BESPAREN OP VASTE LASTEN MET UNITED CONSUMERS

Al sinds 2000 helpt UnitedConsumers consumenten besparen op vaste lasten. De klant staat voorop. Want tevreden deelnemers, dat is waar ze het voor doen. Dat kan alleen met een sterk team en dat is wat ze zijn! Korte communicatielijnen en de open sfeer is in het hele gebouw voelbaar. Er is een goede balans van hard werken en ontspanning; een event, een borrel en veel gezelligheid staan met regelmaat op de agenda.

Voortdurende ambitie om optimale service te verlenen

De ambitie om het collectief nóg verder uit te breiden groeit gestaag. Voortdurend zoekt UnitedConsumers naar de mogelijkheden om de intussen 500.000 deelnemers de perfecte service te bieden en te helpen bij het verlagen van hun vaste lasten. Of het nu gaat om brandstof, energie, verzekeringen of mobiele abonnementen, ze streven ernaar om iedereen een passend advies te geven en extra te laten besparen.

Mignon Poldermans, Corporate Recruiter, en Marjolein Bekkers, Manager HRM, behoren tot de 150 toegewijde medewerkers van UnitedConsumers.

Mignon: van evenementenorganisator naar droombaan bij UnitedConsumers

Na veertien gepassioneerde jaren als evenementenorganisator in het Parktheater in Eindhoven bracht de onontkoombare schaduw van de coronacrisis een keerpunt. Gedwongen om nieuwe mogelijkheden te verkennen, belandde ik onverwacht in een inspirerend gesprek met UnitedConsumers. Wat volgde, was een transformatie die ik nooit had voorzien: van theaterpodium naar de dynamische wereld van corporate recruitment.

Een onverwachte droombaan

Na anderhalf jaar kan ik vol overtuiging zeggen dat corporate recruiter bij UnitedConsumers mijn droombaan is geworden. Ondanks de verschillen met mijn vorige rol in het theater, vertoont deze functie verrassende raakvlakken. Deze onverwachte carrièrewending bracht een frisse wind en nieuwe uitdagingen met zich mee.

Dankzij de begeleiding en wijze lessen van mijn voorgangster heb ik in sneltreinvaart een nieuw vak eigen kunnen maken. Daarnaast heeft UnitedConsumers geïnvesteerd in een externe training om direct fundament te creëren voor het uitoefenen van mijn functie.

Trots, zelfvertrouwen, en waardering

De voorbije anderhalf jaar hebben me gevuld met trots en zelfvertrouwen. In deze nieuwe rol voel ik me meer dan ooit op mijn plek. Het is heel plezierig dat mijn inzet erkend wordt door collega’s en leidinggevenden.

Toekomstperspectief met een knipoog

Gevraagd naar mijn toekomstbeeld binnen UnitedConsumers, antwoord ik met een knipoog: “Uiteindelijk met de rollator naar buiten op mijn 83e.” Deze lichte noot weerspiegelt mijn vertrouwen in een langdurige en positieve verbintenis met het bedrijf, waar ook kansen liggen voor jou!

Marjolein: altijd scherp op de menselijke maat

Ruim dertien jaar geleden startte mijn avontuur bij UnitedConsumers. Al op jonge leeftijd, belandde ik in het fascinerende domein van Human Resources. Ik was werkzaam in de automotive sector, een korte periode bij de rechtbank in Den Bosch, en nu werk ik al lange tijd met trots mee aan de groei en ontwikkeling van UnitedConsumers. Heel bijzonder om van dichtbij de groei van ons mooie bedrijf mee te maken.

Voor mij is UnitedConsumers warm, menselijk en nuchter

Zo heeft iedere collega zijn of haar eigen verhaal en bijzondere loopbaan. Maar wat ons verbindt, is de sfeer, cultuur en vooral de warmte die UnitedConsumers kenmerkt. De menselijkheid, nuchtere houding, werk-privébalans en échte persoonlijke aandacht voor elkaar maken deze plek bijzonder. We maken ons sterk voor één gezamenlijk doel en dat maakt dat we één sterk team zijn en als het nodig is ook samen gas geven en plat op het stuur gaan.

Investeren in samenwerking, groei en persoonlijke ontwikkeling

Toen ik hier begon waren we met zo’n 25 collega’s, maar UnitedConsumers groeide gestaag naar op dit moment bijna 150 teamleden. Die groei omvat zowel kwantiteit als kwaliteit. Met de juiste aandacht en coaching van Marijke vanuit onze UC Academy krijgt iedere collega de begeleiding die nodig is om het beste uit zichzelf naar boven te halen.

Waarom UnitedConsumers?

Wat UnitedConsumers onderscheidt, is de toewijding aan langdurige samenwerking met medewerkers. Hier krijg je de kans om te groeien, jezelf te ontwikkelen, en zelfs als tijdelijke kracht door te stromen naar een leidinggevende positie. Ze verwelkomen enthousiaste stagiaires, schoolverlaters vanaf MBO-niveau tot ervaren professionals die hun kennis willen inzetten voor een nieuwe uitdaging en deel willen uitmaken van een fantastisch team.

En er zijn nog veel meer redenen waarom je wil komen werken bij UnitedConsumers! Nieuwsgierig? Lees meer over ons op onze website en check onze vacatures.

De Werkspoorkathedraal, gelegen in Utrecht en onderdeel van Hutten Food & Design, is een industrieel erfgoed dat teruggaat tot de vroege 20e eeuw. Het is een iconische locatie die rijk is aan geschiedenis en karakter, en vormt het perfecte decor voor evenementen van elke omvang. Met zijn imposante architectuur, hoge plafonds en ruime indeling biedt de Werkspoorkathedraal een unieke en inspirerende omgeving voor allerlei soorten evenementen, van conferenties en beurzen tot, bedrijfsfeesten en festivals.
In een tijd van toenemende maatschappelijke betrokkenheid en morele ambitie is vrijwilligerswerk essentieel geworden. Een leidend platform hierin is De Nieuwe Gevers, gevestigd in Utrecht. Wat is de missie, impact en rol van De Nieuwe Gevers in het verbinden van professionals met maatschappelijke organisaties en goede doelen?
Voetbalshop.nl overstijgt de typische online voetbalwinkel. Als een dynamisch bedrijf met sterke betrokkenheid bij grote sportevenementen zoals de Champions league & het EK voetbal, en met samenwerkingen met o.a. Nike, Adidas en Puma, zijn Voetbalshop.nl & Voetbalshop.be de onbetwiste marktleider in de Benelux. In dit artikel verkennen we de wereld van Voetbalshop.nl, inclusief hun betrokkenheid bij het Nederlands Voetbal Elftal voor het aankomende EK in Duitsland.