OP ONTDEKKINGSREIS BIJ 9292

Al meer dan 30 jaar voorziet 9292 REISinformatiegroep reizigers in het openbaar vervoer van betrouwbare reisadviezen. Dankzij deze jarenlange ervaring begrijpen zij de veranderende behoeften van reizigers en voelen zich verantwoordelijk om actief bij te dragen aan deze ontwikkelingen.

In de steeds veranderende wereld van mobiliteit is 9292 dé onafhankelijke informatieverstrekker. 9292 zorgt ervoor dat reizigers dankzij hun diensten altijd optimaal geïnformeerd blijven. Als reisinformatie-autoriteit in Nederland fungeren zij als de verbindende schakel tussen reizigers, OV-bedrijven en verantwoordelijke overheden. Op deze manier vervult 9292 een belangrijke maatschappelijke functie. Het ultieme doel is om iedereen te helpen bij het vinden van de beste en meest efficiënte route. Of je nu met de bus, trein, tram, veer, metro, fiets, of een combinatie hiervan reist, 9292 staat voor je klaar met betrouwbare en up-to-date informatie. De 9292-ers geloven dat mobiliteit een essentieel onderdeel is van het dagelijkse leven en zijn trots om deel uit te maken van de oplossing om dit te vereenvoudigen, voor alle reizigers. Dus, of je nu een dagje uit plant, naar je werk reist of gewoonweg wilt weten hoe je het snelst van A naar B kunt komen, vertrouw op 9292 voor al je reisadviezen en blijf geïnformeerd. Zij zorgen ervoor dat mobiliteit voor iedereen eenvoudig en toegankelijk blijft.

EMY MANUELA

DE 9292 APP IS ONMISBAAR IN HET OV

Evelien Blom, Product Owner, en Sjoerd Moret, Android Developer, werken samen met een team van 50 collega’s om ervoor te zorgen dat miljoenen mensen gebruik kunnen maken van de 9292 app om hun weg te vinden in het openbaar vervoer, maar ook in de verschillende deelvervoermogelijkheden (zoals deelfietsen en -scooters) en flexvervoer. “De 9292 app en website zijn uitgegroeid tot een onmisbare tool voor reizigers die realtime informatie, routeplanning en naadloze integratie met meerdere vervoersmiddelen biedt.” aldus Evelien die al 6 jaar werkzaam is bij 9292.

EEN REIS VAN INDUSTRIEEL PRODUCTONTWERPER NAAR PRODUCT OWNER BIJ 9292

Evelien: “Als ik terugkijk op mijn carrière na mijn studie industrieel productontwerper, herinner ik me hoe ik aanvankelijk niet wist wat ik wilde gaan doen. Het was tijdens een vakantiebaan als implementatiemedewerkster dat ik onverwachts in de wereld van IT terechtkwam en al doende de kneepjes van het vak leerde. Ik besloot mijn horizon te verbreden en op zoek te gaan naar een nieuwe uitdaging. Na een half jaar reizen en het krijgen van een prachtige dochter, ben ik nu alweer zes jaar geleden werkzaam als Product Owner bij 9292.

In deze functie is mijn voornaamste taak om de wensen van onze interne en externe stakeholders over te brengen aan onze ontwikkelaars, zoals Sjoerd. Zowel vervoerders, als reizigers die gebruik maken van onze 9292 app en website hebben diverse verzoeken en behoeften, en het is aan mij om nieuwe functionaliteiten te onderzoeken en te implementeren. Ik geniet enorm van mijn werk bij 9292. Het is een bedrijf waar ik met allerlei mensen te maken heb, waar snel geschakeld wordt en waar een breed scala aan activiteiten plaatsvindt. Bovendien heerst er een gevoel van saamhorigheid, alsof ik met vrienden en familie werk.”

ALLE VRIJHEID OM NIEUWE IDEEËN TE REALISEREN

Binnen 9292 is het opvallend dat mensen hier lang blijven werken of zelfs terugkeren. Dit zegt veel over de cultuur en de werkomgeving van het bedrijf. Het is een plek waar mensen zich kunnen ontwikkelen, nieuwe ideeën kunnen realiseren en een diepe trots en passie voelen voor het product, waardoor ze eraan bijdragen om het nog verder te verbeteren. “We zijn op zoek naar nieuwe mensen om onze teams verder uit te breiden. We zoeken naar mensen die zich willen blijven ontwikkelen, die nieuwe ideeën willen omarmen en die dezelfde trots en passie voelen voor ons product als wij. Bij 9292 vind je een omgeving waarin je kunt groeien, waarin je de vrijheid krijgt om jouw ideeën te realiseren en waar je je kunt aansluiten bij een hechte gemeenschap van professionals,” aldus een enthousiaste Evelien.

SJOERD MORET EN EVELIEN BLOM

SJOERD’S REIS NAAR 9292: EEN ONTDEKKINGSREIS VOL PASSIE EN IMPACT

Sjoerd: “Als ik terugkijk op mijn reis naar 9292, kan ik nauwelijks geloven dat het pas anderhalf jaar geleden is begonnen. Ik ben opgeleid als IT’er. Mijn liefde voor computers begon al op jonge leeftijd, en naarmate ik meer leerde tijdens mijn IT-opleiding en hobbyprojecten, groeide mijn interesse in het ontwikkelen van nieuwe dingen. Mijn carrière begon in de gamingindustrie, waar ik me bezighield met het creëren van games voor op je smartphone. Na een tijdje besloot ik samen met mijn vriendin eerst een sabbatical te nemen. We trokken als backpackers anderhalf jaar lang de wereld rond, een avontuur vol ontdekkingen en nieuwe ervaringen.”

EEN WARM WELKOM BIJ 9292: KLEINSCHALIGHEID MET GROTE IMPACT

Sjoerd vervolgt: ”Na terugkomst keerde ik terug naar mijn vorige werkgever, maar al snel werd duidelijk dat de organisatie te commercieel was geworden en niet meer aansloot bij mijn idealen. Helaas verloor de organisatie zijn kleinschaligheid toen het werd overgenomen door een groot bedrijf. De bureaucratie nam toe en de creatieve vrijheid waar ik zo van hield, verdween langzaam. Het was tijd voor verandering. Ik besloot te solliciteren bij 9292 en tot mijn grote vreugde werd ik aangenomen als Android Developer.” Wat mij zo aantrok bij 9292? Allereerst was het de informele sfeer en kleinschaligheid, gecombineerd met een enorme impact op de maatschappij. Het idee dat mijn werk mensen zou helpen om gemakkelijk en efficiënt van A naar B te reizen, gaf me een gevoel van voldoening. Maar wat me echt raakte, was de betrokkenheid en empathie die ik voelde binnen het bedrijf. Een ander aspect dat mij aansprak, was de vrijheid die ik kreeg om mijn creativiteit te uiten. Bij 9292 werd mijn inventiviteit gestimuleerd en werd ik aangemoedigd om nieuwe ideeën aan te dragen. Het voelt als een speeltuin voor mijn creatieve geest, waardoor ik elke dag met plezier naar mijn werk ga.”

EEN FANTASTISCHE WERKOMGEVING WAAR MENSEN CENTRAAL STAAN

Sjoerd sluit af: “Als Android Developer bij 9292 doe ik een op – roep aan creatieve collega’s die geïnteresseerd zijn in het verder ontwikkelen van de 9292 producten. Of je nu gespecialiseerd bent in Android of iOS, web en/of backend, je bent van harte welkom! Samen kunnen we werken aan het verbeteren van de reiservaring van miljoenen mensen. Als je wilt werken in een fantastische omgeving, omringd door geweldige collega’s waar de mens centraal staat, dan nodigen Evelien en ik je graag uit om binnenkort kennis te maken. Laten we samen aan de slag gaan en bijdragen aan de verdere ontwikkeling van 9292.”

Eltra Engineering biedt een breed scala aan complete oplossingen voor productie- en procesautomatisering. Van ontwerp en installatie tot service en onderhoud, hun expertise omvat software, besturingspanelen, IT-systemen en ATEX-installaties, waardoor ze een uitgebreide ondersteuning bieden voor diverse automatiseringsbehoeften.
De Organisatie achter Hotel Mercure Tilburg Centrum en ibis hotel Tilburg. GenM Hotels is de overkoepelende organisatie die zowel Hotel Mercure Tilburg Centrum als ibis hotel Tilburg omvat. De HR-visie wordt geleid door Carriereindehoreca.nl, en daarbij maakt ook Parkeergarage Heuvelpoort deel uit van de GenM organisatie.
Tilburg, met zijn meer dan 217.000 inwoners, kent een boeiende geschiedenis. Ooit het epicentrum van de Nederlandse textielindustrie, heeft de stad zich getransformeerd tot een bruisend centrum van creativiteit en innovatie. De Tilburgers zijn gewend om de handen uit de mouwen te steken en samen te werken, wat heeft geleid tot nieuwe initiatieven zoals de 'community school' en een persoonlijke benadering om inwoners die hulp nodig hebben verder te helpen. Als gemeente streven we naar een stad waar gezondheid en geluk van de inwoners centraal staan.