KLINGER THE NETHERLANDS: EEN FAMILIEBEDRIJF MET WERELDWIJDE IMPACT

Sinds 1886 is KLINGER, een wereldwijd familiebedrijf met rijke traditie, gespecialiseerd in de productie en service van industriële componenten zoals flens- en dynamische afdichtingen, appendages, afsluiters, industrieslangen en compensatoren. Met 43 vestigingen en 18 productielocaties in 60 verschillende landen integreert KLINGER lokale expertise met mondiale kennis.

Waarom kiezen voor een carrière bij KLINGER The Netherlands

Bij KLINGER betreed je een wereld van technologische innovatie en leiderschap. Ze zoeken uitbreiding voor hun team dat oplossingen biedt voor vraagstukken op het terrein van systeemoptimalisatie binnen de procesindustrie.

KLINGER is meer dan een bedrijf; het is een familie. Sinds de oprichting staan veiligheid, betrouwbaarheid en de ontwikkeling van medewerkers centraal, waarbij voortdurend wordt geïnvesteerd in hun groei.

Ontwikkelingsmogelijkheden

Bij KLINGER stoppen ze niet bij de aanvang van je carrière. Zij geloven in voortdurende ontwikkeling en bieden talloze mogelijkheden om je vaardigheden verder uit te breiden. Of je nu streeft naar technische excellentie, leiderschap of specialistische expertise, bij KLINGER zijn de groeimogelijkheden onbegrensd.

Ghaida Alhamwi: Sprong in het diepe

Mijn levensreis begon in Spanje als kind van Syrische ouders, wat resulteerde in een rijke mix van culturen en tradities die mijn jeugd vormden en mij maakten tot wie ik nu ben.

Twee jaar geleden bracht de liefde mij naar Nederland vanuit België, en ik besloot mijn carrière hier voort te zetten. Het was een sprong in het diepe, maar soms brengt de liefde je naar onverwachte plekken.

Mijn droombaan

Bij KLINGER in Rotterdam vond ik niet alleen een nieuwe baan, maar ook een plek vol passie en enthousiasme. Als medewerker op de inpakafdeling ervaar ik dagelijks voldoening en uitdaging. KLINGER is meer dan een werkplek; het is waar ik mijn droombaan vond en volledig mezelf kan zijn.

Mijn oproep aan toekomstige collega’s

Bij KLINGER ervaar je een onschatbaar familiegevoel en een gemeenschap die groei en bloei aanmoedigt. Aan iedereen die een thuis zoekt in hun werk, zeg ik: volg mijn voorbeeld en versterk ons team. KLINGER is niet alleen mijn werkplek, maar ook mijn tweede thuis, waar ik met plezier elke dag naartoe ga, wetende dat ik deel uitmaak van een ondersteunend en waarderend team.

Robin van Leeuwen: Al 21 jaar met trots bij KLINGER

Met trots werk ik al 21 jaar bij KLINGER als Technisch Commercieel Adviseur op de afdeling Sealing. Mijn carrière begon in de Primaphone-winkels van KPN, en de overgang van persoonlijke naar telefonische verkoop en advies was uitdagend. Dankzij KLINGER vond ik niet alleen een nieuwe kans, maar ook waardevolle ondersteuning van collega’s en interne opleidingen om mijn weg te vinden.

Korte lijntjes, waanzinnige sfeer en internationale contacten

KLINGER trok mij aan vanwege zijn unieke eigenschappen: korte lijnen, efficiënte communicatie, positieve werkomgeving en internationale contacten. We zijn ideaal voor wie meer zoekt dan een baan, waar enthousiasme, vrijheid, zelfstandigheid, leergierigheid en stressbestendigheid worden gewaardeerd. Als dit bij jou past, bieden wij een werkelijk fantastische werkplek, aldus Robin.

Word lid van de KLINGER-familie

Uit eigen ervaring kan ik bevestigen dat KLINGER zijn belofte nakomt. Vrijheid in je werk staat hoog in het vaandel. De veelzijdige werkzaamheden brengen dagelijks nieuwe uitdagingen met zich mee. Belangrijker nog, je bent geen nummer op een loonlijst, maar een gewaardeerd lid van een grote familie.

Jeroen Schmidt over zijn terugkeer bij KLINGER

Jeroen Schmidt, Technisch Commercieel Adviseur op de afdeling Fluid Control & Steam Solutions, heeft persoonlijk ervaren dat het gras elders groener lijkt. In 2018 ging hij elders kijken, maar nu, anderhalf jaar na zijn terugkeer bij KLINGER, spreekt hij vol lof over de positieve ontwikkelingen binnen het bedrijf.

Na zijn tijdelijke vertrek ontdekte Jeroen dat KLINGER niet alleen een werkplek is, maar een thuis. Hij prijst de aanwezigheid van veel jonge collega’s, de groeimogelijkheden en het feit dat het bedrijf met de tijd is meegegaan, waardoor bijvoorbeeld mogelijkheden tot thuiswerken nu een realiteit is.

Een gevarieerd team en geweldige sfeer

Jeroen benadrukt de teamdiversiteit en de vriendelijke sfeer die bijdraagt aan snel thuis voelen. Hij nodigt enthousiaste nieuwe collega’s uit om het team te versterken en deel uit te maken van dit boeiende bedrijf. Jeroen lacht en zegt: “Humor, werkethos, wil om te leren, met een technische achtergrond als handig, maar geen must! Oh ja… en niet lullen maar poetsen.” KLINGER biedt meer dan werk – het biedt een thuis en groeikansen.

De Werkspoorkathedraal, gelegen in Utrecht en onderdeel van Hutten Food & Design, is een industrieel erfgoed dat teruggaat tot de vroege 20e eeuw. Het is een iconische locatie die rijk is aan geschiedenis en karakter, en vormt het perfecte decor voor evenementen van elke omvang. Met zijn imposante architectuur, hoge plafonds en ruime indeling biedt de Werkspoorkathedraal een unieke en inspirerende omgeving voor allerlei soorten evenementen, van conferenties en beurzen tot, bedrijfsfeesten en festivals.
In een tijd van toenemende maatschappelijke betrokkenheid en morele ambitie is vrijwilligerswerk essentieel geworden. Een leidend platform hierin is De Nieuwe Gevers, gevestigd in Utrecht. Wat is de missie, impact en rol van De Nieuwe Gevers in het verbinden van professionals met maatschappelijke organisaties en goede doelen?
Voetbalshop.nl overstijgt de typische online voetbalwinkel. Als een dynamisch bedrijf met sterke betrokkenheid bij grote sportevenementen zoals de Champions league & het EK voetbal, en met samenwerkingen met o.a. Nike, Adidas en Puma, zijn Voetbalshop.nl & Voetbalshop.be de onbetwiste marktleider in de Benelux. In dit artikel verkennen we de wereld van Voetbalshop.nl, inclusief hun betrokkenheid bij het Nederlands Voetbal Elftal voor het aankomende EK in Duitsland.