WERKEN ALS VRIJWILLIGER BIJ DE NIEUWE GEVERS

In een tijd van toenemende maatschappelijke betrokkenheid en morele ambitie is vrijwilligerswerk essentieel geworden. Een leidend platform hierin is De Nieuwe Gevers, gevestigd in Utrecht. Wat is de missie, impact en rol van De Nieuwe Gevers in het verbinden van professionals met maatschappelijke organisaties en goede doelen?

Vrijwilligerswerk op jouw manier

Bij De Nieuwe Gevers krijg je de kans om je als vrijwilliger in te zetten voor diverse thema’s, van duurzaamheid en dierenwelzijn tot ouderenzorg, kinderen, vluchtelingenhulp en educatie. Of je nu vanuit huis wilt werken of op locatie, door het hele land en zelfs in Duitsland, bieden wij mogelijkheden.

Ruime keuze aan projecten en goede doelen

Bij De Nieuwe Gevers draait het om skill-based vrijwilligerswerk, waarmee het zich onderscheidt van traditionele platforms. Professionals worden gematcht met projecten op basis van hun specifieke vaardigheden.

Of je nu schrijft, ontwerpt, marketeert, ICT beheerst of in financiën, in HR of communicatie uitblinkt, bij ons vind je vrijwilligerswerk dat perfect bij je past. Schrijf je vrijblijvend in als een van onze 20.000+ Nieuwe Gevers en kies uit meer dan 350 goede doelen voor kortlopende projecten die bij jou passen.

De missie van De Nieuwe Gevers

De Nieuwe Gevers overstijgt de standaard van een vrijwilligersplatform. Het is een beweging met een missie: vaardigheden gebruiken voor positieve verandering. Te midden van maatschappelijke uitdagingen is het doel om professionals te verbinden met organisaties die hun expertise nodig hebben.

Een groeiend team vol enthousiasme

Het team van De Nieuwe Gevers groeit gestaag, zowel in aantal als in enthousiasme. Samenwerking, openheid en passie voor het creëren van positieve verandering staan centraal in de bedrijfscultuur. Het streven om het grootste vrijwilligerswerkplatform van Europa te worden is een gezamenlijk doel dat het team motiveert en inspireert.

De kracht van samenwerking

Met meer dan 20.000 professionals die naast hun reguliere werk vrijwilligerswerk doen, maakt De Nieuwe Gevers echt het verschil. Door vaardigheden in te zetten voor maatschappelijke organisaties en goede doelen, dragen ze bij aan het realiseren van positieve veranderingen. Zo hebben de Nieuwe Gevers gezamenlijk al meer dan 62.000 uur aan tijd, kennis en kunde gedoneerd aan aangesloten goede doelen.

Lou Benders: Growth Lead en vrijwilliger bij De Nieuwe Gevers

Lou Benders, 35-jarige Growth Lead en vrijwilliger bij De Nieuwe Gevers, deelt haar ervaring. Als master in Communicatie- en Informatiewetenschap zet Lou haar marketingvaardigheden vrijwillig in voor goede doelen die zij bewondert.

Een kans om het verschil te maken

“Als Growth Lead bij De Nieuwe Gevers zet ik met plezier mijn marketing skills vrijwillig in voor goede doelen die ik bewonder. Zo lanceerde ik recent in slechts 8 uur een nieuwe marketingcampagne voor Stichting Contacthond. Ook voorzie ik Stichting Jeugd en Jongeren Opmeer maandelijks van strategisch marketingadvies, waardoor zij meer Gunvakanties kunnen aanbieden aan gezinnen die anders nooit op vakantie zouden kunnen. Het is een kans om echt verschil te maken voor mensen die het nodig hebben.”

Online impact maken

Werken als skill-based vrijwilliger via De Nieuwe Gevers is uniek, omdat ik zo online écht een impact kan maken. Bij vragen word ik ondersteund door het De Nieuwe Gevers team en de maatschappelijke organisaties waar ik me voor inzet zijn heel divers en inspirerend. Het is een mooie manier om mijn portfolio uit te bouwen en nieuwe mensen te leren kennen met wie ik samen een verschil kan maken voor de wereld.

Een ongekende werkplek

Als werkplek is De Nieuwe Gevers eveneens ongekend. Doordat het onze missie is om goed te doen, is iedereen onwijs intrinsiek gemotiveerd. Het enthousiasme en de drive spat er bij het hele team vanaf en er is alle vrijheid voor innovatieve oplossingen.”

Wil jij ook starten met vrijwilligerswerk?

Via De Nieuwe Gevers kun je geven waar je goed in bent. Surf nu naar onze website: en ontdek welke projecten bij jouw skills passen.

ULC, de Utrechtse Loodgieters Combinatie, begon in 1923 als loodgietersbedrijf aan de Oudegracht te Utrecht. Vandaag de dag is ULC uitgegroeid tot een krachtige totaalinstallateur met een rijke geschiedenis en een breed portfolio. Als specialist in het ontwerpen, realiseren en onderhouden van technische Installaties binnen ziekenhuizen en andere gebouwen biedt ULC maatwerkoplossingen die zorgen voor een perfect duurzaam (binnen)klimaat voor iedere eindgebruiker. Met een stabiele positie in de markt, met name in de zorgsector, hanteert ULC duurzaamheid als norm in al haar activiteiten en staan medewerkers bij ons centraal.
Dianet zet zich in voor het verbeteren van de levenskwaliteit van mensen met nierfalen, en dat is meer dan een missie - het is hun passie.
Ontmoet Jasmijn Vermeulen en Yvanka Westerduin, twee recruiters bij het ROC Midden Nederland. Ze nemen je mee in hun persoonlijke ervaringen en betrokkenheid bij het werken bij deze onderwijsinstelling, die bekend staat om haar toewijding aan studenten en focus op de beroepspraktijk.