BAM INFRA (OV) RAIL DORDRECHT: TOONAANGEVEND IN DUURZAME SPOORINFRASTRUCTUUR EN ZERO-EMISSIE LAADINFRASTRUCTUUR

BAM Infra (OV) Rail in Dordrecht is dé expert op het gebied van spoorinfrastructuur in Nederland. Van engineering tot bouw en onderhoud, zij bieden complete oplossingen.


State-of-the-art materieel

Bij werkzaamheden aan het spoor worden gespecialiseerde machines ingezet: stopmachines, zeven, spoorstaaf-losmachines en andere apparatuur. Om veilig en kwalitatief te kunnen werken, word regelmatig in vernieuwing van het materieel geïnvesteerd.

Het materieelbedrijf speelt een cruciale rol bij het waarborgen dat alle machines voldoen aan de geldende voorschriften. In de goed uitgeruste werkplaats worden zowel groot als klein mechanisch gereedschap door de medewerkers van BAM Infra Rail zelf onderhouden.

Betrouwbaarheid en innovatie

BAM Infra Rail legt de nadruk op betrouwbaarheid, klantgerichtheid en samenwerking. Ze zijn 24/7 beschikbaar voor storingsherstel, met ProRail als grootste opdrachtgever in Nederland. Hun expertise strekt zich uit tot internationale klanten.

Duurzame mobiliteit voor de toekomst

Naast spoorbouw speelt BAM Infra Rail een cruciale rol in de overgang naar duurzaam openbaar vervoer. Ze bieden laadinfrastructuur en walstroom voor zero-emissie voertuigen. Deze modulaire onderstations faciliteren elektrische bussen, trams, treinen en veerponten, waardoor een groenere en efficiëntere mobiliteitssysteem ontstaat.

Rene Nieuwenhuizen, afdelingshoofd manager services & onderhoud

In een wereld waarin de balans tussen werk en privé cruciaal is, maakte Rene Nieuwenhuizen zeventien jaar geleden een moedige keuze. Na vijftien jaar trouwe dienst als operationeel manager bij KPN, besloot hij zijn loopbaan een nieuwe wending te geven. Zijn motivatie was tweeledig: enerzijds verlangde hij naar meer quality time met zijn gezin, anderzijds zocht hij naar een professionele uitdaging die zijn vaardigheden en expertise verder kon ontwikkelen.

Groeimogelijkheden voor iedereen

Bij BAM Infra Rail ontdekte Rene al snel dat de organisatie een vruchtbare bodem is voor ambitieuze individuen. Wat begon als een rol als uitvoerder Telecom, groeide gestaag uit tot de huidige positie als afdelingshoofd Manager Services & Onderhoud. Deze indrukwekkende groei benadrukt de kernwaarde van BAM Infra Rail: iedere medewerker, van monteur tot manager, heeft de kans om op te klimmen. Rene: “Een monteur kan bij BAM zelfs directeur worden”.

Vrijheid en duidelijkheid: Het BAM verschil

Een van de meest opvallende aspecten van BAM Infra Rail is de balans tussen vrijheid en duidelijkheid. Ondanks de omvang van de organisatie ervaren medewerkers een gevoel van autonomie in hun werk. Iedereen begrijpt zijn of haar doelen en verantwoordelijkheden.

Deze duidelijkheid creëert een stimulerende omgeving waarin innovatie en persoonlijke groei worden aangemoedigd. Op dit moment staan we voor uitdagende doelen op het gebied van verduurzaming, wat vraagt om nieuwe talenten. BAM Infra Rail verwelkomt jonge professionals met mbo-niveau 2, 3 of 4 opleidingen, evenals ervaren experts in diverse technische disciplines, van hydraulica tot elektronica en mechatronica.

BAM Academy: Investeren in ontwikkeling

Een sleutelfactor in het succesverhaal van BAM Infra Rail is de BAM Academy. Dit initiatief biedt medewerkers de kans om hun vaardigheden uit te breiden en nieuwe kennis op te doen in de snel veranderende wereld van technologie en infrastructuur, aldus Rene.

Teamgeest en veiligheid: Kernwaarden van BAM Infra Rail

Bij BAM Infra Rail creëren we niet alleen indrukwekkende spoorwegen, maar ook een veilige en hechte werkomgeving. Veiligheid en teamgeest zijn niet slechts woorden voor ons; het zijn de kernwaarden die ons definiëren, verzekerd Rene.

Ontdek jouw kansen bij BAM Infra Rail in Dordrecht

Rene benadrukt: “Bij BAM Infra Rail koesteren we niet alleen talent en expertise; we bouwen aan een hechte familie. Onder het krachtige motto: “Wij lenen onze collega’s van het thuisfront,” willen we jou van harte uitnodigen om deel uit te maken van onze bijzondere gemeenschap”.

Waar je ook vandaan komt, welke achtergrond je ook hebt, man of vrouw, bij BAM Infra Rail ben je meer dan slechts een werknemer. We geloven in onderling respect, samenwerking en het delen van successen. Hier vind je niet alleen een baan, maar ook een thuis waar je kunt groeien, leren en je kunt ontwikkelen, zoals ik zelf ook heb ervaren.

Of je nu een ambitieuze nieuwkomer bent die net begint aan zijn carrière of een ervaren professional op zoek naar nieuwe uitdagingen, wij bieden een omgeving waarin je kunt gedijen.

Ontdek de kansen, groei met ons mee en maak deel uit van een team dat gedreven wordt door passie, toewijding en teamwork. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen bij BAM Infra Rail en samen te bouwen aan een succesvolle toekomst, aldus Rene Nieuwenhuizen.

De Werkspoorkathedraal, gelegen in Utrecht en onderdeel van Hutten Food & Design, is een industrieel erfgoed dat teruggaat tot de vroege 20e eeuw. Het is een iconische locatie die rijk is aan geschiedenis en karakter, en vormt het perfecte decor voor evenementen van elke omvang. Met zijn imposante architectuur, hoge plafonds en ruime indeling biedt de Werkspoorkathedraal een unieke en inspirerende omgeving voor allerlei soorten evenementen, van conferenties en beurzen tot, bedrijfsfeesten en festivals.
In een tijd van toenemende maatschappelijke betrokkenheid en morele ambitie is vrijwilligerswerk essentieel geworden. Een leidend platform hierin is De Nieuwe Gevers, gevestigd in Utrecht. Wat is de missie, impact en rol van De Nieuwe Gevers in het verbinden van professionals met maatschappelijke organisaties en goede doelen?
Voetbalshop.nl overstijgt de typische online voetbalwinkel. Als een dynamisch bedrijf met sterke betrokkenheid bij grote sportevenementen zoals de Champions league & het EK voetbal, en met samenwerkingen met o.a. Nike, Adidas en Puma, zijn Voetbalshop.nl & Voetbalshop.be de onbetwiste marktleider in de Benelux. In dit artikel verkennen we de wereld van Voetbalshop.nl, inclusief hun betrokkenheid bij het Nederlands Voetbal Elftal voor het aankomende EK in Duitsland.