HUTTEN FOOD & DESIGN: 94 JAAR CULINAIRE MEESTERS EN EVENT INNOVATORS

Al bijna een eeuw onderscheidt Hutten food & design zich als een toonaangevend familiebedrijf in de wereld van gastronomie en evenementen. Hun passie en expertise resulteren in creatieve food- en eventconcepten die dromen en wensen tot leven brengen.

Met een team van meer dan 570 medewerkers verspreid over 25 locaties in Nederland, is Hutten food & design synoniem aan culinaire excellentie en ongeëvenaarde service. Van de Johan Cruijff ArenA tot het Philips Stadion, zij draaien niet alleen hun hand om voor logistieke uitdagingen maar streven ook naar duurzaamheid met minimale verspilling en maximaal resultaat, waar ook kansen worden geboden aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Florine de Bats: Mijn inspirerend pad naar succes

Florine de Bats, Jr. Party Manager in de befaamde Johan Cruijff Arena te Amsterdam, deelt haar reis van zelfontdekking en professionele groei. Met Hutten Food & Design als haar werkgever gedurende het afgelopen jaar, vertelt ze over haar zoektocht naar een carrière die haar voldoening schenkt.

Van onderwijsassistente naar Horeca-Entrepeneur

Florine begon haar loopbaan met de ambitie om onderwijsassistente te worden vanwege haar liefde voor kinderen. Na enige tijd besefte ze echter dat dit niet haar ware roeping was. Vastberaden om haar passie te vinden, koos ze voor een opleiding als ondernemer in de retail. Tijdens deze overgang werd ze door een bijbaan in de horeca betoverd door de talloze mogelijkheden binnen deze branche.

Hutten Food & Design biedt kansen en groeimogelijkheden

Florine startte bij Hutten Food & Design in de bediening, maar haar vastberadenheid viel op. Ze benutte elke kans om te groeien binnen het bedrijf. Haar doorzettingsvermogen leidde tot een welverdiende promotie tot Jr. Party Manager, bekroond met een vast contract als erkenning voor haar toewijding.

Een warm welkom in de Johan Cruijff Arena

Florine’s reis bracht haar naar de iconische Johan Cruijff Arena, waar ze vanaf dag één met open armen werd ontvangen door haar collega’s. “Het voelde meteen als thuis,” herinnert ze zich met een glimlach. “Ik werd omringd door steun en hulp van alle kanten.”

Elke dag voelt als een nieuw begin

Na meer dan een jaar koestert Florine nog steeds haar keuzes. “Elke dag voelt als een nieuwe kans,” zegt ze. “Ik ga nog steeds fluitend naar mijn werk; elke dag is als de eerste dag hier.” Haar verhaal van vastberadenheid, zelfontdekking en het volgen van je hart illustreert dat het nooit te laat is om je passie na te streven. Ze hoopt anderen te inspireren om een carrière in de horeca te overwegen, bij voorkeur bij Hutten Food & Design en het liefst in de Johan Cruijff Arena.

Wietse Koopman: Mijn passie voor hospitality

Wietse Koopman, een gedreven Party Manager in de prestigieuze Johan Cruijff Arena, beschrijft zichzelf als letterlijk geboren in de koreg. Met een achtergrond in mode retail en hospitality, en een eigen horecaonderneming, kwam hij uiteindelijk terecht bij Hutten Food & Design. Hier vervulde hij verschillende rollen, waaronder Party Manager op de Floriade, voordat hij werd benoemd tot Party Manager in de Arena.

De uitdaging van elk evenement

Als Party Manager in de Johan Cruijff Arena staat Wietse voor een constante uitdaging: het uitvoeren van de wensen van onze klanten en het leiden van een team van vaste en ambulante medewerkers. “Elk evenement is anders,” legt hij uit. “Maar dat is juist wat ons werk zo boeiend maakt.”

Een familiecultuur bij Hutten Food & Design

Wietse voelt zich helemaal thuis bij de toekomstvisie van Hutten. “Hun betrokkenheid bij het klimaat en bij ons als medewerkers creëert een echt familiegevoel,” zegt hij. “Het is geweldig om te werken voor een bedrijf dat zo vooruitstrevend is en waar je echt het gevoel hebt dat je gewaardeerd wordt.”

Word jij ook lid van ons team?

Voor Wietse is het belangrijkste wat hij zoekt in een collega de wil om te werken, een dynamische instelling, leergierigheid en het vermogen om onze gasten een onvergetelijke ervaring te bezorgen. “Als je aan deze criteria voldoet, dan zoeken wij jou als één van onze collega’s,” zegt hij enthousiast.

De Werkspoorkathedraal, gelegen in Utrecht en onderdeel van Hutten Food & Design, is een industrieel erfgoed dat teruggaat tot de vroege 20e eeuw. Het is een iconische locatie die rijk is aan geschiedenis en karakter, en vormt het perfecte decor voor evenementen van elke omvang. Met zijn imposante architectuur, hoge plafonds en ruime indeling biedt de Werkspoorkathedraal een unieke en inspirerende omgeving voor allerlei soorten evenementen, van conferenties en beurzen tot, bedrijfsfeesten en festivals.
In een tijd van toenemende maatschappelijke betrokkenheid en morele ambitie is vrijwilligerswerk essentieel geworden. Een leidend platform hierin is De Nieuwe Gevers, gevestigd in Utrecht. Wat is de missie, impact en rol van De Nieuwe Gevers in het verbinden van professionals met maatschappelijke organisaties en goede doelen?
Voetbalshop.nl overstijgt de typische online voetbalwinkel. Als een dynamisch bedrijf met sterke betrokkenheid bij grote sportevenementen zoals de Champions league & het EK voetbal, en met samenwerkingen met o.a. Nike, Adidas en Puma, zijn Voetbalshop.nl & Voetbalshop.be de onbetwiste marktleider in de Benelux. In dit artikel verkennen we de wereld van Voetbalshop.nl, inclusief hun betrokkenheid bij het Nederlands Voetbal Elftal voor het aankomende EK in Duitsland.