DE TIJD VLIEGT ALS JE WERKT OP ROTTERDAM THE HAGUE AIRPORT

Met jaarlijks 2 miljoen passagiers is elke dag anders. Onze luchthaven is een klein wereldje waarin je veel contact en lol hebt met je directe collega’s én de mensen van andere ketenpartners. De dynamiek en het werkplezier zorgen ervoor dat je je geen moment verveelt.

Diverse functies met uitdagende taken

Of je nu werkt als Platform- & Bagagemedewerker of Grondsteward(ess) bij Aviapartner, Beveiliger bij CTSN, Horecamedewerker bij HMSHost of op kantoor, je zal hier niet snel op je horloge hoeven kijken. Het werk is zo leuk, afwisselend en uitdagend… voor je het weet, is je werkdag voorbij! Kortom: “De tijd vliegt”

Airport Operations: Oog voor detail

De tijd vliegt als je werkt bij Airport Operations op Rotterdam The Hague Airport, omdat je dagelijks met passagiers en vliegtuigen bezig bent en je direct ziet welke impact jouw bijdrage heeft aan de luchthaven’’, vertelt Tim. Als Airport Operations Officer moet ik de regie op ‘airside’ behouden en prioriteiten stellen op basis van de specifieke operationele situatie op dat moment. Door het directe, goede contact met alle partners kunnen we als luchthaven snel inspringen op alle situaties en dat levert gewoon een hele fijne samenwerking op!

Platform- & Bagagemedewerker: De spil van de luchthaven

‘’Als Platform- & Bagagemedewerker ben je lekker actief buiten bezig en dat op een bijzondere plek: onder de vleugels van de vliegtuigen. Zo laad en los je bagage, begeleid je vliegtuigen op de grond en onderhoud je platforms’’, zegt Dylan. 

‘’Het hele jaar door werk je samen met je team op en rond het platform, in een gezellige en vooral ontspannen sfeer. Samen zorgen jullie ervoor dat luchtvaartmaatschappijen op een fijne manier passagiers kunnen vervoeren van en naar Rotterdam The Hague Airport. Geen dag is hetzelfde, wat het werk nooit saai maakt. Het vereist overzicht en hard werken. Bovendien zijn er doorgroeimogelijkheden, zoals van bagagemedewerker naar vliegtuigopstarter.”

Cienavieve

Grondsteward(ess): Het gezicht van de luchthaven

Als Grondsteward(ess) ben je het eerste aanspreekpunt voor passagiers, help je met vragen, begeleid je bij het inchecken en zorg je voor een soepele reiservaring. Vol afwisseling en klantcontact, volgens Cienavieve.

  • “Op Rotterdam The Hague Airport vliegt de tijd voorbij, mede doordat mijn collega’s mijn vriendinnen zijn geworden. Voor mij staat plezier in het werk gelijk aan perfectie. Het assisteren van passagiers die op vakantie gaan of een andere reis maken, is altijd een plezierige en gezellige ervaring.”
Yazdan

Beveiliger: Veiligheid staat voorop

Als beveiliger bewaak je de veiligheid van passagiers, personeel en de luchthaven, aldus Yazdan. Je houdt toezicht, voert controles uit en grijpt in bij incidenten, een cruciale rol bij Rotterdam The Hague Airport.

  • “Op Rotterdam The Hague Airport vliegt de tijd voorbij. Zo zie, hoor en ervaar ik elke dag als beveiliger weer iets nieuws: : van het assisteren van ambulances tot het beantwoorden van vragen over bagage en het begeleiden van gezinnen met kinderen. Elke dag brengt nieuwe uitdagingen waarbij ik passagiers en collega’s help. Werken met mensen – en soms dieren – is mijn passie en ik zou het niet anders willen!”
Rachel, Fernanda en Mark

Horecamedewerker: Gastvrijheid op de luchthaven

Als Horecamedewerker verwelkom en bedien je passagiers van over de hele wereld. Je zorgt voor een vriendelijke service, bereidt heerlijke gerechten en draagt bij aan een aangename sfeer voor reizigers en medewerkers, vertelt Rachel.

  • ‘’De tijd vliegt voor mij op Rotterdam The Hague Airport, omdat er altijd wat te doen en te zien is en je veel leuke gesprekken hebt. Met passagiers natuurlijk, maar ook met de verschillende collega’s. De mensen zijn toegankelijk, betrokken, regelen dingen samen en staan voor elkaar klaar. Je voelt je thuis, zónder dat het saai of gewoontjes is. Want dat is een luchthaven als werkplek natuurlijk nooit.’’
Tim, Rachel, Cienavieve, Yazdan, Britt en Dylan

Werken op kantoor: Achter de schermen

Naast operationele functies biedt de luchthaven diverse kantoorbanen aan, zoals zoals IT, Finance, Duurzaamheid & Innovatie, HR, Commercie en Airport Operations . Britt benadrukt de afwisseling en bijdrage aan het succes van Rotterdam The Hague Airport.

  • “Mijn functie als marketeer is heel divers. Ik ben betrokken bij diverse projecten van begin tot eind. Door de kleinschaligheid van de luchthaven heb ik nauw contact met de andere collega’s op de luchthaven en krijg je mee wat er allemaal speelt. Dat maakt dat mijn werk eigenlijk nooit saai is! “

Of je nu direct contact hebt met passagiers of achter de schermen werkt, werken op Rotterdam The Hague Airport biedt volop uitdaging, afwisseling en plezier. Een dynamische omgeving waar je elke dag met een glimlach aan het werk gaat!

De Werkspoorkathedraal, gelegen in Utrecht en onderdeel van Hutten Food & Design, is een industrieel erfgoed dat teruggaat tot de vroege 20e eeuw. Het is een iconische locatie die rijk is aan geschiedenis en karakter, en vormt het perfecte decor voor evenementen van elke omvang. Met zijn imposante architectuur, hoge plafonds en ruime indeling biedt de Werkspoorkathedraal een unieke en inspirerende omgeving voor allerlei soorten evenementen, van conferenties en beurzen tot, bedrijfsfeesten en festivals.
In een tijd van toenemende maatschappelijke betrokkenheid en morele ambitie is vrijwilligerswerk essentieel geworden. Een leidend platform hierin is De Nieuwe Gevers, gevestigd in Utrecht. Wat is de missie, impact en rol van De Nieuwe Gevers in het verbinden van professionals met maatschappelijke organisaties en goede doelen?
Voetbalshop.nl overstijgt de typische online voetbalwinkel. Als een dynamisch bedrijf met sterke betrokkenheid bij grote sportevenementen zoals de Champions league & het EK voetbal, en met samenwerkingen met o.a. Nike, Adidas en Puma, zijn Voetbalshop.nl & Voetbalshop.be de onbetwiste marktleider in de Benelux. In dit artikel verkennen we de wereld van Voetbalshop.nl, inclusief hun betrokkenheid bij het Nederlands Voetbal Elftal voor het aankomende EK in Duitsland.