RAM-IT: AANSTAAND IN DE ZORGGERICHTE ICT-OPLOSSINGEN

RAM Infotechnology (RAM-IT) bekleedt een vooraanstaande positie als specialist in ICT voor de Zorgsector. De expertise van RAM-IT strekt zich uit naar al haar klanten, zowel binnen de care als de cure sector.

25 Jaar toonaangevende dienstverlening in ICT

Met ruim 30 jaar ervaring en een team van bijna 300 deskundige medewerkers heeft RAM-IT een prominente positie verworven in de Nederlandse ICT-sector. Het bedrijf excelleert in het creëren van bedrijf kritische omgevingen waar data, applicaties en netwerken worden beschermd met nadruk op betrouwbaarheid, veiligheid en betrokkenheid.

Modulair uitbesteden: Flexibele ICT-oplossingen op maat

RAM-IT benadert ICT als een cruciale bouwsteen die bewust wordt uitbesteed door klanten. Het bedrijf omarmt Modulair Uitbesteden, waardoor organisaties de vrijheid hebben om hun eigen ICT-keuzes te maken. Deze aanpak biedt flexibiliteit en maatwerk, waardoor klanten een perfect afgestemde mix van standaard- en maatwerk ICT-diensten kunnen samenstellen.

Strategische ICT-uitbesteding

RAM Infotechnology biedt begeleiding aan klanten bij het nemen van strategische beslissingen en fungeert als ICT-uitbestedingspartner. Voor organisaties waar ICT niet de kernactiviteit is maar wel essentieel, is RAM-IT een waardevolle partner. Joran de Vries en Corné Bakkenes zijn twee van de bijna 300 deskundige medewerkers.

Joran de Vries: Een succesverhaal van groei en waardering

Bijna drie jaar geleden sloot Joran de Vries zich aan bij RAM-IT, een bedrijf met een diepgaande missie. Na een geslaagde werving via LinkedIn begon hij als operationeel coördinator. Met een achtergrond in HBO ICT en ervaring als IT-servicedeskmedewerker bij een commercieel IT-bedrijf, zocht hij een uitdaging met meer betrokkenheid en maatschappelijke impact.

Een verrassende start

“Het grappigste moment herinner ik me,” reflecteert Joran, “is toen de persoon die mijn vele vragen beantwoordde, eigenlijk een van de directieleden bleek te zijn. Hierdoor leek er geen sprake te zijn van enige hiërarchie.” Deze informele aanpak illustreerde direct de cultuur bij RAM-IT, waar open communicatie en gelijkheid centraal stonden.

Een cultuur van waardering

Nu terugkijkend, beschrijft Joran RAM-IT als een bedrijf waar medewerkers geen nummertjes zijn. “Hier krijg je kansen om verder te groeien, zowel persoonlijk als professioneel. RAM-IT biedt mogelijkheden voor interne en externe opleidingen, waar ambitie gewaardeerd wordt en waar mensen centraal staan.”

Van operationeel coördinator tot service delivery manager

Met een focus op zijn persoonlijke ontwikkeling en ondersteund door het bedrijf, maakte Joran een opmerkelijke reis binnen RAM-IT. “Ik heb kunnen groeien naar Service Delivery Manager,” zegt hij trots. Deze groei is niet alleen een weerspiegeling van Jorans toewijding, maar ook van de ondersteuning en de mogelijkheden die RAM-IT biedt aan haar medewerkers, dus ook aan mijn toekomstige collega’s.

Corné Bakkenes: 10 jaar van ontwikkeling en inzet

Corné Bakkenes heeft bijna 10 jaar zijn expertise ingezet voor RAM-IT, waarvan de eerste 5 jaar als gedetacheerde. “Ik kwam hier ongeveer gelijk binnen met het meubilair,” lacht Corné, waaruit zijn langdurige betrokkenheid bij het bedrijf blijkt.

Van technisch applicatiebeheerder tot lead engineer

Aanvankelijk begon Corné als technisch applicatiebeheerder en is inmiddels doorgegroeid naar de rol van Lead Engineer. Zijn groei binnen het bedrijf getuigt van zijn toewijding en vaardigheden.

“Toen ik de keuze kreeg voor een vast dienstverband, was de beslissing niet moeilijk,” vertelt Corné. Hij genoot van zijn werk en waardeerde de stabiliteit die een vast dienstverband bood, vooral nu hij een gezin had gesticht en niet verder van huis gedetacheerd wilde worden.

Voordelen van werken bij RAM-IT

Corné prijst de voordelen van zijn werk bij RAM-IT. “Alles is goed geregeld,” benadrukt hij. Hij waardeert de diversiteit aan klanten waarmee hij samenwerkt, de constante stroom van nieuwe uitdagingen en de flexibiliteit om zijn eigen tijd in te delen. Bovendien waardeert hij de goede balans tussen werk en privé die RAM-IT ondersteunt.

Dit illustreert hoe het bedrijf niet alleen talent aantrekt, maar ook behoudt door zijn medewerkers te koesteren en te ondersteunen, aldus Corné.

Werken bij RAM-IT

Wij nodigen iedereen uit, ongeacht leeftijd of achtergrond, die beschikt over kennis, creativiteit, verantwoordelijkheidsgevoel en maatschappelijke betrokkenheid, om langs te komen voor een gesprek, aldus Corné. En natuurlijk staat de koffie klaar, voegt Joran er nog aan toe.

Eltra Engineering biedt een breed scala aan complete oplossingen voor productie- en procesautomatisering. Van ontwerp en installatie tot service en onderhoud, hun expertise omvat software, besturingspanelen, IT-systemen en ATEX-installaties, waardoor ze een uitgebreide ondersteuning bieden voor diverse automatiseringsbehoeften.
De Organisatie achter Hotel Mercure Tilburg Centrum en ibis hotel Tilburg. GenM Hotels is de overkoepelende organisatie die zowel Hotel Mercure Tilburg Centrum als ibis hotel Tilburg omvat. De HR-visie wordt geleid door Carriereindehoreca.nl, en daarbij maakt ook Parkeergarage Heuvelpoort deel uit van de GenM organisatie.
Tilburg, met zijn meer dan 217.000 inwoners, kent een boeiende geschiedenis. Ooit het epicentrum van de Nederlandse textielindustrie, heeft de stad zich getransformeerd tot een bruisend centrum van creativiteit en innovatie. De Tilburgers zijn gewend om de handen uit de mouwen te steken en samen te werken, wat heeft geleid tot nieuwe initiatieven zoals de 'community school' en een persoonlijke benadering om inwoners die hulp nodig hebben verder te helpen. Als gemeente streven we naar een stad waar gezondheid en geluk van de inwoners centraal staan.