CEGEKA: DIGITALE OPLOSSINGEN VOOR EEN VERANDERENDE WERELD.

Cegeka is niet zomaar een IT-bedrijf; Een familiebedrijf dat wordt gedreven door vakmanschap en nauwe betrokkenheid bij klanten. We richten ons op hoogwaardige IT-oplossingen die niet alleen voldoen aan organisatiebehoeften, maar ook persoonlijke benaderingen bieden in een digitaliserende wereld.

Experts in Microsoft Business Applications

Het Business Solutions-team van Cegeka, een vooraanstaande Europese leverancier van IT-oplossingen, is gespecialiseerd in Microsoft Dynamics 365 en het Power Platform. Onze missie is om klanten te transformeren tot connected companies, waarbij we samenwerken voor geoptimaliseerde bedrijfsactiviteiten en dialoog voor het beste resultaat, zowel nu als in de toekomst.

Kwaliteit gedreven door mensen

Onze groei danken we aan vakmensen met passie voor hun werk en toewijding aan kwaliteit. Sterke mensen leiden tot sterke resultaten; dit stelt ons in staat om te excelleren in een evoluerend technologisch landschap.

We streven naar oplossingen die echte business-impact genereren. In een digitale wereld helpen we organisaties relevant te blijven en te gedijen door innovaties die groei versnellen.

Bruggen bouwen met expertise

Onze diepgaande expertise bouwt complexe digitale platformen. We begrijpen de kunst van het verbinden tussen bedrijven, modellen en partners.

Cegeka blijft toegewijd aan innovatieve oplossingen, waar vakmanschap de digitale toekomst vormgeeft met efficiëntie, personalisatie en sterke verbindingen als kern. Rik Weijgertse (trainee), Ruben de Lange (Solution Sales), Arjen Gideonse (Delivery Manager) en Steven Meijer (Recruitment Manager) nodigen je uit om het team bij Cegeka te komen versterken.

Rik Weijgertse: Een Vliegende Start als Trainee bij Cegeka Business Solutions

Na mijn afstuderen aan de Haagse Hogeschool met een achtergrond in ICT en Business IT & Management, zocht ik de uitdaging om mijn kennis te verdiepen in de ERP-wereld. Het traineeship bij Cegeka Business Solutions kwam op mijn pad als de ideale brug tussen studie en praktijk, met precies wat ik zocht: begeleiding en de kans om mijn bijdrage aan ERP-projecten te vergroten.

Ondanks Cegeka’s omvang voelt het dagelijkse leven kleinschalig, gezellig en informeel aan, met een sterke focus op leren en persoonlijke ontwikkeling. Cegeka investeert echt in haar medewerkers, waardoor het een ideale plek is om je carrière te starten en het beste uit jezelf te halen.

Ruben de Lange: Van technische bedrijfskunde tot Solution Sales bij Cegeka

Als Technische Bedrijfskunde-afgestudeerde met een master in Strategic Management, ben ik in 2023 de uitdagende wereld van Solution Sales bij Cegeka ingedoken. Mijn rol omhelst het begeleiden van organisaties naar innovatieve oplossingen, zoals ERP-systemen. Met 3 jaar ervaring bij een andere Microsoft-partner zocht ik naar grotere projecten en vond de perfecte uitdaging bij Cegeka.

Wat Solution Sales bij Cegeka aantrekkelijk maakt, is de geboden autonomie en verantwoordelijkheid. Het is een professionele organisatie met een focus op kwaliteit. Mijn gedreven team en de mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling maken Cegeka de ideale plek om vooruitgang te boeken. “Big enough to cope, small enough to care” vat de unieke dynamiek van Cegeka treffend samen.

Arjen Gideonse: Van Frietfabriek naar Delivery Manager bij Cegeka

Als Delivery Manager bij Cegeka, heb ik mijn weg gevonden in de ERP-wereld die tijdens mijn studie ontstond. Ik begon in een onverwachte setting, een frietfabriek, waar zelden ERP zijn intrede doet. Verlangend naar meer uitdaging en een constante verbinding met ERP, bracht recruiter Steven Meijer van Cegeka mij een geweldige kans als delivery manager dichter bij huis.

Voor mij betekent Cegeka pragmatisme, snel schakelen en klantgerichtheid. Mijn rol vereist een balans tussen klantbehoeften en interne processen. “Met één voet aan de zijde van de klant en één bij Cegeka, moet ik beide samenbrengen.” Een droompositie die mijn passie voor ERP en klantgerichtheid vervult.

Steven Meijer: Recruitment Manager bij Cegeka

Al 4 jaar leidt Steven Meijer als Recruitment Manager het talentvindingsproces bij Cegeka. Met meer dan 10 jaar internationale ervaring in werving en selectie, is hij op zoek naar gedreven professionals.

Ik nodig HBO- en masterafgestudeerden uit om deel uit te maken van een dynamisch team, waar passie voor niche markten, teamgeest en leergierigheid gewaardeerd worden. Wij bieden een ideale omgeving voor wie wil werken als IT-entrepreneur, aldus Steven.  Cegeka belooft een ondersteunende omgeving met vastberaden collega’s en volop kansen voor persoonlijke ontwikkeling. Klik op de link hieronder en neem de uitdaging aan om je toekomst vorm te geven bij Cegeka.

De Werkspoorkathedraal, gelegen in Utrecht en onderdeel van Hutten Food & Design, is een industrieel erfgoed dat teruggaat tot de vroege 20e eeuw. Het is een iconische locatie die rijk is aan geschiedenis en karakter, en vormt het perfecte decor voor evenementen van elke omvang. Met zijn imposante architectuur, hoge plafonds en ruime indeling biedt de Werkspoorkathedraal een unieke en inspirerende omgeving voor allerlei soorten evenementen, van conferenties en beurzen tot, bedrijfsfeesten en festivals.
In een tijd van toenemende maatschappelijke betrokkenheid en morele ambitie is vrijwilligerswerk essentieel geworden. Een leidend platform hierin is De Nieuwe Gevers, gevestigd in Utrecht. Wat is de missie, impact en rol van De Nieuwe Gevers in het verbinden van professionals met maatschappelijke organisaties en goede doelen?
Voetbalshop.nl overstijgt de typische online voetbalwinkel. Als een dynamisch bedrijf met sterke betrokkenheid bij grote sportevenementen zoals de Champions league & het EK voetbal, en met samenwerkingen met o.a. Nike, Adidas en Puma, zijn Voetbalshop.nl & Voetbalshop.be de onbetwiste marktleider in de Benelux. In dit artikel verkennen we de wereld van Voetbalshop.nl, inclusief hun betrokkenheid bij het Nederlands Voetbal Elftal voor het aankomende EK in Duitsland.