4COM: AL BIJNA 20 JAAR TOTAALOPLOSSINGEN VOOR DATA- EN TELECOMMUNICATIE

Al bijna 20 jaar levert 4COM met passie en toewijding totaaloplossingen op het gebied van data- en telecommunicatie aan de maritieme sector en het MKB. Onze onderscheidende factor? Een oprechte interesse in uw bedrijf en het streven naar de juiste oplossingen.

De juiste oplossingen voor bereikbaarheid

Of het nu gaat om het installeren, onderhouden of adviseren van optimale bereikbaarheid, 4COM staat voor u klaar. We begrijpen dat elk bedrijf uniek is en daarom levert 4COM maatwerk oplossingen die precies bij de behoeften van een bedrijf passen.

Flexibiliteit en marktinzicht

Wat 4COM nog meer onderscheidt, is onze diepgaande kennis van de markt en onze uiterste flexibiliteit. Geen enkel bedrijf is hetzelfde, onze aanpak weerspiegelt dit in hoge mate. Of u nu in de maritieme sector opereert of een MKB-bedrijf heeft, we hebben de kennis en expertise om bedrijven verder te helpen.

Geen belangenverstrengeling met telecomproviders

Wij werken niet voor telecomproviders, wat ons in staat stelt om onpartijdig te blijven en altijd de beste oplossingen te bieden, ongeacht uw telecomprovider. In de wereld van internet en telefonie kennen problemen geen kantooruren. 4COM staat garant voor continue ondersteuning, 24/7.

Paul van Utrecht: Technisch directeur en oprichter 4COM

Als zoon uit een schippersfamilie, ben ik opgegroeid met een diepgewortelde affiniteit voor de maritieme wereld. Ik leerde aan boord de waarde van hard werken, doorzettingsvermogen en teamwork. De basis voor de start van 4COM.

2005 is het jaar waarin ik 4COM heb opgericht. Mijn focus lag aanvankelijk op het leveren van vaste en mobiele telefonieoplossingen in de Drechtsteden, een regio die ik goed kende en waar ik een sterke band mee heb.

Duizend klanten binnen een jaar

Het succes van 4COM overtrof mijn verwachtingen. Binnen een jaar hadden we al duizend tevreden klanten. Dit snelle succes was te danken aan de onvermoeibare inzet van ons team, dat destijds slechts uit mijzelf en een recent aangenomen medewerker bestond.

Sinds die tijd zijn we gestaag gegroeid en hebben we ons bedrijf verder uitgebreid. Tegenwoordig werken er meer dan 20 mensen bij 4COM, die met passie en toewijding onze klanten bedienen.

Een platte organisatie met korte lijnen

Wij zijn een platte organisatie waarin de lijnen kort zijn. Dit betekent dat we snel kunnen schakelen en flexibel kunnen inspelen op de behoeften van onze klanten. Als directie zijn mijn broer Marco (financieel directeur), Hans de Vries, (commercieel directeur), en ikzelf regelmatig te vinden bij onze klanten op kantoor in de Drechtsteden of in de havens aan boord van de schepen. We willen de dynamiek van onze klanten begrijpen en ervaren, zodat we oplossingen kunnen ontwikkelen die aansluiten op hun behoeften.

Hans de Vries: Van brandblussers naar telecom

Tijdens en na mijn studie (mbo-niveau 4) werkte ik binnen ons familiebedrijf, voornamelijk met het vullen, repareren van brandblussers en het plannen van transporten.

Het was mijn vrouw die me in 2015 wees op een advertentie van 4COM, waar ze op zoek waren naar een sales professional. Ik besloot te solliciteren en kwam in gesprek met Paul, de oprichter van 4COM. Daar bleek dat we beide afkomstig waren uit families met een maritieme achtergrond en een deal was snel gesloten.

In de afgelopen jaren heb ik niet alleen de kans gehad om mijn passie voor sales te vervullen, maar ook om verder te ontwikkelen binnen het bedrijf. Met het verjongen van het management kreeg ik de kans om door te groeien naar de rol van commercieel directeur.

Waarom 4COM zo bijzonder Is

Het meest aantrekkelijke bij 4COM is de variatie in onze werkzaamheden. Elke dag is anders. We hebben een hechte familiecultuur. We delen dagelijks gezamenlijk de lunch, organiseren verschillende bedrijfsuitjes om elkaar en onze partners ook buiten het werk beter te leren kennen, en we hebben allemaal enorm veel plezier in wat we doen.

Wij zoeken teamspelers

Bij 4COM zoeken we gedreven teamspelers met een passie voor technologie en sterke communicatieve vaardigheden. Als je ook aan de slag wilt om klanten te helpen met hun communicatievraagstukken, dan hebben wij de ideale baan voor je, aldus Paul en Hans.

De Werkspoorkathedraal, gelegen in Utrecht en onderdeel van Hutten Food & Design, is een industrieel erfgoed dat teruggaat tot de vroege 20e eeuw. Het is een iconische locatie die rijk is aan geschiedenis en karakter, en vormt het perfecte decor voor evenementen van elke omvang. Met zijn imposante architectuur, hoge plafonds en ruime indeling biedt de Werkspoorkathedraal een unieke en inspirerende omgeving voor allerlei soorten evenementen, van conferenties en beurzen tot, bedrijfsfeesten en festivals.
In een tijd van toenemende maatschappelijke betrokkenheid en morele ambitie is vrijwilligerswerk essentieel geworden. Een leidend platform hierin is De Nieuwe Gevers, gevestigd in Utrecht. Wat is de missie, impact en rol van De Nieuwe Gevers in het verbinden van professionals met maatschappelijke organisaties en goede doelen?
Voetbalshop.nl overstijgt de typische online voetbalwinkel. Als een dynamisch bedrijf met sterke betrokkenheid bij grote sportevenementen zoals de Champions league & het EK voetbal, en met samenwerkingen met o.a. Nike, Adidas en Puma, zijn Voetbalshop.nl & Voetbalshop.be de onbetwiste marktleider in de Benelux. In dit artikel verkennen we de wereld van Voetbalshop.nl, inclusief hun betrokkenheid bij het Nederlands Voetbal Elftal voor het aankomende EK in Duitsland.