DIANET THUIS IN DIALYSEZORG

Dianet zet zich in voor het verbeteren van de levenskwaliteit van mensen met nierfalen, en dat is meer dan een missie - het is hun passie.

Uitgebreide zorgopties

Dianet, toonaangevend medisch-specialistisch centrum voor dialysezorg, biedt diverse zorgopties die tegemoetkomen aan de behoeften van patiënten, waar ze zich ook bevinden. Of het nu thuis is, in nabije dialysehubs, of in vooraanstaande medische instellingen zoals het Diakonessenhuis in Utrecht en Amsterdam UMC.

Toegewijde professionals

Met een team van 400 deskundige, goed opgeleide en gedreven professionals zet Dianet zich elke dag in om het verschil te maken. Voor hen is het leveren van de allerbeste zorg aan patiënten en hun naasten niet slechts een taak, maar een diepgewortelde motivatie.

Bij Dianet gaat impact creëren verder dan enkel taken uitvoeren; het smeedt een gedeelde band tussen alle medewerkers. Dit gevoel van trots en verbondenheid maakt werken bij Dianet geen gewone baan, maar een voorrecht. Zoals voor Malou Louissaint-van Rooijen en Anoek Wijnands, die werkzaam zijn voor Dianet in het Gezondheidshuis bij het Diakonessenhuis in Utrecht.

Malou Louissaint-van Rooijen: een nieuw begin bij Dianet

Malou Louissaint-van Rooijen, een verpleegkundige met een passie voor uitdaging, heeft haar weg gevonden naar Dianet in het Gezondheidshuis in Utrecht. Sinds augustus 2023 heeft ze haar vaardigheden en expertise ingezet in een omgeving die haar dagelijks uitdaagt en inspireert.

 Een weg van groei

Na haar verpleegkundige opleiding aan het Amsterdam ROC in Hilversum, begon Malou haar carrière in een verpleeghuis in Amersfoort. Gedurende deze tijd vervulde ze o.m. een coaching rol en voltooide ze een BBL-studie op MBO-4 niveau. Ondanks haar betrokkenheid en toewijding begon Malou te voelen dat ze niet langer werd uitgedaagd in haar werk. Het verlangen naar nieuwe uitdagingen leidde haar naar Dianet.

Een nieuwe uitdaging bij Dianet

Bij Dianet ontdekte Malou de uitdaging die ze zocht, met gevarieerde taken en veel communicatie met artsen. Voor haar betekent het werken bij Dianet een ervaring die haar uitdaagt buiten haar comfortzone te treden en laat zien dat het werken in een dialysecentrum zoals Dianet verrassend divers is.

Werken bij Dianet is thuiskomen

Sinds haar eerste dag bij Dianet voelt Malou zich thuis, veilig en ondersteund door haar collega’s. Voor haar is Dianet meer dan alleen een werkplek; het is een fantastische omgeving waar ze haar passie voor verpleegkunde kan uiten en blijvend kan groeien. Malou benadrukt: “Dianet biedt me de uitdagingen en het thuisgevoel waar ik naar zocht.”

Anoek Wijnands: tien jaar toewijding bij Dianet

Anoek Wijnands, een ervaren dialyseassistente met meer dan een decennium aan ervaring bij Dianet in Utrecht, deelt haar verhaal van professionele groei en persoonlijke voldoening. Met meer dan 25 jaar ervaring in de medische sector, heeft Anoek haar weg gevonden naar Dianet, waar ze een thuis heeft gevonden en de kans heeft gekregen om zichzelf verder te ontwikkelen.

Van doktersassistente tot dialyseassistent

Voor haar tijd bij Dianet, bouwde Anoek een indrukwekkende carrière op in verschillende medische rollen, van doktersassistente in een huisartsenpraktijk tot OK assistente in het ziekenhuis. Na meer dan 15 jaar in diverse medische settings, zocht Anoek een nieuwe uitdaging. Haar zoektocht leidde haar naar Dianet, waar ze snel een klik voelde, overtuigd dat dit haar juiste plek was.

Persoonlijke aandacht

Meer dan tien jaar later, beschouwt Anoek haar keuze voor Dianet als haar beste ooit. Bij Dianet kon ze niet alleen haar vaardigheden uitbreiden, maar kreeg ze ook de kans een verkorte MBO-4 dialyseopleiding te volgen. Anoek waardeert dat leeftijd of achtergrond geen rol speelt bij Dianet, en benadrukt de ongeëvenaarde persoonlijke aandacht die ze zelf heeft mogen ervaren.

Een uitnodiging voor toekomstige collega’s Anoek en haar collega Malou delen een oprechte uitnodiging voor potentiële nieuwe collega’s bij Dianet. Ze benadrukken dat Dianet op zoek is naar teamspelers die sterk in hun schoenen staan, flexibel zijn in samenwerken, bereid zijn om te leren, sociaal vaardig zijn en vertrouwen uitstralen. Als jij een medisch gerelateerde opleiding hebt gevolgd en op zoek bent naar een fantastische werkplek, dan hopen Anoek en Malou dat jij hun nieuwe collega wordt bij Dianet.

Eltra Engineering biedt een breed scala aan complete oplossingen voor productie- en procesautomatisering. Van ontwerp en installatie tot service en onderhoud, hun expertise omvat software, besturingspanelen, IT-systemen en ATEX-installaties, waardoor ze een uitgebreide ondersteuning bieden voor diverse automatiseringsbehoeften.
De Organisatie achter Hotel Mercure Tilburg Centrum en ibis hotel Tilburg. GenM Hotels is de overkoepelende organisatie die zowel Hotel Mercure Tilburg Centrum als ibis hotel Tilburg omvat. De HR-visie wordt geleid door Carriereindehoreca.nl, en daarbij maakt ook Parkeergarage Heuvelpoort deel uit van de GenM organisatie.
Tilburg, met zijn meer dan 217.000 inwoners, kent een boeiende geschiedenis. Ooit het epicentrum van de Nederlandse textielindustrie, heeft de stad zich getransformeerd tot een bruisend centrum van creativiteit en innovatie. De Tilburgers zijn gewend om de handen uit de mouwen te steken en samen te werken, wat heeft geleid tot nieuwe initiatieven zoals de 'community school' en een persoonlijke benadering om inwoners die hulp nodig hebben verder te helpen. Als gemeente streven we naar een stad waar gezondheid en geluk van de inwoners centraal staan.