COMPASS: DÉ PARTNER IN NETWERK- EN INFRASTRUCTUURPROJECTEN

Compass is een professionele partner voor netwerk- en infrastructuurprojecten, gericht op energie, communicatie en mobiliteit. In een wereld waar de kwaliteit van verbindingen directe invloed heeft op economische vooruitgang, worden infrastructuren steeds complexer. Energie is onmisbaar geworden en communicatie vormt de ruggengraat van onze samenleving, terwijl mobiliteit een cruciale economische factor is. Bij Compass streven we naar uitmuntendheid om het beste resultaat voor onze klanten te behalen. Topkwaliteit is essentieel voor ons langetermijnsucces.

De Haringvlietbrug waar Compass vleermuisvriendelijke verlichting heeft gerealiseerd voor Rijkswaterstaat.

Werken bij Compass

Onze inzet voor People, Planet en Profit stimuleert zelfsturing, leerprocessen, daadkracht, betrokkenheid en kwaliteit als essentiële kernwaarden.

Fedde Meijer, Corné van Liere en Ruben van Ardenne zijn slechts enkele leden van ons groeiende professionele team. Gedreven door voortdurende expansie, zijn we voortdurend op zoek naar nieuwe collega’s om Compass te versterken.

Fedde Meijer

Fedde Meijer: Van biologie naar project engineering bij Compass

Met een masters degree in biologie zou je wellicht niet verwachten dat ik al bijna zes jaar bij Compass werk. Mijn traject begon in 2017 als stagiair, waarna ik het jaar daarop Werkvoorbereider werd.

Nu, als Project Engineer, kijk ik terug op een onverwachte maar boeiende reis. Vooral de open cultuur bij Compass spreekt me aan, met ongeëvenaarde toegankelijkheid en waardering voor eigen initiatieven. Zo kreeg ik de kans om me een jaar lang, drie dagen per week, te richten op de energietransitie.

Een cultuur van verantwoordelijkheid

Bij Compass krijg je verantwoordelijkheid. Als team kunnen wij zelf beslissingen nemen, zonder eerst de directie te hoeven raadplegen. Dit geeft een gevoel van autonomie en vertrouwen.

Bouw mee aan innovatie en groei

“Ben je zelfstandig, oplossingsgericht, creatief en proactief? Wil je bouwen aan innovatie en groei? Dan ben jij de persoon die we zoeken bij Compass.”, aldus Fedde.

Corné van Liere: Een enthousiaste Eerste Monteur bij Compass

Corné van Liere, een ervaren vakman, heeft zijn stempel gedrukt bij Compass als Eerste Monteur. Na afronding van zijn MBO4-opleiding in elektrotechniek en zeven jaar ervaring in Terneuzen, verhuisde hij voor de liefde naar Gouda. Dankzij het netwerk van zijn oom vond hij snel een nieuwe uitdaging bij Compass, waar hij binnen een jaar kon doorgroeien.

Passie voor het vak

Corné straalt wanneer hij spreekt over zijn werk bij Compass. “Ik ben gepassioneerd met mijn vak bezig,” zegt hij. “Hier krijg ik alle kansen en voel ik me op mijn plek, en steeds meer zelfs.” Hij voegt eraan toe: “Ik voelde me hier al meteen erg welkom; het onderlinge respect is enorm en iedereen staat voor je klaar.”

Corné van Liere

Kom jij ons team versterken?

Bij Compass zoeken we monteurs met minimaal een MBO2-opleiding elektrotechniek, die gedreven zijn, passie hebben voor hun vak en respect hebben voor anderen. Met interne begeleiding en externe opleidingen krijg je volop groeimogelijkheden, aldus een super enthousiaste Corné.

Ruben van Ardenne

Ruben van Ardenne: Van beroepsmilitair naar Business Developer

Ruben van Ardenne, Business Development Manager, was bijna twaalf jaar geleden één van de eerste medewerkers van Compass. Na een carrière als beroepsmilitair bij de pantsergenie, waar hij acht jaar diende, voelde Ruben de drang naar een nieuwe uitdaging.

Hij begon een opleiding als ondernemend manager gericht op de detailhandel en volgde in de avonduren een LOI-cursus bouwkunde. Vervolgens stortte hij zich op de HBO-opleiding Civiele Techniek en later nog een cursus ‘New Business Development’ aan de Erasmus Universiteit.

Van werkvoorbereider tot Business Development Manager

Ruben begon bij Compass als werkvoorbereider en werd in 2016 uitgenodigd om zijn visie te delen over de toekomst van het bedrijf. Zo groeide hij uit tot Business Developer. Wat werken bij Compass zo aantrekkelijk maakt, volgens Ruben, is de open cultuur die er heerst. Je krijgt de ruimte voor ideeën, om jezelf verder te ontwikkelen en te werken in een geweldige sfeer, met fantastische collega’s.

Kansen voor gemotiveerde talenten

Ruben benadrukt dat Compass op zoek is naar mensen die kwaliteit, passie en competitiviteit meebrengen. Mensen die initiatief durven te nemen, vinden hier waanzinnige mogelijkheden. Als jij op zoek bent naar een omgeving waarin jouw talenten erkend en gestimuleerd worden, dan ben je bij Compass aan het juiste adres, aldus Ruben.

Cynthia de Koning

Werken aan onze doelstellingen, jouw unieke talenten ontplooien en je persoonlijke ambities waarmaken? Bij Compass gaat dat hand in hand. Wij bieden een veilige, prettige en inspirerende werkomgeving met aandacht voor je persoonlijke ontwikkeling. Werkplezier, teamwork en het delen van ervaringen staan bij ons hoog aangeschreven. Want dát leidt tot de beste prestaties en de hoogste kwaliteit. We zorgen voor elkaar, bijvoorbeeld met ons uitgebreide vitaliteitsprogramma waarin jouw mentale en fysieke gezondheid centraal staat.  

De Werkspoorkathedraal, gelegen in Utrecht en onderdeel van Hutten Food & Design, is een industrieel erfgoed dat teruggaat tot de vroege 20e eeuw. Het is een iconische locatie die rijk is aan geschiedenis en karakter, en vormt het perfecte decor voor evenementen van elke omvang. Met zijn imposante architectuur, hoge plafonds en ruime indeling biedt de Werkspoorkathedraal een unieke en inspirerende omgeving voor allerlei soorten evenementen, van conferenties en beurzen tot, bedrijfsfeesten en festivals.
In een tijd van toenemende maatschappelijke betrokkenheid en morele ambitie is vrijwilligerswerk essentieel geworden. Een leidend platform hierin is De Nieuwe Gevers, gevestigd in Utrecht. Wat is de missie, impact en rol van De Nieuwe Gevers in het verbinden van professionals met maatschappelijke organisaties en goede doelen?
Voetbalshop.nl overstijgt de typische online voetbalwinkel. Als een dynamisch bedrijf met sterke betrokkenheid bij grote sportevenementen zoals de Champions league & het EK voetbal, en met samenwerkingen met o.a. Nike, Adidas en Puma, zijn Voetbalshop.nl & Voetbalshop.be de onbetwiste marktleider in de Benelux. In dit artikel verkennen we de wereld van Voetbalshop.nl, inclusief hun betrokkenheid bij het Nederlands Voetbal Elftal voor het aankomende EK in Duitsland.