LUX CONSULTING: UW PARTNER IN DE KLIMAAT NEUTRALE TOEKOMST

De wereld staat voor de immense uitdaging om de overstap te maken naar een duurzame en klimaat neutrale toekomst. Een van de voorlopers die deze uitdaging aangaat, is LUX Consulting. Dit boutique consultancykantoor heeft haar focus scherp gericht op de energietransitie, met als ultiem doel om in 2050 een klimaat neutrale samenleving te realiseren.

De urgentie van de energietransitie

De energietransitie is een absolute noodzaak, geen keuze meer. Voor het behoud van een leefbare planeet zijn acties op elk niveau cruciaal. LUX Consulting erkent deze dringendheid en is vastbesloten veranderingen te faciliteren die onze wereld transformeren.

Wij onderscheiden ons door organisaties die koplopers zijn, te ondersteunen in de energietransitie, waarbij we ‘flow’ bevorderen. Als experts in procesverbetering, agile methodologie, verandering, consultancy en organisatie streven wij ernaar de energietransitie niet alleen te begrijpen, maar ook te realiseren.

‘LUX Consulting versterkt samenwerkingen met sleutelorganisaties in de energietransitie’

Opereren op het snijvlak van business en technologie

Ons team van experts opereert op het snijvlak van business en technologie. Wij begrijpen dat het succes van de energietransitie afhangt van een naadloze integratie van zakelijke strategieën en geavanceerde technologische oplossingen. Lux Consulting staat klaar om organisaties te begeleiden en te ondersteunen bij deze complexe overgang.

Onze partners in de transitie

LUX Consulting versterkt samenwerkingen met sleutelorganisaties in de energietransitie, waaronder netbeheerders, energieleveranciers, gemeenten, warmtebedrijven, drinkwaterbedrijven, aannemers, energieproducenten en afvalverwerkers. Gezamenlijk creëren we een krachtig front om de transitie succesvol te volbrengen.

Koploper in de energietransitie

Met trots beschouwen wij ons als een ware koploper in de energietransitie. Onze toewijding, gecombineerd met onze expertise, plaatst ons in de voorhoede van de beweging naar een duurzame toekomst. Als partners in verandering streven wij ernaar om organisaties te begeleiden en te inspireren terwijl we gezamenlijk werken aan een wereld die in 2050 klimaatneutraal zal zijn. Britte van Santvoort en Stijn Hofman, twee van de vijftien toegewijde professionals bij Lux Consulting, zetten zich dagelijks in voor het bevorderen van een schonere en duurzamere wereld.

Britte van Santfoort

Britte van Santvoort: Van Ondernemer tot Duurzaamheidskampioen bij LUX Consulting

Tijdens haar opleiding aan de Hogere Hotelschool in Den Haag onderscheidde Britte van Santvoort zich als ondernemer, lanceerde ze een hospitalitybedrijf en leidde ze in de horeca en op een commerciële afdeling binnen de gevelbekledingsindustrie.

De oorlog in Oekraïne droeg bij aan een keerpunt in Britte’s carrière. Gedreven door een sterk moreel besef besloot ze zich in te zetten voor een duurzamere wereld.

Ontmoeting met LUX Consulting:

Een jaar geleden bracht een LinkedIn-advertentie Britte naar LUX Consulting, waar ze haar commerciële achtergrond wilde omzetten naar betrokkenheid en concrete acties die een positieve impact maken op de energietransitie. Als Business Consultant bij LUX brengt ze haar motto “Get things done” in de praktijk. Ze begeleidt organisaties naar duurzamere praktijken en stimuleert wereldwijde positieve verandering.

Britte’s verhaal is een inspiratie voor degenen die geloven in actie voor een duurzame toekomst. Haar ondernemerschap bij LUX toont aan hoe persoonlijke overtuigingen tastbare positieve impact kunnen teweegbrengen, en jij kunt hier ook deel van uitmaken, aldus een gedreven Britte.

Stijn Hofman en Sanne Dieperink op de Enlit Paris 2023

Stijn Hofman: Mijn maatschappelijke missie

Stijn Hofman, afgestudeerd bedrijfskundige aan de Rijksuniversiteit van Groningen, startte na zijn studie zijn eigen IT-bedrijf in de zorg (GZ). Zijn professionele reis leidde hem naar Rotterdam, maar tijdens zijn zoektocht naar een bedrijf met een professionele en toch frisse uitstraling was hij LUX op het spoor gekomen.

Voordat Stijn, nu vier maanden geleden, bij LUX in dienst trad, had hij al een duidelijk besef van zijn betrokkenheid bij energie en verduurzaming. Zijn verlangen om een maatschappelijke bijdrage te leveren dreef hem, maar tegelijkertijd koesterde hij de ondernemersgeest die hem voor LUX deed kiezen.

De ideale combinatie

Bij LUX heeft Stijn Hofman niet alleen zijn zoektocht naar betrokkenheid bij duurzaamheid vervuld, maar ook de mogelijkheid gevonden om zijn ondernemersdromen waar te maken. In deze dynamische omgeving kan hij zijn passies verenigen en een tastbare impact maken op de wereld om hem heen.

Opzoek naar gedreven teamleden voor een duurzame toekomst

Britte en Stijn zoeken gedreven collega’s met minimaal HBO-denkniveau voor hun duurzaamheidsteam bij LUX. Het vereist doorzettingsvermogen, pragmatische insteek, leiderschap, energie en sociale vaardigheden. LUX biedt interne en externe opleidingen voor teamleden die de wereld willen verduurzamen. De consultancy-wereld biedt onvoorspelbare uitdagingen waarbij het omgaan met het onbekende een essentiële eigenschap is. Sluit je aan bij dit hechte team dat zich inzet voor een groenere toekomst.

De Werkspoorkathedraal, gelegen in Utrecht en onderdeel van Hutten Food & Design, is een industrieel erfgoed dat teruggaat tot de vroege 20e eeuw. Het is een iconische locatie die rijk is aan geschiedenis en karakter, en vormt het perfecte decor voor evenementen van elke omvang. Met zijn imposante architectuur, hoge plafonds en ruime indeling biedt de Werkspoorkathedraal een unieke en inspirerende omgeving voor allerlei soorten evenementen, van conferenties en beurzen tot, bedrijfsfeesten en festivals.
In een tijd van toenemende maatschappelijke betrokkenheid en morele ambitie is vrijwilligerswerk essentieel geworden. Een leidend platform hierin is De Nieuwe Gevers, gevestigd in Utrecht. Wat is de missie, impact en rol van De Nieuwe Gevers in het verbinden van professionals met maatschappelijke organisaties en goede doelen?
Voetbalshop.nl overstijgt de typische online voetbalwinkel. Als een dynamisch bedrijf met sterke betrokkenheid bij grote sportevenementen zoals de Champions league & het EK voetbal, en met samenwerkingen met o.a. Nike, Adidas en Puma, zijn Voetbalshop.nl & Voetbalshop.be de onbetwiste marktleider in de Benelux. In dit artikel verkennen we de wereld van Voetbalshop.nl, inclusief hun betrokkenheid bij het Nederlands Voetbal Elftal voor het aankomende EK in Duitsland.