CED: PROFESSIONALS IN SCHADEBEHANDELING, SCHADE EXPERTISE, HULPVERLENING EN PREVENTIE

Bij CED bieden we meer dan alleen een baan; het is een betekenisvolle, grensverleggende en dynamische ervaring. We staan klaar om mensen te ondersteunen tijdens moeilijke momenten in hun leven, of het nu gaat om een lekkage thuis, een ziekenhuisopname in het buitenland, een bedrijfsbrand, aardbevingsschade, een verkeersongeval en meer.

WERKEN BIJ CED: BETEKENISVOL, GRENSVERLEGGEND EN DYNAMISCH

Toonaangevend innovatief als internationaal werkgever

Als internationale werkgever zijn we toonaangevend innovatief. We streven ernaar om voorop te lopen in onze sector door onze opdrachtgevers voortdurend vernieuwende concepten en slimme digitale oplossingen te bieden. Van het gehele proces van preventie en noodhulpverlening tot schadebehandeling, onderzoek en herstel.

Grenzen verleggen met 2.500 collega’s in 12 Europese landen

Met een team van 2.500 collega’s, werkzaam over 13 Europese landen werken we voor onder andere de verzekeringssector, vastgoedbedrijven, grote woningcorporaties, leasemaatschappijen, zorgverleners en overheden. Als dynamische organisatie zijn we gedreven door ondernemerschap en koesteren we trots de impact die we hebben op het leven van anderen.

Wij zijn opzoek naar jou!

Vanwege onze ambitie om te groeien en Europees marktleider te worden op het gebied van schademanagement, zoeken we nieuwe collega’s, ongeacht of je een zij-instromer of professional bent, of een traineeship zoekt. We nodigen je graag uit voor een vrijblijvend gesprek om te ontdekken wat o.a. Edwin, Hakim, Anneke en Kitty al hebben gevonden bij CED.

Edwin: Een tevreden schadebehandelaar bij CED

Als senior schadebehandelaar bij CED ben ik volledig op mijn plek. Het team van National Claims is fantastisch en de samenwerking is uitstekend, met regelmatige teamuitjes en informele bijeenkomsten na het werk.

Wat CED echt onderscheidt, is het flexibele arbeidsvoorwaardenpakket, CED Choice. Hierdoor kan ik mijn budget en vrije dagen naar eigen inzicht beheren. De mogelijkheid om deels thuis te werken, met alle benodigde voorzieningen, is een waardevolle toevoeging. Kortom, mijn ervaring bij CED is buitengewoon positief en ik ben dankbaar voor mijn plek in dit team.

Hakim: Ambassadeur van SOS International in de wereld van mobiliteitshulp

Als Senior Hulpverlener Mobiliteitshulp bij SOS International werk ik in een dynamische omgeving, waarbij ik wereldwijd gestrande reizigers ondersteun. Mijn taken variëren van pechhulp in Frankrijk tot hulp bij verwondingen in skigebieden of afgelegen gebieden zoals Peru.

Hoewel ik meestal vanuit huis in Amstelveen werk, bezoek ik wekelijks het hoofdkantoor in Capelle aan den IJssel. Soms ga ik op pad, zo was ik bv Spanje waar ik lokale bergingsdiensten ontmoette. Deze contacten zijn cruciaal voor een effectieve hulpverlening aan gestrande Nederlanders.

Mijn bezoeken aan landen als Tunesië, Spanje en Marokko bieden mij veel voldoening en werkplezier als ambassadeur van SOS International, wetende dat ik wereldwijd een waardevolle rol speel in het helpen van reizigers in nood.

Anneke: Een gedreven letselschade-expert

Anneke heeft altijd in de letselschadebranche gewerkt, zij het aan verschillende kanten van het vak. Oorspronkelijk was ze belangbehartiger bij een rechtsbijstandverzekeraar. In 2003 maakte ze de overstap naar de letselzaken en heeft sindsdien talloze zaken behandeld en mensen opgeleid.

Haar wens om nieuwe ervaringen op te doen en een NIVRE-erkenning (Nederlands Instituut Van Register Experts) te behalen leidde haar naar CED. De nauwe banden met NIVRE en aansluiting bij het keurmerk letselschade spraken haar aan.

Kitty: de stille kracht achter de directie

Met 14 jaar ervaring ondersteunt Kitty bij CED de Raad van Bestuur. Ze startte haar loopbaan bij een detacheringsbureau, kwam later bij TNO en uiteindelijk bij CED terecht. Haar rol ontwikkelde zich van hoofd secretariaat tot Directiesecretaresse en uiteindelijk tot Secretaresse Raad van Bestuur.

Ontdek jouw kansen bij CED

Wij zijn trots op ons werk. Op wat we voor anderen kunnen betekenen. En op hóe we dat doen: energiek, slagvaardig en elke dag vernieuwend. Daar wil je deel van uitmaken! Ontdek de mogelijkheden bij CED.

De Werkspoorkathedraal, gelegen in Utrecht en onderdeel van Hutten Food & Design, is een industrieel erfgoed dat teruggaat tot de vroege 20e eeuw. Het is een iconische locatie die rijk is aan geschiedenis en karakter, en vormt het perfecte decor voor evenementen van elke omvang. Met zijn imposante architectuur, hoge plafonds en ruime indeling biedt de Werkspoorkathedraal een unieke en inspirerende omgeving voor allerlei soorten evenementen, van conferenties en beurzen tot, bedrijfsfeesten en festivals.
In een tijd van toenemende maatschappelijke betrokkenheid en morele ambitie is vrijwilligerswerk essentieel geworden. Een leidend platform hierin is De Nieuwe Gevers, gevestigd in Utrecht. Wat is de missie, impact en rol van De Nieuwe Gevers in het verbinden van professionals met maatschappelijke organisaties en goede doelen?
Voetbalshop.nl overstijgt de typische online voetbalwinkel. Als een dynamisch bedrijf met sterke betrokkenheid bij grote sportevenementen zoals de Champions league & het EK voetbal, en met samenwerkingen met o.a. Nike, Adidas en Puma, zijn Voetbalshop.nl & Voetbalshop.be de onbetwiste marktleider in de Benelux. In dit artikel verkennen we de wereld van Voetbalshop.nl, inclusief hun betrokkenheid bij het Nederlands Voetbal Elftal voor het aankomende EK in Duitsland.