LANKHORST ROPES: 220 JAAR UITMUNTUNTHEID IN TOUW- EN KABELTECHNOLOGIE

Met een rijke geschiedenis die teruggaat tot 1803, voorziet Lankhorst Ropes al 220 jaar de maritieme en offshore-industrie van hoogwaardige touwen, hardware, staal- en kunststofkabels. Als wereldleider in touwtechnologie heeft het bedrijf een ongeëvenaarde expertise opgebouwd, wat heeft geleid tot internationale erkenning en het prestigieuze predicaat 'Koninklijk' in 2003.

Lankhorst Ropes staat bekend om zijn diverse assortiment aan producten, waaronder touwen, kabels, en hardware. Deze hoogwaardige producten voldoen aan de strengste normen en worden wereldwijd gebruikt door gerenommeerde rederijen, offshore aannemers, olie- en gasbedrijven, visserij en scheepsbouwindustrieën. De duurzaamheid en betrouwbaarheid van hun producten hebben het vertrouwen gewonnen van klanten over de hele wereld.

Een toekomst van innovatie en duurzaamheid

Met meer dan twee eeuwen ervaring in de touwtechnologie blijft Lankhorst Ropes gericht op de toekomst. Het bedrijf investeert voortdurend in onderzoek en ontwikkeling om innovatieve oplossingen te bieden die voldoen aan de evoluerende behoeften van de industrie.

Marcel van der Molen: Een leven gewijd aan touw- en staalkabels

Als verkoopleider bij Lankhorst Ropes draag ik een erfenis van 30 jaar in de verkoop van touw- en staalkabels met me mee. Het is me met de paplepel ingegeven. Toen de kans zich voordeed om een deel van mijn eigen bedrijf te verkopen aan Lankhorst, aarzelde ik geen moment. Vol enthousiasme ben ik aan de slag gegaan als verkoopleider, met een hart dat klopt voor deze branche.

Ambacht in maatwerk

Wat me vooral aantrekt in Lankhorst Ropes is onze toewijding aan custom-made productie. Het vervaardigen van kabels voor de gehele maritieme sector, rederijen, offshore, visserij, internationale olie- en gasbedrijven, en de scheepsbouwindustrie is een absoluut ambacht. Hier is iedereen trots op het product en streeft naar ultieme kwaliteit.

Onze invloed strekt zich uit over de continenten, van Europa tot China, Japan en Korea. Lankhorst Ropes levert hoogwaardige producten wereldwijd, en het overbruggen van culturele en geografische grenzen is een dagelijkse realiteit. Het geeft ons werk een internationaal tintje, en het biedt een wereld van uitdagingen en mogelijkheden.

Op zoek naar gekwalificeerde professionals

In de huidige tijd is het vinden van gekwalificeerde mensen geen eenvoudige taak. Maar als je van uitdagingen houdt, vakmanschap nastreeft, en wilt werken binnen een grote maar toch platte organisatie waar de lijntjes kort zijn, dan hebben wij een waanzinnige baan voor je. We bieden niet alleen werk, maar ook de kans om vakkundig te worden opgeleid en invloed uit te oefenen op de diversiteit van onze productie, zo besluit Marcel.

Angelo Tanzarella:  Productie- en technisch Manager

Angelo Tanzarella, Production en Technical Manager bij Lankhorst, ademt de specifieke lucht van de touw- en staalkabelindustrie al zijn hele leven in. Na zijn studie aan de mts en hts kwam Angelo in aanraking met Lankhorst dankzij zijn familie. Hij begon op de productie testafdeling, en nu, 28 jaar later, aan het roer van productie en techniek.

Dit kun je op school niet leren

Wat wij produceren is zo specifiek dat je het niet uit schoolboeken kunt halen. Bij Lankhorst leer je de kneepjes van het vak binnen het bedrijf. We werken met unieke gepatenteerde technieken, en deze kennis wordt intern overgedragen tijdens je werk. Het is een hands-on ervaring waar je echt in de praktijk leert, aldus Angelo.

Bij Lankhorst draait het grootste deel van ons productieproces om handwerk. Het is een ambacht waarbij de kwaliteit in handen ligt van onze werknemers. Iedereen hier begrijpt het belang van precisie en vakmanschap.

Samenwerken en verbinden

Natuurlijk gaat het bij Lankhorst niet alleen om werk. We organiseren gedurende het jaar verschillende evenementen om elkaar beter te leren kennen buiten de werkomgeving. Samenwerken en verbinden vormen de kern van onze bedrijfscultuur.

Interesse in een dynamische baan?

Benieuwd naar hoe het is om in een dynamische werkomgeving te werken? Als je interesse hebt in ons product, zelfstandig kunt werken en een ambachtelijke instelling hebt, nodig ik je van harte uit om eens langs te komen. Klik hieronder op de link en ontdek de unieke wereld van Lankhorst Ropes.

De Werkspoorkathedraal, gelegen in Utrecht en onderdeel van Hutten Food & Design, is een industrieel erfgoed dat teruggaat tot de vroege 20e eeuw. Het is een iconische locatie die rijk is aan geschiedenis en karakter, en vormt het perfecte decor voor evenementen van elke omvang. Met zijn imposante architectuur, hoge plafonds en ruime indeling biedt de Werkspoorkathedraal een unieke en inspirerende omgeving voor allerlei soorten evenementen, van conferenties en beurzen tot, bedrijfsfeesten en festivals.
In een tijd van toenemende maatschappelijke betrokkenheid en morele ambitie is vrijwilligerswerk essentieel geworden. Een leidend platform hierin is De Nieuwe Gevers, gevestigd in Utrecht. Wat is de missie, impact en rol van De Nieuwe Gevers in het verbinden van professionals met maatschappelijke organisaties en goede doelen?
Voetbalshop.nl overstijgt de typische online voetbalwinkel. Als een dynamisch bedrijf met sterke betrokkenheid bij grote sportevenementen zoals de Champions league & het EK voetbal, en met samenwerkingen met o.a. Nike, Adidas en Puma, zijn Voetbalshop.nl & Voetbalshop.be de onbetwiste marktleider in de Benelux. In dit artikel verkennen we de wereld van Voetbalshop.nl, inclusief hun betrokkenheid bij het Nederlands Voetbal Elftal voor het aankomende EK in Duitsland.