ROC MIDDEN NEDERLAND: WIJ LEIDEN DE MAKERS VAN DE SAMENLEVEING OP!

Ontmoet Jasmijn Vermeulen en Yvanka Westerduin, twee recruiters bij het ROC Midden Nederland. Ze nemen je mee in hun persoonlijke ervaringen en betrokkenheid bij het werken bij deze onderwijsinstelling, die bekend staat om haar toewijding aan studenten en focus op de beroepspraktijk.

WAAROM WIJ ELKE DAG MET ENTHOUSIASME ONS BED UITKOMEN 

Jasmijn: “Als ik denk aan ROC Midden Nederland, voel ik bevlogenheid en betrokkenheid. Ik ben hier anderhalf jaar geleden begonnen, na mijn carrière in het recruitersvak aan de commerciële kant. De waardering voor het MBO wordt steeds groter en daar wilde ik bij zijn. Ik wilde meer betrokken zijn bij de maatschappij, een extra uitdaging aangaan en een verschil maken. De student staat centraal en het geeft een goed gevoel hen te helpen hun potentieel te realiseren. Wat voor rol je ook hebt binnen ROC Midden Nederland.” 

Yvanka: “Voor mij begon deze bijzondere reis al 2 ½ jaar geleden, toen ik betrokken was bij de oprichting van de recruitmentafdeling van ROC Midden Nederland. De uitdagingen en het opzetten van deze afdeling spraken mij enorm aan. Ik heb mij altijd al bezig gehouden met het ontdekken van nieuwe innovaties om talent aan te trekken en te behouden. Het werken bij ROC Midden Nederland biedt mij de vrijheid en verantwoordelijkheid om mijn ideeën te verwezenlijken, en dat maakt het zo ontzettend boeiend.”

EEN UNIEKE WERKOMGEVING WAAR DIVERSITEIT SAMENSMELT MET PASSIE

Yvanka: “Wat het ROC Midden Nederland echt bijzonder maakt, is de diversiteit die je hier tegenkomt. We hebben 13 colleges op verschillende locaties in en rond Utrecht, met ruim 1800 medewerkers. En net zo divers als ons onderwijs zijn de mensen die je hier tegenkomt. We hebben denkers, dromers en doeners, allemaal met een eigen ambitie en drive. Het is een plek waar iedereen de kans krijgt om zijn of haar passie na te streven.”

BETROKKENHEID BIJ STUDENTEN DE DRIJVENDE KRACHT ACHTER ONS WERK

Jasmijn: “Bij ROC Midden Nederland draait alles om de studenten. Ze staan centraal in alles wat we doen. We zoeken naar mensen die onze studenten een warm hart toedragen, bevlogen zijn en kwaliteit willen bieden. Het onderwijs staat nooit stil, en daarom is het belangrijk dat we openstaan voor veranderingen en constant blijven innoveren. Ons doel is om studenten de best mogelijke opleiding te bieden en hen voor te bereiden op een succesvolle toekomst.”

GROEI EN ONTWIKKELING ONZE EIGEN ONTWIKKELING EN DIE VAN ANDEREN

Yvanka: ROC Midden Nederland biedt goede mogelijkheden voor groei en ontwikkeling. We hebben verschillende doorgroeimogelijkheden en interne opleidingen om onszelf verder te bekwamen en te ontwikkelen. Het is een plek waar je jezelf kunt uitdagen en waar je constant nieuwe dingen kunt leren. Het is niet alleen onze taak om studenten te helpen groeien, maar ook om onszelf voortdurend te blijven ontwikkelen.

VOORDELEN VAN HET WERKEN BIJ ROC MIDDEN NEDERLAND POSITIEVE GEZONDHEID, VRIJE DAGEN EN EEN HECHTE GEMEENSCHAP

Jasmijn: Werken bij ROC Midden Nederland heeft zo zijn voordelen. We vinden het belangrijk dat jij met plezier naar je werk gaat en je goed voelt, daarom faciliteren we veel rondom positieve gezondheid. Er wordt hard gewerkt en daarnaast genieten we van veel vrije dagen. En alsof dat nog niet genoeg is, worden er ook grote en kleine evenementen georganiseerd. Het is geweldig om deel uit te maken van een hechte gemeenschap waarin we samenwerken, plezier hebben en elkaar ondersteunen.

Yvanka: Bij ROC Midden Nederland leiden wij de makers van de samenleving op. Dit vat perfect samen waar het bij ROC Midden Nederland om draait. Het is onze missie om de toekomstige professionals van de samenleving op te leiden, hen te inspireren en hen de tools te geven die ze nodig hebben om te slagen. Werken bij het ROC Midden Nederland gaat verder dan alleen een baan. Het is een roeping om de makers van de samenleving op te leiden en een waardevolle bijdrage te leveren aan de maatschappij. Of je hier nou als docent werkt, als manager of business controller. Jasmijn en Yvanka nodigen je uit om deel uit te maken van ROC Midden Nederland en mee te bouwen aan de toekomst. Samen kunnen we studenten centraal stellen en hen voorbereiden op een succesvolle en betekenisvolle toekomst. 

Eltra Engineering biedt een breed scala aan complete oplossingen voor productie- en procesautomatisering. Van ontwerp en installatie tot service en onderhoud, hun expertise omvat software, besturingspanelen, IT-systemen en ATEX-installaties, waardoor ze een uitgebreide ondersteuning bieden voor diverse automatiseringsbehoeften.
De Organisatie achter Hotel Mercure Tilburg Centrum en ibis hotel Tilburg. GenM Hotels is de overkoepelende organisatie die zowel Hotel Mercure Tilburg Centrum als ibis hotel Tilburg omvat. De HR-visie wordt geleid door Carriereindehoreca.nl, en daarbij maakt ook Parkeergarage Heuvelpoort deel uit van de GenM organisatie.
Tilburg, met zijn meer dan 217.000 inwoners, kent een boeiende geschiedenis. Ooit het epicentrum van de Nederlandse textielindustrie, heeft de stad zich getransformeerd tot een bruisend centrum van creativiteit en innovatie. De Tilburgers zijn gewend om de handen uit de mouwen te steken en samen te werken, wat heeft geleid tot nieuwe initiatieven zoals de 'community school' en een persoonlijke benadering om inwoners die hulp nodig hebben verder te helpen. Als gemeente streven we naar een stad waar gezondheid en geluk van de inwoners centraal staan.