GRO-UP: BETROKKEN VANAF 6 MAANDEN VOOR DE GEBOORTE TOT AAN ZELFSTANDIGHEID.

In de ideale wereld krijgt iedereen de ruimte om het mooiste uit zichzelf te halen. gro-up bouwt die wereld voor kinderen, samen met gezin en buurt. Hun diensten zijn gericht op de ontwikkeling van het kind van 6 maanden voor de geboorte tot aan zelfstandigheid en worden geboden vanuit kraamzorg, kinderopvang, jeugdhulp en buurtwerk.

Samen staan we sterker

Bij de introductie in 2022 heeft gro-up een erfenis van betrokkenheid die een aantal decennia teruggaat. Als fusie van verschillende organisaties heeft gro-up meer dan 300 locaties, ruim 3000 collega’s en talloze partners die dagelijks een grote impact maken op kind, gezin en buurt. Onder één paraplu bundelen zij hun krachten en vergroten zij de toegankelijkheid, waardoor samen leren en ontwikkelen mogelijk wordt.

‘IN DE IDEALE WERELD KRIJGT IEDEREEN DE RUIMTE OM HET MOOISTE UIT ZICHZELF TE HALEN’

Krachten bundelen

gro-up gelooft sterk in de kracht van kennisdeling en samenwerken. Dit doen zij met externe stakeholders, maar ook zeker met collega’s van alle werkgebieden. Domeinverbindend werken noemen zij dat. De kracht zit hem in de verschillende domeinen die in samenhang met elkaar impact maken. Zo kan een collega van kraamzorg een kraamvrouw wijzen op gezellige initiatieven in een Huis van de Wijk in Rotterdam waar zij met buurtwerk actief zijn of haar helpen met het aanmelden van haar andere kind voor de peuteropvang voor een goede opstap naar de basisschool.

Een uniek aanbod

gro-up innoveert voortdurend om in te spelen op trends en maatschappelijke ontwikkelingen. Een voorbeeld hiervan zijn de kraam- en geboortehotels, waar kersverse ouders samen met hun pasgeboren baby in alle rust van optimale zorg kunnen genieten. In samenwerking met het ziekenhuis biedt gro-up ook Mothercare, waarbij de kraamvrouw wordt verzorgd terwijl de baby op neonatologie of de kinderafdeling ligt. Zo zijn moeders zo dicht mogelijk bij hun kind en krijgen zij de juiste zorg om zelf te herstellen van de bevalling. Zo maakt gro-up efficiënte en professionele zorg mogelijk die voordelen heeft voor zowel de kraamvrouw als de kraamverzorgenden.

Mensen met passie en maatschappelijke betrokkenheid

gro-up is op zoek naar mensen die willen bijdragen aan het realiseren van hun missie. Vooral zij die maatschappelijk betrokken zijn, gepassioneerd, empathisch, en op zoek zijn naar voldoening in hun werk zijn van harte welkom. Van pedagogisch medewerkers tot kraamverzorgenden, en van jongerenwerkers tot aan diverse functies op het hoofdkantoor.

‘BIJ GRO-UP KRIJG JE DE KANS OM JE PASSIE TE VOLGEN EN EEN POSITIEVE IMPACT TE MAKEN OP DE SAMENLEVING’

Interne opleidingen en loopbaanontwikkeling

Met vier werkgebieden en een hoofdkantoor biedt gro-up veel carrièremogelijkheden. Ook als je nog niet volledig gekwalificeerd bent voor het werk dat je wil doen, kan de gro-up Academie aanvullende opleiding verzorgen. Er zijn honderden profielen die mensen een goede basis geven om (met een verkort traject) omgeschoold tot worden tot collega’s voor de kinderopvang. Ook mensen met minder voor de hand liggende profielen, zoals die van boswachter of iemand met een mbo-opleiding tot muzikant komen hiervoor in aanmerking. Bovendien krijgen medewerkers een persoonlijk budget dat kan worden ingezet om zich verder te ontwikkelen, binnen of buiten hun huidige functie.

Ook stageplaatsen en leerwerktrajecten

Door middel van stageplekken biedt gro-up studenten de kans om praktijkervaring op te doen en zich verder te ontwikkelen. De huidige studenten zijn de toekomst van het vak. Goede begeleiding door een persoonlijke studentencoördinator staat hierbij hoog in het vaandel. In nauwe samenwerking met ROC’s bieden zij ook leerwerktrajecten tot (gespecialiseerd) pedagogisch medewerker en kraamverzorgende.

Een baan met zingeving

Fulltime of parttime, in een combinatiefunctie, als student of als flexwerker op oproepbasis, bij gro-up vind je mogelijkheden. Hier vind je een loopbaan met zingeving, waar je alle kansen krijgt om te groeien. Je komt te werken in een mensgerichte omgeving waar je het mooiste uit jezelf kunt halen en waar je echt impact maakt, ook buiten jouw directe vakgebied.

Of je nu een MBO of een universitaire achtergrond hebt, aan het begin van je carrière staat, een switch overweegt of gewoon op zoek bent naar een nieuwe uitdaging, bij gro-up krijg je de kans om je passie te volgen en een positieve impact te maken op de samenleving. Ontdek bij gro-up een wereld aan mogelijkheden waarin je kunt groeien, leren en excelleren, terwijl je bijdraagt aan de ideale wereld voor kind, gezin en buurt.

De Werkspoorkathedraal, gelegen in Utrecht en onderdeel van Hutten Food & Design, is een industrieel erfgoed dat teruggaat tot de vroege 20e eeuw. Het is een iconische locatie die rijk is aan geschiedenis en karakter, en vormt het perfecte decor voor evenementen van elke omvang. Met zijn imposante architectuur, hoge plafonds en ruime indeling biedt de Werkspoorkathedraal een unieke en inspirerende omgeving voor allerlei soorten evenementen, van conferenties en beurzen tot, bedrijfsfeesten en festivals.
In een tijd van toenemende maatschappelijke betrokkenheid en morele ambitie is vrijwilligerswerk essentieel geworden. Een leidend platform hierin is De Nieuwe Gevers, gevestigd in Utrecht. Wat is de missie, impact en rol van De Nieuwe Gevers in het verbinden van professionals met maatschappelijke organisaties en goede doelen?
Voetbalshop.nl overstijgt de typische online voetbalwinkel. Als een dynamisch bedrijf met sterke betrokkenheid bij grote sportevenementen zoals de Champions league & het EK voetbal, en met samenwerkingen met o.a. Nike, Adidas en Puma, zijn Voetbalshop.nl & Voetbalshop.be de onbetwiste marktleider in de Benelux. In dit artikel verkennen we de wereld van Voetbalshop.nl, inclusief hun betrokkenheid bij het Nederlands Voetbal Elftal voor het aankomende EK in Duitsland.