GA JIJ OOK VOOR EEN WERELDBAAN BIJ HVC?

Bij HVC werken wij dagelijks aan een schone wereld en de verminderen van CO2-uitstoot. Door energie duurzaam op te wekken en afval te voorkomen en te hergebruiken. Dat doen we samen met 1300 trotse denkers en doeners. Onze missie is: 'Een schone wereld. We doen het gewoon.' Wil jij daar met ons aan meewerken? Dan ben jij van harte welkom bij ons.

Wat bieden we je?
Wij zorgen goed voor onze collega’s. Dat doen we door een bovengemiddeld salaris te bieden en je de mogelijkheid te bieden om te blijven leren en je verder te ontwikkelen. En het mooiste is nog: jouw werk doet er echt toe!

Wie zijn we?
De eigenaren van HVC zijn maar liefst 51 gemeenten en 8 waterschappen in Noord-Holland en Zuid-Holland en Flevoland. We zijn actief in de energie- en afvalketen. Wij zamelen het afval gescheiden in, verwerken en recyclen dit, produceren duurzame energie uit zon en wind en leggen warmtenetten aan om woningen en bedrijven van aardgas af te krijgen. Zo helpen wij onze aandeelhouders concreet om de CO2-uitstoot te verminderen.

Wie zijn onze collega’s? Maak kennis
Bij HVC zijn onze ambities groot om bij te dragen aan een schone wereld. Daarom zijn wij groeiende en komen er maandelijks nieuwe collega’s bij.

Zoals een jaar geleden HR-adviseur Judith Diepstraten.
“ Vorig jaar benaderde HVC mij via LinkedIn. Het motto ‘maak werk van een schone wereld’, sprak mij erg aan. Bovendien heeft HVC een Jong HVC programma dat is gericht op persoonlijk leiderschap en ontwikkeling. Dit alles gaf de doorslag om bij HVC te gaan werken. En daarvan heb ik geen moment spijt. Het werk en bedrijf voldoet aan al mijn verwachtingen, het is heel mooi om met je collega’s zo te werken aan een schone wereld. “

Teamleider Gert Roos werkt al ruim 33 jaar bij HVC
“Het begon met een vakantiebaantje bij de inzameling van het huishoudelijk afval. Ik kreeg de kans om mijn vrachtwagenrijbewijs te halen. Na jaren op de wagen kon ik mij verder ontwikkelen naar teamleider. Hierbij geef ik leiding aan een team van …. Chauffeurs. Dat vind ik ook zo mooi aan het werken bij HVC. De vrijheid die je hebt om eigen keuzes te maken en de kansen die je krijgt. Bijvoorbeeld met onze leer-werktrajecten die we bieden aan mensen met minder mogelijkheden op de arbeidsmarkt. Dat maakt me trots.” Gert sluit af met een uitnodiging: “ben jij dynamisch, sociaal, betrouwbaar en collegiaal bent ingesteld. Dan hebben wij een fantastische baan voor je met kansen op groei en doorontwikkeling.”

Wil je meer weten hoe het is om bij HVC te werken, kijk snel op www.werkenbijhvc.nl.

Kelly Visser, chauffeur in Dordrecht

“Als chauffeur is het echt heel gaaf om te werken bij HVC. Het werk is leuk, afwisselend en je bent altijd buiten bezig. De uitdaging zit in het rijden in krappe straten en wegen waarbij auto’s in de bocht staan. Het geeft mij elke keer weer een kick als het mij lukt om dit goed te doen.”

De Werkspoorkathedraal, gelegen in Utrecht en onderdeel van Hutten Food & Design, is een industrieel erfgoed dat teruggaat tot de vroege 20e eeuw. Het is een iconische locatie die rijk is aan geschiedenis en karakter, en vormt het perfecte decor voor evenementen van elke omvang. Met zijn imposante architectuur, hoge plafonds en ruime indeling biedt de Werkspoorkathedraal een unieke en inspirerende omgeving voor allerlei soorten evenementen, van conferenties en beurzen tot, bedrijfsfeesten en festivals.
In een tijd van toenemende maatschappelijke betrokkenheid en morele ambitie is vrijwilligerswerk essentieel geworden. Een leidend platform hierin is De Nieuwe Gevers, gevestigd in Utrecht. Wat is de missie, impact en rol van De Nieuwe Gevers in het verbinden van professionals met maatschappelijke organisaties en goede doelen?
Voetbalshop.nl overstijgt de typische online voetbalwinkel. Als een dynamisch bedrijf met sterke betrokkenheid bij grote sportevenementen zoals de Champions league & het EK voetbal, en met samenwerkingen met o.a. Nike, Adidas en Puma, zijn Voetbalshop.nl & Voetbalshop.be de onbetwiste marktleider in de Benelux. In dit artikel verkennen we de wereld van Voetbalshop.nl, inclusief hun betrokkenheid bij het Nederlands Voetbal Elftal voor het aankomende EK in Duitsland.