden als ondersteunende algemeen medewerker.

Zuylen zoekt op diverse fronten nieuwe medewerkers

Sabrina en Henny zoeken collega’s om hun team bij Zuylen te versterken. Ze weten dat een goed team begint met een warm welkom.

Als je openminded, empathisch, flexibel, een teamplayer en betrokken bent, nodigen Sabrina en Henny je uit om een dagje mee te lopen. Ontdek zelf wat ons werk zo bijzonder maakt.

Ervaar Zuylen

“Kom zelf ervaren wat Zuylen te bieden heeft,” zeggen ze enthousiast. Een uitnodiging voor iedereen die op zoek is naar een uitdagende en afwisselende baan op diverse afdelingen binnen onze organisatie.

De Werkspoorkathedraal, gelegen in Utrecht en onderdeel van Hutten Food & Design, is een industrieel erfgoed dat teruggaat tot de vroege 20e eeuw. Het is een iconische locatie die rijk is aan geschiedenis en karakter, en vormt het perfecte decor voor evenementen van elke omvang. Met zijn imposante architectuur, hoge plafonds en ruime indeling biedt de Werkspoorkathedraal een unieke en inspirerende omgeving voor allerlei soorten evenementen, van conferenties en beurzen tot, bedrijfsfeesten en festivals.
In een tijd van toenemende maatschappelijke betrokkenheid en morele ambitie is vrijwilligerswerk essentieel geworden. Een leidend platform hierin is De Nieuwe Gevers, gevestigd in Utrecht. Wat is de missie, impact en rol van De Nieuwe Gevers in het verbinden van professionals met maatschappelijke organisaties en goede doelen?
Voetbalshop.nl overstijgt de typische online voetbalwinkel. Als een dynamisch bedrijf met sterke betrokkenheid bij grote sportevenementen zoals de Champions league & het EK voetbal, en met samenwerkingen met o.a. Nike, Adidas en Puma, zijn Voetbalshop.nl & Voetbalshop.be de onbetwiste marktleider in de Benelux. In dit artikel verkennen we de wereld van Voetbalshop.nl, inclusief hun betrokkenheid bij het Nederlands Voetbal Elftal voor het aankomende EK in Duitsland.