ELTRA ENGINEERING: VOLLEDIGE AUTOMATISERINGSOPLOSSINGEN VAN ONTWERP TOT ONDERHOUD

Eltra Engineering biedt een breed scala aan complete oplossingen voor productie- en procesautomatisering. Van ontwerp en installatie tot service en onderhoud, hun expertise omvat software, besturingspanelen, IT-systemen en ATEX-installaties, waardoor ze een uitgebreide ondersteuning bieden voor diverse automatiseringsbehoeften.

In de wereld van de productie- en procesautomatisering staat Eltra Engineering bekend als een kundige en betrouwbare partij. Sinds enkele jaren is Eltra onderdeel van Eiffage Energiesystemen met een indrukwekkend team van meer dan 70.000 toegewijde medewerkers verspreid over ruim vijftig landen.

Een toewijding aan kwaliteit

Sinds 1997 heeft Eltra Engineering kwaliteit als kernwaarde. Ze streven voortdurend naar verbetering en hechten waarde aan langdurige relaties met klanten. Dit heeft geleid tot een indrukwekkende klantenkring, waaronder Coca-Cola, Heineken, Friesland Campina en Abbott Pharmaceuticals, die vertrouwen op Eltra’s toewijding en expertise in Automatiserings-oplossingen.

Een flexibele organisatie voor snelheid en daadkracht

Eltra Engineering heeft haar organisatie perfect aangepast aan de eisen van een snelle sector, met korte communicatielijnen en slagvaardige projectteams die efficiënte oplossingen leveren. Van kennismaking tot service en onderhoud wordt gewerkt met een vast team dat een klant door en door kent.

Een erfenis van innovatie

Bij Eltra Engineering staat innovatie centraal, al meer dan 25 jaar gedreven door nieuwsgierigheid en strevend naar vooruitgang, blijven ze steeds een van de koplopers in deze dynamische sector.

Dit leidt tot geavanceerde oplossingen voor klanten, ondersteund door diepgaande kennis en begrip van de nieuwste technologieën, met persoonlijke ondersteuning en betrouwbare resultaten in elke projectfase.

Erik Klaassen en zijn carrière naar succes bij Eltra Engineering

Erik Klaassen, een gewaardeerde medewerker van Eltra Engineering, ving in 1998 de eerste glimp op van zijn toekomst binnen het bedrijf, nadat hij zijn mbo-opleidingen in elektrotechniek en besturingstechniek had afgerond.

Als startende service- en inspectie-engineer voelde hij meteen de potentie van zijn professionele pad bij Eltra. “Vanaf dag één was het voor mij duidelijk dat mijn toekomst bij Eltra zou liggen,” herinnert Erik zich. “Toen ik begon, had ik nog maar 7 collega’s. Het was een kleine, maar hechte club waarin ik me meteen thuis voelde.”

Een reis van groei en vastberadenheid

Het verhaal van Erik bij Eltra Engineering getuigt van vastberadenheid en groei. Hij illustreert dat toewijding en ambitie in dit dynamische bedrijf worden beloond. “Ik ben één van de bewijzen dat je bij Eltra kunt groeien,” zegt hij trots. Na diverse functies te hebben vervuld, klom hij op tot projectmanager. “Met ruim 60 medewerkers zijn we nog niet uitgegroeid. Daarom zoeken we gepassioneerde technici die met ons verder willen groeien.”

Samenwerking met het ROC en AVANS

Eltra Engineering hecht grote waarde aan samenwerking met onderwijsinstellingen om de toekomst van technologie te bevorderen. Erik deelt zijn enthousiasme over de sterke relaties die het bedrijf heeft opgebouwd met het ROC in Tilburg en het AVANS in Breda. Hier delen we onze kennis door middel van lessen en bieden we studenten de kans om een dag met ons mee te lopen in het bedrijf, mogelijk om hen in de toekomst te laten kiezen voor ons bedrijf.

Werken bij Eltra Engineering

Voor wie een dynamische werkomgeving zoekt met een focus op groei en ontwikkeling, waar elke dag nieuwe uitdagingen en kansen biedt en waar je talenten worden erkend en gewaardeerd, nodigt Erik van Eltra Engineering hen hartelijk uit om de QR-code te scannen. Naast mogelijkheden om te groeien en de nieuwste technologische ontwikkelingen te leren, biedt Eltra zelfs de kans om enkele weken in het buitenland te werken, van Amerika tot China. “Misschien word jij binnenkort wel een van mijn nieuwe collega’s,” besluit Erik met een glimlach, vol hoop en verwachting voor wat de toekomst brengt.

Eltra Engineering biedt een breed scala aan complete oplossingen voor productie- en procesautomatisering. Van ontwerp en installatie tot service en onderhoud, hun expertise omvat software, besturingspanelen, IT-systemen en ATEX-installaties, waardoor ze een uitgebreide ondersteuning bieden voor diverse automatiseringsbehoeften.
De Organisatie achter Hotel Mercure Tilburg Centrum en ibis hotel Tilburg. GenM Hotels is de overkoepelende organisatie die zowel Hotel Mercure Tilburg Centrum als ibis hotel Tilburg omvat. De HR-visie wordt geleid door Carriereindehoreca.nl, en daarbij maakt ook Parkeergarage Heuvelpoort deel uit van de GenM organisatie.
Tilburg, met zijn meer dan 217.000 inwoners, kent een boeiende geschiedenis. Ooit het epicentrum van de Nederlandse textielindustrie, heeft de stad zich getransformeerd tot een bruisend centrum van creativiteit en innovatie. De Tilburgers zijn gewend om de handen uit de mouwen te steken en samen te werken, wat heeft geleid tot nieuwe initiatieven zoals de 'community school' en een persoonlijke benadering om inwoners die hulp nodig hebben verder te helpen. Als gemeente streven we naar een stad waar gezondheid en geluk van de inwoners centraal staan.