NEFKENS BIEDT TOPKWALITEIT IN DE AUTOMOTIVE WERELD

Met vier vestigingen in de regio Eindhoven en 19 vestigingen in Nederland is Nefkens een vooraanstaande automotive-retailorganisatie met 8 topmerken zoals Peugeot, Citroën, DS Automobiles, Opel, Alfa Romeo, Abarth, Fiat en Jeep.. Nefkens biedt al bijna 150 jaar betrouwbare mobiliteit en toonaangevende dienstverlening.

Passie voor Vooruitgang

Nefkens Eindhoven gaat verder dan alleen auto’s verkopen. Met een passie voor ondernemen en diepgewortelde betrokkenheid bij klanten, hebben zij een rijke bedrijfshistorie opgebouwd. Als betrouwbare, servicegerichte vakmensen lopen zij voorop in kwaliteit en klanttevredenheid.

Innovatie en anticipatie

Bij Nefkens draait alles om innovatie, klantgerichtheid en anticiperen op auto-industrietrends. O.a. Roy Teering (Service Manager), Nick de Theye (Verkoop Adviseur) en Anke Sanders (Auto Monteur) spelen een essentiële rol in het streven naar een toekomst waar mobiliteit, betrouwbaarheid en vooruitgang samenkomen.

ROY TEERING

Roy Teering: Een geboren dienstverlener met 16 Jaar ervaring bij Nefkens

Roy Teering, de gedreven Service Manager bij Nefkens aan de Geldropseweg, stapte na zijn carrière van 8 jaar als onderofficier bij de Koninklijke Landmacht, de burgermaatschappij in. Hij zette zijn eerste stappen in de autobranche als autowasser, receptionist tot verkoopadviseur bij een kleine Peugeot dealer in het midden van het land.

De weg naar succes

Via een advertentie ontdekte Roy de kansen bij Nefkens in Den Bosch, startte als serviceadviseur en klom op tot Service Manager. Zijn succesvolle traject omvatte vooral online trainingen via de Emil Frey Academy en opleidingen via de importeur.

Roy waardeert Nefkens enorm vanwege de groeimogelijkheden, waarbij een monteur bijvoorbeeld kan opklimmen tot chef werkplaats. De unieke ervaring en voldoening die je hier krijgt voor je inzet, samen met de geweldige werksfeer en het minimale personeelsverloop, maken Nefkens tot een ideale werkplek.

Hier worden ambities werkelijkheid

Ben jij een teamspeler, gemotiveerd, betrokken en weet je hoe je met mensen moet omgaan? Bij Nefkens bieden wij jou de mogelijkheid voor een geweldige carrière. Roy Teering is het levende bewijs dat bij Nefkens je ambities werkelijkheid kunnen worden.

NICK DE THEYE

Nick de Theye: Van hotelschool naar Nefkens

Na zijn opleiding aan de Middelbare Hotelschool met de ambitie van ondernemend manager, nam Nick de Theye’s carrière een onverwachte wending. Hij belandde in de verkoop van sieraden en horloges, verkocht bedden en werkte in de zaak van zijn moeder, voordat zijn reis hem uiteindelijk bij Nefkens bracht.

De Ontmoeting met Nefkens: Een Nieuw Hoofdstuk

Op zoek naar een nieuwe uitdaging kwam Nick in contact met Nefkens in Tilburg via een collega. Hier begon hij als junior verkoopadviseur en kreeg de kans om zijn verkoopkwaliteiten verder te ontwikkelen.

Voor Nick is zijn keuze voor Nefkens in Eindhoven een schot in de roos geweest: “Ik had geen betere keuze kunnen maken.” Hij benadrukt de enorme collegialiteit, interne samenwerking en het familiegevoel dat bij Nefkens heerst.

Dit is wat hem aantrekt en waarom hij gelooft dat Nefkens perfect bij hem past, en hij bij Nefkens. Dit is ook waarom het bedrijf altijd op zoek is naar individuen, variërend van schoolverlaters tot doorgewinterde professionals, die net als ik binnen deze bedrijfscultuur passen.

ANKE SANDERS

Anke Sanders: Succesvolle vrouw in het mannendomein van autotechniek

Anke toont dat vrouwen steeds vaker uitblinken in voorheen door mannen gedomineerde beroepen. Na een tussenjaar in Arizona (VS) en een sportieve focus op Voeding en Sport, ontdekte ze na een stage dat dit niet haar roeping was. Ondanks haar gebrek aan kennis over autotechniek, omarmde Anke haar langgekoesterde passie voor auto’s en startte ze een opleiding aan het SUMMA College.

Van leerling tot 1e automonteur en APK-keurmeester

Met korte tijd bouwde Anke een indrukwekkende loopbaan op bij Nefkens, waar ze al vier jaar werkt als eerste automonteur en APK-keurmeester. Ze waardeert het enorm dat ze zich comfortabel voelt tussen de mannen in de werkplaats, gewaardeerd wordt zonder zich als vrouw te moeten bewijzen. De werkomgeving beschrijft ze als een gezellige club waar ze trots deel van uitmaakt.

Haar toekomstplannen bij Nefkens Anke heeft heldere toekomstplannen: ze ziet zichzelf als servicemanager of verkoper, en één ding is zeker – haar thuis is altijd bij Nefkens. De nuchtere Anke waardeert de warme sfeer en acceptatie binnen het bedrijf, wat haar vertrouwen geeft in een duurzame en succesvolle toekomst bij Nefkens.

De Werkspoorkathedraal, gelegen in Utrecht en onderdeel van Hutten Food & Design, is een industrieel erfgoed dat teruggaat tot de vroege 20e eeuw. Het is een iconische locatie die rijk is aan geschiedenis en karakter, en vormt het perfecte decor voor evenementen van elke omvang. Met zijn imposante architectuur, hoge plafonds en ruime indeling biedt de Werkspoorkathedraal een unieke en inspirerende omgeving voor allerlei soorten evenementen, van conferenties en beurzen tot, bedrijfsfeesten en festivals.
In een tijd van toenemende maatschappelijke betrokkenheid en morele ambitie is vrijwilligerswerk essentieel geworden. Een leidend platform hierin is De Nieuwe Gevers, gevestigd in Utrecht. Wat is de missie, impact en rol van De Nieuwe Gevers in het verbinden van professionals met maatschappelijke organisaties en goede doelen?
Voetbalshop.nl overstijgt de typische online voetbalwinkel. Als een dynamisch bedrijf met sterke betrokkenheid bij grote sportevenementen zoals de Champions league & het EK voetbal, en met samenwerkingen met o.a. Nike, Adidas en Puma, zijn Voetbalshop.nl & Voetbalshop.be de onbetwiste marktleider in de Benelux. In dit artikel verkennen we de wereld van Voetbalshop.nl, inclusief hun betrokkenheid bij het Nederlands Voetbal Elftal voor het aankomende EK in Duitsland.