ELLA VAN TOORN: UW WERKNEMERS NA 14 DAGEN WEER AAN HET WERK

Een burn-out is niet alleen een persoonlijk drama voor werknemers, maar het kan ook aanzienlijke kosten met zich meebrengen voor werkgevers. Gemiddeld kost afwezigheid door een burn-out u als werkgever € 405,-- per dag. Maar er is goed nieuws! Ella van Toorn biedt een effectieve oplossing, inclusief nabehandeling, waarmee uw werknemers na 14 dagen weer met vernieuwde energie aan het werk gaan.

Werknemers die kampen met een burn-out zijn vaak langdurig uit de roulatie, met een gemiddelde van 8 maanden. Dit heeft niet alleen invloed op hun welzijn, maar brengt ook aanzienlijke financiële kosten met zich mee voor werkgevers. Het verlies aan productiviteit en de kosten voor vervangend personeel kunnen snel oplopen.

Ella van Toorn’s Oplossing:

Gelukkig is er een oplossing die het tij kan keren. Ella van Toorn biedt een effectief programma dat werknemers helpt om na slechts 14 dagen weer met hernieuwde energie aan het werk te gaan. Door middel van beproefde methoden en persoonlijke begeleiding zorgt Ella voor een snelle en duurzame terugkeer naar de werkvloer.

Balans en Bevlogenheid met ‘Tools For Life’

In de hectiek van het moderne leven heeft Ella, een welzijnsexpert, met behulp van het programma “Tools For Life” een missie om de balans in energie, welbevinden en bevlogenheid te herstellen. Haar aanpak is niet alleen gericht op verbeterde prestaties, maar leert medewerkers ook om goed voor zichzelf te zorgen, zodat ze met plezier het werk kunnen doen waar ze goed in zijn. Vitaliteit en passie voor je werk, twee belangrijke aspecten voor een duurzaam gevoel van welzijn en tevredenheid. Ella’s werk is een inspiratie voor wie streeft naar een betere balans en bevlogenheid in het professionele leven.

Investeer in welzijn en laat mensen weer stralen in hun werk

Als werkgever is het essentieel om te investeren in het welzijn van uw werknemers. Een vroege en doeltreffende aanpak van een burn-out kan niet alleen de hersteltijd verkorten, maar ook de kosten voor uw bedrijf aanzienlijk verminderen. Ella van Toorn’s programma biedt ook kans om preventief te handelen en uw team op een gezonde en productieve manier te ondersteunen.

De Werkspoorkathedraal, gelegen in Utrecht en onderdeel van Hutten Food & Design, is een industrieel erfgoed dat teruggaat tot de vroege 20e eeuw. Het is een iconische locatie die rijk is aan geschiedenis en karakter, en vormt het perfecte decor voor evenementen van elke omvang. Met zijn imposante architectuur, hoge plafonds en ruime indeling biedt de Werkspoorkathedraal een unieke en inspirerende omgeving voor allerlei soorten evenementen, van conferenties en beurzen tot, bedrijfsfeesten en festivals.
In een tijd van toenemende maatschappelijke betrokkenheid en morele ambitie is vrijwilligerswerk essentieel geworden. Een leidend platform hierin is De Nieuwe Gevers, gevestigd in Utrecht. Wat is de missie, impact en rol van De Nieuwe Gevers in het verbinden van professionals met maatschappelijke organisaties en goede doelen?
Voetbalshop.nl overstijgt de typische online voetbalwinkel. Als een dynamisch bedrijf met sterke betrokkenheid bij grote sportevenementen zoals de Champions league & het EK voetbal, en met samenwerkingen met o.a. Nike, Adidas en Puma, zijn Voetbalshop.nl & Voetbalshop.be de onbetwiste marktleider in de Benelux. In dit artikel verkennen we de wereld van Voetbalshop.nl, inclusief hun betrokkenheid bij het Nederlands Voetbal Elftal voor het aankomende EK in Duitsland.