ONTDEK DE WERKSPOORKATHEDRAAL: EEN UNIEKE EVENEMENTENLOCATIE IN UTRECHT

De Werkspoorkathedraal, gelegen in Utrecht en onderdeel van Hutten Food & Design, is een industrieel erfgoed dat teruggaat tot de vroege 20e eeuw. Het is een iconische locatie die rijk is aan geschiedenis en karakter, en vormt het perfecte decor voor evenementen van elke omvang. Met zijn imposante architectuur, hoge plafonds en ruime indeling biedt de Werkspoorkathedraal een unieke en inspirerende omgeving voor allerlei soorten evenementen, van conferenties en beurzen tot, bedrijfsfeesten en festivals.

Flexibiliteit en maatwerk

Of je nu een intieme bijeenkomst organiseert of een grootschalig evenement plant, de Werkspoorkathedraal biedt flexibele ruimtes en mogelijkheden op maat om aan al je wensen en behoeften te voldoen. De mogelijkheden voor een evenement in de Werkspoorkathedraal zijn eindeloos.

Professionele dienstverlening

Met een toegewijd team dat klaarstaat om je te ondersteunen van planning tot uitvoering, garandeert de Werkspoorkathedraal een naadloze en gedenkwaardige ervaring voor zowel organisatoren als gasten.

Een unieke beleving

Stap binnen in de Werkspoorkathedraal en laat je betoveren door zijn industriële charme en veelzijdigheid. Ontdek hoe deze unieke locatie jouw volgende evenement tot een onvergetelijke ervaring kan maken. Laat je inspireren, adviseren en enthousiasmeren door het team van Juliëtte Nieuwstraten en Joeri Verhagen van Hutten Food & Design.

Juliëtte Nieuwstraten en Joeri Verhagen: Passie voor evenementen

Onder leiding van Joeri Verhagen, operationeel verantwoordelijk, en Juliëtte Nieuwstraten, commercieel verantwoordelijk, gedijt het team van de Werkspoorkathedraal. Met een gedeelde passie voor evenementen maken zij elk moment in deze historische locatie tot een onvergetelijke ervaring.

Juliëtte: Liefde op het eerste gezicht

Juliëtte werd aangetrokken door een zeer creatieve advertentie, maar haar liefde voor de Werkspoorkathedraal ontvlamde pas echt toen ze voor het eerst naar binnen stapte. “Toen ik hier begon, dacht ik niet dat ik zo lang zou blijven, een jaartje of drie”, deelt Juliëtte met een glimlach. “Maar na zeven jaar kan ik me nog steeds geen betere plek voorstellen.”

Joeri: Een onverwachte carrièrewending

De overgang naar de Werkspoorkathedraal betekende voor Joeri Verhagen een onverwachte wending in zijn carrière. Negen jaar geleden, toen hij nog als manager in een nachtclub in Groningen werkte, kreeg hij de kans om van deze locatie een bruisend evenementencentrum te maken. “Het voelde als een sprong in het diepe,” herinnert Joeri zich, “maar het bleek de beste beslissing die ik ooit heb genomen.”

Ik ben afkomstig uit ‘s-Hertogenbosch en het feit dat ik nu na 9 jaar weer voor een Brabants bedrijf werk in Utrecht, had ik nooit kunnen bedenken.  Joeri benadrukt het belang van samenwerking binnen Hutten Food & Design, waar aandacht voor elkaar en een familiaire sfeer de norm zijn. “Het is de onderlinge verbondenheid die ons drijft om elke dag het beste van onszelf te geven.

De Werkspoorkathedraal: een diversiteit aan evenementen

Met bijna 100 evenementen per jaar biedt de Werkspoorkathedraal een podium voor een breed scala aan activiteiten, variërend van grote congressen en beurzen tot intieme culturele bijeenkomsten en concerten. “Elk evenement heeft zijn eigen unieke dynamiek,” merkt Juliëtte op, “en ons team zet zich in om onze klanten zoveel mogelijk te ontzorgen en behulpzaam te zijn.”

Een uitnodiging voor de toekomst: Een baan bij Hutten Food & Design

Juliëtte en Joeri moedigen iedereen aan die op zoek is naar een uitdagende en dynamische werkomgeving om Hutten Food & Design te overwegen. Of je nu een student bent op zoek naar een bijbaan, een professional die een nieuwe uitdaging zoekt, of iemand die gewoon op zoek is naar een leuke werkplek met geweldige collega’s, bij Hutten Food & Design wacht een fantastische carrière op je.

ULC, de Utrechtse Loodgieters Combinatie, begon in 1923 als loodgietersbedrijf aan de Oudegracht te Utrecht. Vandaag de dag is ULC uitgegroeid tot een krachtige totaalinstallateur met een rijke geschiedenis en een breed portfolio. Als specialist in het ontwerpen, realiseren en onderhouden van technische Installaties binnen ziekenhuizen en andere gebouwen biedt ULC maatwerkoplossingen die zorgen voor een perfect duurzaam (binnen)klimaat voor iedere eindgebruiker. Met een stabiele positie in de markt, met name in de zorgsector, hanteert ULC duurzaamheid als norm in al haar activiteiten en staan medewerkers bij ons centraal.
Dianet zet zich in voor het verbeteren van de levenskwaliteit van mensen met nierfalen, en dat is meer dan een missie - het is hun passie.
Ontmoet Jasmijn Vermeulen en Yvanka Westerduin, twee recruiters bij het ROC Midden Nederland. Ze nemen je mee in hun persoonlijke ervaringen en betrokkenheid bij het werken bij deze onderwijsinstelling, die bekend staat om haar toewijding aan studenten en focus op de beroepspraktijk.