HILTON: EVERY JOB MAKES THE STAY

Met 7215 hotels wereldwijd, is Hilton meer dan een begrip. Met trots verwelkomen ze iedere dag weer nieuwe gasten. Ze onderscheiden zich van andere hotels en resorts door hun unieke beleving. Bij Hilton draait alles om het bieden van een onvergetelijke ervaring aan de gasten en een familiaire sfeer voor de werknemers.

Vier Hilton hotels in Amsterdam

Met General Manager Floris Licht hebben we een gesprek over hoe uniek Hilton is en wat zij nieuwe werknemers te bieden heeft. Alleen al in Amsterdam zijn er vier hotels en ze zijn alle vier stuk voor stuk bijzonder.

“Hilton Amsterdam is een historisch hotel in het hart van het centrum, gelegen aan het prachtige water van de Amstel. Dit hotel heeft een rijke geschiedenis en heeft vele beroemde gasten mogen verwelkomen, waaronder John Lennon en Yoko Ono. Hilton Amsterdam Airport Schiphol ligt direct naast de luchthaven en is ideaal voor reizigers. Ze zijn recent tot ‘Best Airport Hotel of Europe’ benoemd.”

Floris vervolgd: “DoubleTree by Hilton Amsterdam Centraal Station ligt naast het Centraal Station en heeft vanaf juni een nieuwe rooftopbar met een buitengewoon uitzicht over de hele stad. En het meest bijzondere aan Waldorf Astoria Amsterdam is dat deze gevestigd is in wel zes historische grachtenpanden en bevindt zich midden in het hart van Amsterdam.

Hier organiseren ze iedere maand een Team Member Celebration. Elke maand wordt er één afdeling in het zonnetje gezet. Maar ook bij de andere hotels staan werknemers centraal. We vieren iedere promotie of speciale gelegenheid met taart, snacks, champagne en een cadeaubon. We zijn een familie en dat laten we graag merken.”

Ook ver van huis voel je je thuis

“Een van de belangrijkste kenmerken van Hilton is de uitstekende service die wordt geboden door het professionele en vriendelijke personeel. Gasten kunnen erop vertrouwen dat hun behoeften en verzoeken snel en efficiënt worden afgehandeld, waardoor ze zich thuis voelen, zelfs als ze ver van huis zijn. Daarnaast staat Hilton bekend om zijn uitstekende eetgelegenheden en culinaire ervaringen.

Of gasten nu op zoek zijn naar een informele maaltijd in een ontspannen sfeer of een verfijnd diner in een chique setting, Hilton heeft voor elk wat wils. De restaurants en bars van Hilton bieden een scala aan gastronomische gerechten en drankjes die zijn ontworpen om de zintuigen te prikkelen en de smaakpapillen te verwennen.”

Find your thing at Hilton

Floris is na de hotelschool begonnen als trainee bij Hilton en hij kent het bedrijf maar al te goed. Hierna heeft hij verschillende functies bekleed binnen de Hilton hotels in Nederland en ook in het buitenland.

“Hilton biedt een verscheidenheid aan faciliteiten en voorzieningen voor de gasten over de hele wereld. Dat maakt het werk leuk en uitdagend.” Voor Floris is werken bij Hilton ‘a way of life.’  Het is een grote familie die er voor elkaar is. “Werken voor Hilton is meer dan alleen een baan, het is een manier van leven.”

Persoonlijke en professionele ontwikkeling

“Ik ben als trainee begonnen en Hilton heeft mij alle mogelijkheden geboden om door te groeien. Deze heb ik met beide handen aangepakt en kijk waar ik nu sta. Want waar een wil is, is een weg. Hilton biedt een werkomgeving waarin alle medewerkers zich welkom en gewaardeerd voelen, ongeacht hun achtergrond of ervaring.

Het bedrijf erkent de diversiteit van zijn werknemers en streeft ernaar om een inclusieve cultuur te creëren waarin iedereen zich thuis voelt. Ze bieden uitstekende arbeidsvoorwaarden en kansen voor professionele groei en ontwikkeling.

Hilton erkent en beloont hard werken en prestaties, en biedt werknemers de kans om door te groeien binnen het bedrijf.”

A job with benefits

Hilton hecht veel waarde aan het creëren van een positieve werkomgeving en investeert in de gezondheid en het welzijn van zijn werknemers. Het bedrijf biedt programma’s en faciliteiten zoals fitnesscentra, gezondheidszorg en flexibele werkschema’s om het welzijn van werknemers te bevorderen. Er worden veel extra’s aan het personeel geboden

Duurzaamheid

Ook gaat Hilton duidelijk met haar tijd mee en staat duurzaamheid hoog in het vaandel.

“Duurzaamheid vinden we zeker belangrijk en we zijn dan ook nauw betrokken bij veel projecten om voedselverspilling te voorkomen. In al onze hotels wordt food waste geregistreerd, we filteren en bottelen zelf water, we werken samen met een partij zoals ’too good to go’ , maar ook op het gebied van energie werken we mee aan een meer duurzame leefomgeving.”

Diverse by nature and inclusive by choice

Hilton creëert een inclusieve cultuur waarin medewerkers zich welkom, gewaardeerd en ondersteund voelen. De organisatie investeert in het welzijn van haar personeel en streeft naar de ontwikkeling van alle medewerkers.

Hilton is multiculti, laagdrempelig, er is gelijkwaardigheid en iedereen kan en mag zichzelf zijn. “Heb jij die drive, ambitie, spreek je Engels, ben je gastvrij en wil je bij een grote familie horen? Dan ben je meer dan welkom bij ons.

Er zijn nieuwe carrièremogelijkheden beschikbaar voor iedereen die graag wil werken in een omgeving waar service centraal staat. Iedere werkdag bij Hilton is anders. Een journey.”

Wil jij bij de grote Hilton familie horen? Solliciteer dan direct.

ULC, de Utrechtse Loodgieters Combinatie, begon in 1923 als loodgietersbedrijf aan de Oudegracht te Utrecht. Vandaag de dag is ULC uitgegroeid tot een krachtige totaalinstallateur met een rijke geschiedenis en een breed portfolio. Als specialist in het ontwerpen, realiseren en onderhouden van technische Installaties binnen ziekenhuizen en andere gebouwen biedt ULC maatwerkoplossingen die zorgen voor een perfect duurzaam (binnen)klimaat voor iedere eindgebruiker. Met een stabiele positie in de markt, met name in de zorgsector, hanteert ULC duurzaamheid als norm in al haar activiteiten en staan medewerkers bij ons centraal.
Dianet zet zich in voor het verbeteren van de levenskwaliteit van mensen met nierfalen, en dat is meer dan een missie - het is hun passie.
Ontmoet Jasmijn Vermeulen en Yvanka Westerduin, twee recruiters bij het ROC Midden Nederland. Ze nemen je mee in hun persoonlijke ervaringen en betrokkenheid bij het werken bij deze onderwijsinstelling, die bekend staat om haar toewijding aan studenten en focus op de beroepspraktijk.