HUTTEN FOOD & DESIGN: 94 JAAR CULINAIRE MEESTERS EN EVENT INNOVATORS

Al bijna een eeuw onderscheidt Hutten food & design zich als een toonaangevend familiebedrijf in de wereld van gastronomie en evenementen. Hun passie en expertise resulteren in creatieve food- en eventconcepten die dromen en wensen tot leven brengen.

Met een team van meer dan 570 medewerkers verspreid over 25 locaties in Nederland, is Hutten food & design synoniem aan culinaire excellentie en ongeëvenaarde service. Van de Johan Cruijff ArenA tot het Philips Stadion, zij draaien niet alleen hun hand om voor logistieke uitdagingen maar streven ook naar duurzaamheid met minimale verspilling en maximaal resultaat, waar ook kansen worden geboden aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

“HIER WERKEN IS MEER DAN EEN BAAN, HET IS DEEL UITMAKEN VAN EEN HECHTE, INSPIRERENDE GEMEENSCHAP”

Lars Kouwenberg: Mijn  avontuur bij Hutten food & design

In de bruisende wereld van Hutten food & design schittert een bijzonder talent, Lars Kouwenberg. Vier jaar geleden begon hij als Party Manager in het Philips Stadion en klom op tot Operationeel Manager.

Na mijn opleiding bij de Rooi Pannen, waar ik de kunst van het culinaire vak leerde, begon mijn avontuur. Amsterdam werd mijn eerste halte, waar ik als Floormanager werkte bij een cateringbedrijf. Maar zocht een nieuwe uitdaging en het liefst in Brabant.

De magie van Hutten

Het was in Eindhoven dat mijn pad kruiste met Hutten. Een kop koffie met Mark Roselle, Senior Venue Manager bij Hutten, opende de deuren naar een nieuwe wereld. Het voelde als thuiskomen, een besluit dat mijn leven in Brabant nieuw leven inblies en me dichter bij familie en vrienden bracht.

Werken in de dynamiek van het Philips Stadion

De dynamiek van de locatie, de constant veranderende sfeer, en de unieke uitdagingen maken elke dag opwindend. In korte tijd klom ik op tot de rol van Operationeel Manager, een positie die me de kans geeft om bij te dragen aan het succes van Hutten food & design op een meer leidinggevend niveau.

Wat mij het meest aantrekt in mijn werk is de onvoorspelbaarheid. Geen dag is hetzelfde, en dat is precies wat het zo boeiend maakt. De mogelijkheden die Hutten biedt, ruimte voor groei en het BLG gevoel “Beste, Leukste, Gelukkigste” zijn niet zomaar woorden; ze vormen de essentie van onze organisatie. Hier is werken meer dan een baan; het is deel uitmaken van een hechte, inspirerende gemeenschap.

Wat we zoeken voor in het Philips Stadion

Bij Hutten zoeken we niet alleen naar samenwerkers; we zoeken naar enthousiastelingen van 17 tot 77 jaar die samen met ons willen groeien. Gastvrijheid, een representatief voorkomen en de bereidheid om samen de handen uit de mouwen te steken, zijn de sleutels tot ons en jouw succes.

“BIJ HUTTEN MAG JE ZIJN WIE JE BENT, WAT PERFECT PAST BIJ ONS MOTTO VAN ‘BINDEN, BOEIEN EN BEHOUDEN”

Susanna van der Meer: Ik zoek nieuw talent voor het Philips Stadion

Als recruitment adviseur, is het mijn dagelijkse missie om nieuw talent te vinden, onder andere voor het Philips Stadion. Na mijn opleiding in HR en Dierenverzorging, was ik ruim een jaar bij een uitzendbureau voor personeel in de bouw werkzaam. Maar de behoefte aan meer betrokkenheid leidde me naar Hutten. Ik kon meteen starten, wat een enorme uitdaging bleek te zijn, aangezien we net uit de coronacrisis kwamen en meteen in het diepe werd gegooid in een nieuw project.

Binden, boeien en behouden

Nu, anderhalf jaar later, kan ik met volle overtuiging zeggen dat ik hier enorm veel plezier beleef. Bij Hutten mag je zijn wie je bent, wat perfect past bij ons motto van ‘Binden, boeien en behouden’. We bieden speciale bonusregelingen, een kortingspas voor een gezellig café aan het Stratumseind, de vrijheid om je eigen werktijden te bepalen buiten de thuiswedstrijden van PSV om, en we vieren regelmatig onze eigen feestjes. Zelfs zonder ervaring kun je bij ons aan de slag, want wij hebben een uitgebreid intern trainingsaanbod. Wij leren je de kneepjes van het vak.

Word jij onderdeel van ons team?

Kortom, als je houdt van Horeca, voetbal en deel wilt uitmaken van een team dat de gezelligste feesten en partijen organiseert, klik op de link hieronder, dan hoop ik je binnenkort te verwelkomen in het Philips Stadion voor een inspirerend gesprek. Tot snel!

De Werkspoorkathedraal, gelegen in Utrecht en onderdeel van Hutten Food & Design, is een industrieel erfgoed dat teruggaat tot de vroege 20e eeuw. Het is een iconische locatie die rijk is aan geschiedenis en karakter, en vormt het perfecte decor voor evenementen van elke omvang. Met zijn imposante architectuur, hoge plafonds en ruime indeling biedt de Werkspoorkathedraal een unieke en inspirerende omgeving voor allerlei soorten evenementen, van conferenties en beurzen tot, bedrijfsfeesten en festivals.
In een tijd van toenemende maatschappelijke betrokkenheid en morele ambitie is vrijwilligerswerk essentieel geworden. Een leidend platform hierin is De Nieuwe Gevers, gevestigd in Utrecht. Wat is de missie, impact en rol van De Nieuwe Gevers in het verbinden van professionals met maatschappelijke organisaties en goede doelen?
Voetbalshop.nl overstijgt de typische online voetbalwinkel. Als een dynamisch bedrijf met sterke betrokkenheid bij grote sportevenementen zoals de Champions league & het EK voetbal, en met samenwerkingen met o.a. Nike, Adidas en Puma, zijn Voetbalshop.nl & Voetbalshop.be de onbetwiste marktleider in de Benelux. In dit artikel verkennen we de wereld van Voetbalshop.nl, inclusief hun betrokkenheid bij het Nederlands Voetbal Elftal voor het aankomende EK in Duitsland.