PROSOFTWARE: INNOVATIEVE PRAKTIJKSOFTWARE VOOR DE ZORG

De gezondheidszorg is een sector waarin precisie en efficiëntie van cruciaal belang zijn. In dit tijdperk van digitalisering is de behoefte aan geavanceerde softwareoplossingen in de zorgsector enorm toegenomen. Prosoftware speelt sinds haar oprichting in 2004 een prominente rol in het faciliteren van meer dan 7.000 paramedici, de geestelijke gezondheidszorg (GGZ) en hulpmiddelenleveranciers met innovatieve praktijksoftware die voldoet aan de hoogste normen van kwaliteit en Informatieveiligheid.

Een breed scala van beroepsgroepen

Wat Prosoftware onderscheidt, is haar vermogen om aan de behoeften van diverse beroepsgroepen binnen de zorg te voldoen. Met expertise die zich uitstrekt over meer dan 10 verschillende beroepsgroepen, waaronder fysiotherapeuten, ergotherapeuten, logopedisten, en meer, begrijpt Prosoftware de unieke eisen van deze sectoren. Die diepgaande kennis stelt hen in staat om op maat gemaakte softwareoplossingen te bieden die naadloos integreren in de dagelijkse praktijk van zorgprofessionals.

Innovatie als drijvende kracht


Een van de kernwaarden van Prosoftware is innovatie. Ze blijven voortdurend streven naar het leveren van software die niet alleen voldoet aan de huidige normen, maar ook anticipeert op toekomstige behoeften.

Adjunct Directeur Linda Hoppenbrouwers

In een wereld van ICT en technologie, begon mijn reis bij Pro Software als een onverwachte wending in mijn carrière. Met een HBO-diploma Commerciële economie en een droom om ondernemer te worden in de voedingsindustrie, had ik nooit gedacht dat ik mijn weg zou vinden in de wereld van de zorg-ICT.

Tijdens de onzekere tijden van de bankencrisis in 2010, solliciteerde ik bij Prosoftware. Niet omdat ik een ICT’er wilde worden, maar vanwege de maatschappelijke betrokkenheid van Prosoftware in de zorgsector. Uiteindelijk kreeg ik de kans als Commercieel medewerker.

Van sales naar structuur:

Mijn rol in het bedrijf begon in de sales, maar al snel ontdekte ik mijn passie in het structureren van klantfeedback. Het opzetten van protocollen om de stem van onze klanten te horen en te integreren in de ontwikkeling van onze softwareproducten werd mijn missie binnen Prosoftware.

Wat Prosoftware voor mij bijzonder maakt, is niet alleen het maatschappelijke karakter, maar ook de veelzijdigheid in mijn werkzaamheden. Hier werken we zij aan zij, met enthousiasme en kwaliteit als einddoel. Het is een plek waar ieders bijdrage telt.

Van Commercieel medewerker tot Adjunct-directeur

In deze dynamische omgeving ben ik opgeklommen tot Adjunct-directeur. Mijn reis bij Prosoftware is niet alleen een professionele, het is een persoonlijke ontdekkingsreis. Het is een herinnering dat onverwachte kansen vaak de mooiste groei bieden. Hier heb ik niet alleen een carrière gevonden, maar een thuis, een plek waar mijn passie voor zorg, processen en ICT echt tot leven komt. Mijn avontuur bij Prosoftware is waardevoller dan ik vooraf had kunnen bedenken.

Managementassistent Lotte Everaarts:

Voor mij begon het vijf jaar geleden toen ik als Managementassistent bij Prosoftware binnenstapte. Mijn aanvankelijke taak was het oppakken van vele en diverse administratieve taken, maar mijn ontwikkeling hier bleek zoveel meer dan dat.

Wat voor mij Prosoftware een fijne werkplek maakt, is de transparantie en de erkenning voor goed werk. Hier zijn geen verborgen agenda’s, en dat schept een sfeer van vertrouwen. Als je hier presteert, merk je dat onmiddellijk. Deze waardering werkt motiverend.

Groei binnen een hechte gemeenschap

Ondanks onze bescheiden omvang biedt Prosoftware ook groeikansen. Dit heeft me aangemoedigd om elke dag het beste van mezelf te geven. Ik ervaar daarnaast de goede band tussen de collega’s. We organiseren naast het werk leuke activiteiten die goed aansluiten op de verschillende persoonlijkheden op de werkvloer, om zo elkaar beter en op een andere manier te leren kennen.

Flexibele werktijden en de vrijheid om zelfstandig te werken, bevallen mij ook zeer goed. Ik kan mijn verantwoordelijkheden op mijn eigen manier dragen, en dat geeft me de ruimte om werk en privé in balans te houden.

Opzoek naar een nieuwe ICT-uitdaging?

Linda en Lotte, twee enthousiaste professionals in de wereld van zorg-ICT, zijn ervan overtuigd dat jouw zoektocht naar een nieuwe uitdaging in de ICT bij heneen geweldige carrièrekans kan zijn. Als je beschikt over een sterk analytisch vermogen, interesse hebt in zorgprocessen en graag je eigen steentje bijdraagt, dan ben je bij Prosoftware aan het juiste adres.

De Werkspoorkathedraal, gelegen in Utrecht en onderdeel van Hutten Food & Design, is een industrieel erfgoed dat teruggaat tot de vroege 20e eeuw. Het is een iconische locatie die rijk is aan geschiedenis en karakter, en vormt het perfecte decor voor evenementen van elke omvang. Met zijn imposante architectuur, hoge plafonds en ruime indeling biedt de Werkspoorkathedraal een unieke en inspirerende omgeving voor allerlei soorten evenementen, van conferenties en beurzen tot, bedrijfsfeesten en festivals.
In een tijd van toenemende maatschappelijke betrokkenheid en morele ambitie is vrijwilligerswerk essentieel geworden. Een leidend platform hierin is De Nieuwe Gevers, gevestigd in Utrecht. Wat is de missie, impact en rol van De Nieuwe Gevers in het verbinden van professionals met maatschappelijke organisaties en goede doelen?
Voetbalshop.nl overstijgt de typische online voetbalwinkel. Als een dynamisch bedrijf met sterke betrokkenheid bij grote sportevenementen zoals de Champions league & het EK voetbal, en met samenwerkingen met o.a. Nike, Adidas en Puma, zijn Voetbalshop.nl & Voetbalshop.be de onbetwiste marktleider in de Benelux. In dit artikel verkennen we de wereld van Voetbalshop.nl, inclusief hun betrokkenheid bij het Nederlands Voetbal Elftal voor het aankomende EK in Duitsland.